Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

O man grazu irgi Kaledines, nes juk kaledos, tai ir turi atsispindeti. Tik nevisi supranta, kas yra kaledine pasaka, o kas ne tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 13, 20:07)
O man grazu irgi Kaledines, nes juk kaledos, tai ir turi atsispindeti. Tik nevisi supranta, kas yra kaledine pasaka, o kas ne tongue.gif

O gal supranta, bet ne visi tai moka įskaityti neradę briedžių, kepurėlių, Kalėdų senio, prakartėlės (prakartėlės istorija beje nelaikoma pasaka tongue.gif) ar snaigių (t.y. stereotipinių ir įprastų simbolių)? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 13, 21:19)
O gal supranta, bet ne visi tai moka įskaityti neradę briedžių, kepurėlių, Kalėdų senio, prakartėlės (prakartėlės istorija beje nelaikoma pasaka tongue.gif) ar snaigių (t.y. stereotipinių ir įprastų simbolių)?  rolleyes.gif

gal mirksiukas.gif rezultatai parodys drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 13, 20:24)
gal mirksiukas.gif rezultatai parodys drinks_cheers.gif

Rezultatai parodys tai kas labiausiai patinka, o ne tai kas ką supranta tongue.gif
Atsakyti
...............atvirute is interneto, tai dar tikrai ne kaledos.............. ir ne pasaka..........
Atsakyti
Iš interneto kuria prasme? Kad į atviruką iš interneto įkomponuotas koks nuosavas vaizdelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 12 13, 16:04)
O man smagios tos nuotraukytės,kuriose jaučiasi Kalėdos  thumbup.gif pasižiūri į tokią ir taip smagu ir gražu  rolleyes.gif nelabai patinka nuotraukytės kurios įkeltos tik į rėmelį arba kaip atvirutės  rolleyes.gif bet čia tik mano nuomuonė  4u.gif

visos nuotraukytes smagios smile.gif
o kas tavo manymu yra "atvirute"? g.gif vat man labai idomu pasidare ax.gif

QUOTE(Patieška @ 2006 12 13, 20:19)
O gal supranta, bet ne visi tai moka įskaityti neradę briedžių, kepurėlių, Kalėdų senio, prakartėlės (prakartėlės istorija beje nelaikoma pasaka tongue.gif) ar snaigių (t.y. stereotipinių ir įprastų simbolių)?  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 13, 21:27)
Rezultatai parodys tai kas labiausiai patinka, o ne tai kas ką supranta tongue.gif

Rezultatai tada parodys kiek ismano SM lankytojai hihihi.gif
Atsakyti
nu nevisai tai, mano galva, bet mat jį bala lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2006 12 13, 20:28)
...............atvirute is interneto, tai dar tikrai ne kaledos.............. ir ne pasaka..........

O rimta nuotrauka imontuota i remus, tai jau pasaka g.gif ?

Bandziau ieskot "pasaku" kurias mamos pacios sukure, tai vos kelios, o siaip visose vienaip ar kitaip panaudoti vaizdeliai, nuotraukos is kazkur... pastarosios labiau traukia demesi ax.gif

Man asmeniskai, bet kokie uzdeti remeliai, daro atviruko ivaizdi blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 13 gruodžio 2006 - 23:04
tai cia daugumai graziau,ur viskas pacios daryta,o ne i atvirute ikelta. bet bent man tai buvo per sudetingas darbas,tai tiko ir atvirute,svarbu man grazu,kaip pirmam kartui liux biggrin.gif
Atsakyti
[quote=babuska,2006 12 13, 23:25]
O rimta nuotauka imontuota i remus, tai jau pasaka g.gif ?

Tai kad ne apie remus kalba.........

Bandziau ieskot "pasaku" kurias mamos pacios sukure, tai vos kelios, o siaip visose vienaip ar kitaip panaudoti vaizdeliai, nuotraukos is kazkur... pastarosios labiau traukia demesi ax.gif

O cia tai skonio reikalas. Man grazu vienaip, Tau kitaip. Tuo tas gyvenimas ir idomus- ivairove, tiek nuomoniu, tiek atviruku, tiek visu likusiu dalyku. Ane? 4u.gif
Atsakyti