Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

bet kiek gražių atvirukų thumbup.gif sunku bus apsispręst balsuojant smile.gif nes dabar jau kokiom 7 atvirutėm duočiau po balą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 12 12, 05:30)
na tą tokį tįstantį tai tikrai photoshopu užtušuočiau  g.gif

O man atrodo, kad suteikia dar daugiau žavesio wub.gif Laaabai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 12 12, 13:16)
O man atrodo, kad suteikia dar daugiau žavesio  wub.gif  Laaabai gražu thumbup.gif

drinks_cheers.gif man irgi thumbup.gif wub.gif toki momenta ir noredamas nepagausi wub.gif
Atsakyti
Man šitos patinka, nes išsiskiria iš kitų... Neperkrautos seniais šalčiais ir panašios į pasakas 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Ypač paskutinė thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 12, 07:49)
Nu tas toks tistantis galejo uzkliuti tik moterytei neturinciai savo vaiku doh.gif

Išbrisk iš pievų bigsmile.gif pradėsi čia dabar iš vieno komentaro burti, ko turiu ir ko neturiu lotuliukas.gif

Ta su nykštukais - gražu wub.gif tik ar tai vienos šeimos vaikučiai? ir iš kur jų tiek pririnko nuotraukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 12 12, 15:27)
Ta su nykštukais - gražu  wub.gif tik ar tai vienos šeimos vaikučiai? ir iš kur jų tiek pririnko nuotraukai  biggrin.gif

manyčiau bendraamžiai kokiam mytuke ir nusifotografavo Kalėdoms wub.gif
Atsakyti
O man atrodo (galiu aišku ir klysti), kad ten tas patas vaikiukas "padaugintas" laugh.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo,kad ten savas nykshtukasi atvirute jau ikishtas ax.gif Nuotrauka tai manau tikrai arba atviute, arba studijine...o jei ir mamyte ja pati sukomponavo su photoshopu ar kuo kitu, tai pagarba.. Jau vien tas kepuras taip uzdeti ax.gif ax.gif Vistiek labai thumbup.gif
Atsakyti
Issklaidysiu jusu speliones, cia maytes savo maziukus suveze fotosesijai, o kai rezultata pamate tai nusprende konkurse sudalyvauti biggrin.gif
Tikiuos jos nesupyks, kad paslapti isdaviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 12 12, 15:27)
Išbrisk iš pievų  bigsmile.gif pradėsi čia dabar iš vieno komentaro burti, ko turiu ir ko neturiu  lotuliukas.gif

Jokiose pievose nebraidzioju, todel nesiulyk isbristi bigsmile.gif O burti nieko nereikia, nes ir taip aisku, kad toms kas turi savo vaiku nutysusi seilyte nekliuna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaaramele @ 2006 12 12, 15:34)
Issklaidysiu jusu speliones, cia maytes savo maziukus suveze fotosesijai, o kai rezultata pamate tai nusprende konkurse sudalyvauti  biggrin.gif
Tikiuos jos nesupyks, kad paslapti isdaviau  blush2.gif

O tai kuri pasiims priza, jei laimes g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2006 12 12, 18:05)
O tai kuri pasiims priza, jei laimes g.gif  g.gif

Prizą pasiims ta, kuri įdėjo nuotraukytę mirksiukas.gif
Atsakyti