Ne visos mamos yra profesonales ir kai kuriu foto isdergimai manau izeidzia ir numusa visa entuziazma...nebutina varyti ant tu foto kurios nepatinka, man visos grazios tik vienos kokybiskiau sumontuotos kitos ne, bet visos nuostabios, nes kiekviena foto puosia nuostabiausias stebukliukas - vaikelis
Taip, kad nenumuskit noro ir ivertinkit ir maziausias pastangas
QUOTE(Gitatuka @ 2006 12 16, 08:26)
o man tokia ji salta ...rodos sniegas, o vaikuciai be megztuku ...brrrr...snieguole ar mamka apsirengusi ...ir prie vaikuciu reikejo daugiau padirbet... tada butu jauku
Gerai pastebeta
Papildyta:
QUOTE(mazikeo @ 2006 12 16, 09:58)
Ne visos mamos yra profesonales ir kai kuriu foto isdergimai manau izeidzia ir numusa visa entuziazma...nebutina varyti ant tu foto kurios nepatinka, man visos grazios tik vienos kokybiskiau sumontuotos kitos ne, bet visos nuostabios, nes kiekviena foto puosia nuostabiausias stebukliukas - vaikelis
Reikia truputeli ir kritikos man graziausios fotkes iki galo uzbaiktos...
[quote=skruzde,2006 12 16, 12:27]
man graziausios fotkes iki galo uzbaiktos...
Idomu kas yra iki galo uzbaigtos
man graziausios fotkes iki galo uzbaiktos...
Idomu kas yra iki galo uzbaigtos
QUOTE(mazikeo @ 2006 12 16, 10:58)
Pritariu. Įdomu ar kai kurios komentatorės su savo foto šitame konkurse dalyvauja ar tik komentuoja ir komentuoja?
QUOTE(Vilika @ 2006 12 17, 00:05)
Grazu
Kasdien įlendu pasigrožėti... man taip šilta dūšioj pasidaro :wub
Ilgai kaupiausi, ruošiausi, galvojau pasaką ir kol prisiruošiau, žiūriu, kad bent jau labai panaši į mano sugalvotą kompoziciją jau yra pavėlavau. O dar niekad nedirbau su vizualinėm programomis, tai išvis man iki šičia padarytų pasakėlių kaip iki mėnulio
Ilgai kaupiausi, ruošiausi, galvojau pasaką ir kol prisiruošiau, žiūriu, kad bent jau labai panaši į mano sugalvotą kompoziciją jau yra pavėlavau. O dar niekad nedirbau su vizualinėm programomis, tai išvis man iki šičia padarytų pasakėlių kaip iki mėnulio
QUOTE(Vilika @ 2006 12 17, 00:05)
Nu tikrai,labai labai gražu
QUOTE(Vilika @ 2006 12 16, 23:05)
man čia labiau atvirukas nei pasaka
nors padaryta išties gražiai
Tiesa, šiandien paskutinė diena - liko vos kelios valandos pateikti savo pasaką ar dar pataisyti senąją - po 18 val jau nieko nebebus galima pakeisti.
O tada tik lauksim balsavimo
O tada tik lauksim balsavimo