Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

QUOTE(Eglute:} @ 2006 12 18, 14:55)
man pvz labai grazi sita tokia silta,miela,ir leliukas labai grazus wub.gif

man irgi graži, bet kažkaip nelabai ji man pasaka, labiau į atvirutę panašu.

laukiu ir aš rezultatų, nors prizinių vietų net nesitikių, jau ten tiek gražių pasakų, kad mano kūrybai toli gražu iki jų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2006 12 18, 16:40)

laukiu ir aš rezultatų, nors prizinių vietų net nesitikių, jau ten tiek gražių pasakų, kad mano kūrybai toli gražu iki jų doh.gif

drinks_cheers.gif as irgi manau, kad priziniu vietu nelaimesim verysad.gif o taip noretusi wub.gif bet svarbiausia dalyvauti biggrin.gif
Atsakyti
O jau koks grožis wub.gif
Labai šaunus konkursas, nesitikėjau, kad mamytės tokios kūrybingos ir, svarbiausia, tokios talentingos ploja.gif

Aišku, prizas labai masinantis thumbup.gif mirksiukas.gif

Man tai labai patiko
šita

ir šita

va

ir va

"Kalėdos, ne kalėdos..." - thumbup.gif , puikiai subalansuota šiai temai
Išskirtinės, kažkuo kitokios "Viduržiemio pasaka",
"Pasaka būtų nieko verta...".

O čia mamytė auksrankė wub.gif
koks angeliukas
Atsakyti
primenu vieną taisyklių:

i 
Jei tai paskutinė nuotraukų priėmimo diena, pasistenkite išsiųsti nuotrauką patvirtinimui dar iki darbo dienos pabaigos (17 val.). Vėliau atsiųstos nuotraukos paskutinę dieną prieš balsavimą nebetvirtinamos.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2006 12 18, 15:40)

as tai irgi nesitikiu uzimti prizines vietos,nors taip noretusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2006 12 18, 18:27)

visos to tikimės rolleyes.gif bet bus gerai kad nors ir kelis balus gausim,o ne nulį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute:} @ 2006 12 18, 18:27)

Oi irnesakyk.gif mes irgi nesitikim... beto, niekas šioje temoje net nepakomentavo mūsų "šedevro" blush2.gif Toks jausmas, kad visas nuotraukas vienaip ar kitaip kažkas pakomentavo, o mūsų ne schmoll.gif Gal ji nelabai krinta į akis? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2006 12 18, 18:37)
Oi irnesakyk.gif mes irgi nesitikim... beto, niekas šioje temoje net nepakomentavo mūsų "šedevro" blush2.gif Toks jausmas, kad visas nuotraukas vienaip ar kitaip kažkas pakomentavo, o mūsų ne schmoll.gif Gal ji nelabai krinta į akis? mastau.gif

na apie musiske buvo atsiliepimu thumbup.gif vienom patiko kitom, nelabai ax.gif aksciau tikejaus, kad nors kelis balsus gausim, bet dabar tai tiek daug graziu, kad abejoju g.gif
Atsakyti
Ir man atrodo, kad tiek daug gražių... bigsmile.gif Bet labai daug ir tokių juokingų, linksmų biggrin.gif Iš vienos pasakos tiek prisijuokėm lotuliukas.gif Bet būtent todėl, kad ji tokia smagi ir netradicinė aš ir balsuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2006 12 18, 18:54)
Ir man atrodo, kad tiek daug gražių...  bigsmile.gif Bet labai daug ir tokių juokingų, linksmų  biggrin.gif  Iš vienos pasakos tiek prisijuokėm lotuliukas.gif Bet būtent todėl, kad ji tokia smagi ir netradicinė aš ir balsuosiu  rolleyes.gif

Ar šita? lotuliukas.gif
thumbup.gif - man patiko humoro jausmas mamytės (ar tėtuko rolleyes.gif )
Atsakyti

As is kart pagalvojau, kad voveraite1302 prisijuoke is sitos
thumbup.gif mano favorite thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 18 gruodžio 2006 - 19:45
Oi kiek kritikos doh.gif
bet juk kiekviena mamytė stengėsi, kurė, mokėsi... kiekviena, mano manymu, verta dėmesio ir balu bigsmile.gif
Na ka, laukiam balsavimo? Aš tai visiems po bala duočiau, už darba, stengimasi, dalyvavima mirksiukas.gif
Atsakyti