Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

man pati pačiausia, atskleidžiati kalėdų ir pasakos jausmą
user posted image
antroj vietoj
user posted image
o šita šilčiausia, nuoširdžiausia mano akimis žiūrint
user posted image

negražiausias skelbti ir kritikuoti nekyla ranka, nes jei mama deda nuotrauką, vadinasi ji jai pati pačiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lasisa @ 2006 12 14, 22:24)
Gal galit isduot paslapti kus jus tokias atvirutes pasidarot ?!  Mane domintu Kaune.Didelis aciu!!!

Mamos daro pacios. Isdaviau paslapti bigsmile.gif
O kam tau Kauno g.gif ? Gi nuotraukas galima persiust ir emeilu smile.gif
Atsakyti
Nu neisivaizduoju kaip reikes isrinkt paciausias mastau.gif Jau tiek daug fainu good.gif As turbut net nepradesiu kurt, nes nesugebesiu taip pasirodyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2006 12 15, 10:46)
As turbut net nepradesiu kurt, nes nesugebesiu taip pasirodyt  schmoll.gif

šiame konkurse vienodai laukiamos ir pradedančiųjų nuotraukos (žinau, kad tikrai yra tokių, kurie pirmą kartą mėgino pagražinti savo nuotraukas) ir jau pažengusių bigsmile.gif Tad drąsiau!
Atsakyti
sita nuotrauka man superine thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 12 15, 17:11)
sita nuotrauka man superine  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aha!!!! Ir pavadinimas "subalansuotas" forumui lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 12 15, 16:11)

tongue.gif labai nuotaikinga thumbup.gif
matot, ir su pačia paprasčiausia Paint programa galima sukurti gražų atviruką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 12 15, 17:46)
matot, ir su pačia paprasčiausia Paint programa galima sukurti gražų atviruką  wub.gif

O is kur zinai kad su Paint g.gif gal su kita ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 15, 20:41)
O is kur zinai kad su Paint g.gif gal su kita ax.gif

nematau reikalo ginčytis g.gif pasakiau taip, kaip pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 12 15, 16:46)
matot, ir su pačia paprasčiausia Paint programa galima sukurti gražų atviruką  wub.gif

vat man čia ir patiko tas paprastumas bigsmile.gif jokių virtuozinių aukštumų, tiesiog matosi kad iš širdies wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 12 15, 16:11)

o man tokia ji salta g.gif ...rodos sniegas, o vaikuciai be megztuku doh.gif ...brrrr...snieguole ar mamka apsirengusi lotuliukas.gif ...ir prie vaikuciu reikejo daugiau padirbet... tada butu jauku mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2006 12 16, 09:26)
o man tokia ji salta g.gif ...rodos sniegas, o vaikuciai be megztuku doh.gif ...brrrr...snieguole  ar mamka apsirengusi lotuliukas.gif ...ir prie vaikuciu reikejo daugiau padirbet... tada butu jauku mirksiukas.gif  ax.gif

niekada neanalizuoju nuotraukos su padidinimo stiklu schmoll.gif
jei patinka, tai patinka rolleyes.gif

jei būtų išbaigta pagal tavo aprašymą tai jau gal būt nebebūtų tokia ir miela tongue.gif
Atsakyti