Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

QUOTE(Ramunita @ 2006 12 02, 21:27)
buvo toks konkursėlis pernai pernykštis konkusėlis tai pažiūrėk ir nuspręsk ko reikia nuotraukytei  mirksiukas.gif

Nu pernai buvo panasus, bet tema visai kitokia. Cia pasaka, o ten - atvirukas. Taigi, mano manymu, tai labai skirtinga...
Atsakyti
į šitą nuotrauką žiūrėdama ir aš seilę varvinu biggrin.gif nuostabi pasaka wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2006 12 04, 15:58)
Nu pernai buvo panasus, bet tema visai kitokia. Cia pasaka, o ten - atvirukas. Taigi, mano manymu, tai labai skirtinga...

taip, šiemet užduotis šiek tiek sunkesnė (juk tobulėjam mirksiukas.gif )
Atsakyti
Labai gražus konkursėlis wub.gif Bus daug fražių paveikslėlių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Matelyk @ 2006 12 04, 17:51)
į šitą nuotrauką žiūrėdama ir aš seilę varvinu  biggrin.gif  nuostabi pasaka  wub.gif wub.gif

drinks_cheers.gif superine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2006 12 04, 23:06)

Grazi nuotrauka. Tikrai. Bet man kazkodel primena helovina blush2.gif ax.gif
Atsakyti
nuostabios nuotraukos, galiu tik pavydet... siuose reikaluose dar mazai patirties turiu 4u.gif
Atsakyti
Manau teks palaukti kito konkursėlio, nes šitas turbūt ne mano jėgoms unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ddaivux @ 2006 12 05, 00:02)
nuostabios nuotraukos, galiu tik pavydet... siuose reikaluose dar mazai patirties turiu 4u.gif

QUOTE(smalkė @ 2006 12 05, 00:28)
Manau teks palaukti kito konkursėlio, nes šitas turbūt ne mano jėgoms unsure.gif

o aš siūlau nepasiduoti bigsmile.gif tereikia užeit į skyrelį "Mamos kompiuteris" - ten tikras lobis mirksiukas.gif galima rasti temų apie rėmelius, programas ir dar daug naudingų paprastų ir aiškiai išvardytų nurodymų ką ir kaip daryti.
Atsakyti
Man zuikis su morkom patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2006 12 05, 08:34)
Man zuikis su morkom patinka smile.gif

ir man zuikis jėga thumbup.gif wub.gif Subtili, neperkrauta nuotraukytė wub.gif Nes kitos, tai man primena turgų- prikišta visko dauk,- ko reikia ir ko nereikia doh.gif Bet čia tik asmeniniai mano pastebėjimai rolleyes.gif
Atsakyti
Oi, man tai nerealiai!
Norėčiau sudalyvauti, bet man tik slėptis... po ta pripuošta egle smile.gif
Atsakyti