Jei tai paskutinė nuotraukų priėmimo diena, pasistenkite išsiųsti nuotrauką patvirtinimui dar iki darbo dienos pabaigos (17 val.). Vėliau atsiųstos nuotraukos paskutinę dieną prieš balsavimą nebetvirtinamos.
Oi mes irgi nesitikim... beto, niekas šioje temoje net nepakomentavo mūsų "šedevro" Toks jausmas, kad visas nuotraukas vienaip ar kitaip kažkas pakomentavo, o mūsų ne Gal ji nelabai krinta į akis?
Oi mes irgi nesitikim... beto, niekas šioje temoje net nepakomentavo mūsų "šedevro" Toks jausmas, kad visas nuotraukas vienaip ar kitaip kažkas pakomentavo, o mūsų ne Gal ji nelabai krinta į akis?
na apie musiske buvo atsiliepimu vienom patiko kitom, nelabai aksciau tikejaus, kad nors kelis balsus gausim, bet dabar tai tiek daug graziu, kad abejoju
Ir man atrodo, kad tiek daug gražių... Bet labai daug ir tokių juokingų, linksmų Iš vienos pasakos tiek prisijuokėm Bet būtent todėl, kad ji tokia smagi ir netradicinė aš ir balsuosiu
Ir man atrodo, kad tiek daug gražių... Bet labai daug ir tokių juokingų, linksmų Iš vienos pasakos tiek prisijuokėm Bet būtent todėl, kad ji tokia smagi ir netradicinė aš ir balsuosiu
Ar šita? - man patiko humoro jausmas mamytės (ar tėtuko )
Oi kiek kritikos bet juk kiekviena mamytė stengėsi, kurė, mokėsi... kiekviena, mano manymu, verta dėmesio ir balu Na ka, laukiam balsavimo? Aš tai visiems po bala duočiau, už darba, stengimasi, dalyvavima