bet kiek gražių atvirukų sunku bus apsispręst balsuojant nes dabar jau kokiom 7 atvirutėm duočiau po balą
QUOTE(Virdzinija @ 2006 12 12, 05:30)
na tą tokį tįstantį tai tikrai photoshopu užtušuočiau
O man atrodo, kad suteikia dar daugiau žavesio Laaabai gražu
QUOTE(jėga @ 2006 12 12, 13:16)
O man atrodo, kad suteikia dar daugiau žavesio Laaabai gražu
man irgi toki momenta ir noredamas nepagausi
Man šitos patinka, nes išsiskiria iš kitų... Neperkrautos seniais šalčiais ir panašios į pasakas
Ypač paskutinė
Ypač paskutinė
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 12, 07:49)
Nu tas toks tistantis galejo uzkliuti tik moterytei neturinciai savo vaiku
Išbrisk iš pievų pradėsi čia dabar iš vieno komentaro burti, ko turiu ir ko neturiu
Ta su nykštukais - gražu tik ar tai vienos šeimos vaikučiai? ir iš kur jų tiek pririnko nuotraukai
QUOTE(Virdzinija @ 2006 12 12, 15:27)
Ta su nykštukais - gražu tik ar tai vienos šeimos vaikučiai? ir iš kur jų tiek pririnko nuotraukai
manyčiau bendraamžiai kokiam mytuke ir nusifotografavo Kalėdoms
Man irgi atrodo,kad ten savas nykshtukasi atvirute jau ikishtas Nuotrauka tai manau tikrai arba atviute, arba studijine...o jei ir mamyte ja pati sukomponavo su photoshopu ar kuo kitu, tai pagarba.. Jau vien tas kepuras taip uzdeti Vistiek labai
Issklaidysiu jusu speliones, cia maytes savo maziukus suveze fotosesijai, o kai rezultata pamate tai nusprende konkurse sudalyvauti
Tikiuos jos nesupyks, kad paslapti isdaviau
QUOTE(Virdzinija @ 2006 12 12, 15:27)
Išbrisk iš pievų pradėsi čia dabar iš vieno komentaro burti, ko turiu ir ko neturiu
Jokiose pievose nebraidzioju, todel nesiulyk isbristi O burti nieko nereikia, nes ir taip aisku, kad toms kas turi savo vaiku nutysusi seilyte nekliuna
QUOTE(kaaaramele @ 2006 12 12, 15:34)
Issklaidysiu jusu speliones, cia maytes savo maziukus suveze fotosesijai, o kai rezultata pamate tai nusprende konkurse sudalyvauti
O tai kuri pasiims priza, jei laimes
QUOTE(Pinacea @ 2006 12 12, 18:05)
O tai kuri pasiims priza, jei laimes
Prizą pasiims ta, kuri įdėjo nuotraukytę