Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

QUOTE(momima @ 2006 12 11, 17:17)
O man labai patiko ši kaledinė pasakaatrodo,kad vaikai ištikrųjų mato stebuklingą pasaką smile.gif

na tą tokį tįstantį tai tikrai photoshopu užtušuočiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2006 12 12, 05:30)
na tą tokį tįstantį tai tikrai photoshopu užtušuočiau  g.gif

Nieko tu nesupranti irnesakyk.gif gi, vaikas ziuri i pasaka... biggrin.gif
Na, o jei rimtai, tai man tas dalykas tikrai neuzkliuvo schmoll.gif kaip sakant: graziam leliukui wub.gif ir snarg*** tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Super nuotraukyte wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
man irgi tas tistantis labai grazu- juk visi kudikiai turi savybe leisti seiles, jei pamato ka idomaus ir uzsimirsta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2006 12 12, 07:43)
man irgi tas tistantis labai grazu- juk visi kudikiai turi savybe leisti seiles, jei pamato ka idomaus ir uzsimirsta wink.gif

Nu tas toks tistantis galejo uzkliuti tik moterytei neturinciai savo vaiku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2006 12 12, 07:41)
Super nuotraukyte  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image

tikrai graži, bet kodėl vieną nykštuką nuskriaudė unsure.gif pagailėjo raudonos kepurytės wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2006 12 12, 08:06)
Nieko tu nesupranti irnesakyk.gif gi, vaikas ziuri i pasaka... biggrin.gif
Na, o jei rimtai, tai man tas dalykas tikrai neuzkliuvo schmoll.gif kaip sakant: graziam leliukui wub.gif  ir snarg*** tinka mirksiukas.gif

tas tistantis tik seilytes mirksiukas.gif juk visi maziukai tai daro - seilejasi lotuliukas.gif

QUOTE(rds @ 2006 12 12, 11:10)
tikrai graži, bet kodėl vieną nykštuką nuskriaudė  unsure.gif pagailėjo raudonos kepurytės wink_3.gif

nepagailejo, tik maziukas nusieme lotuliukas.gif laiko gi rankytese kepuryte mirksiukas.gif
ar tu apie ta su pilka kepuryte blush2.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama22: 12 gruodžio 2006 - 10:22
QUOTE(mama22 @ 2006 12 12, 10:21)
nepagailejo, tik maziukas nusieme  lotuliukas.gif laiko gi rankytese kepuryte  mirksiukas.gif
ar tu apie ta su pilka kepuryte  blush2.gif  g.gif

pagailėjo, pagailėjo verysad.gif tas kur nusiėmęs tai turi, o kitam tai nedavė, vat pilka tai ne raudona unsure.gif visi su raudonom, o jis neturi unsure.gif
man trūksta jam kepurės biggrin.gif koks nykštukas be raudonos kepurės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 12 gruodžio 2006 - 10:38
QUOTE(rds @ 2006 12 12, 11:37)
pagailėjo, pagailėjo  verysad.gif tas kur nusiėmęs tai turi, o kitam tai nedavė, vat pilka tai ne raudona  unsure.gif visi su raudonom, o jis neturi  unsure.gif
man trūksta jam kepurės biggrin.gif koks nykštukas be raudonos kepurės  lotuliukas.gif

o jis gal isskirtinis norejo but biggrin.gif gal cia atvirukas paimtas ir mama savo vaikiuka idejo, tai kad issiskirtu is kitu uzdedjo pilka mirksiukas.gif o gal pritruko kepuryciu g.gif ten jei neklystu du maziukai su viena kepure lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2006 12 12, 10:46)
o jis gal isskirtinis norejo but  biggrin.gif gal cia atvirukas paimtas ir mama savo vaikiuka idejo, tai kad issiskirtu is kitu uzdedjo pilka  mirksiukas.gif o gal pritruko kepuryciu  g.gif ten jei neklystu du maziukai su viena kepure  lotuliukas.gif

aha, anie draugiškai pasidalino, tai ir su kitu galėjo kuris nors pasidalinti biggrin.gif jis tikrai išskirtinis, jo kepurė su ausim ir su ragais bigsmile.gif jei neklįstu g.gif
aš tai nors nuspalvinčiau jam kepurytę smile.gif biggrin.gif
irnesakyk.gif bet vistiek man ta nuotrauka patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 12 gruodžio 2006 - 11:10
QUOTE(rds @ 2006 12 12, 12:05)
aha, anie draugiškai pasidalino, tai ir su kitu galėjo kuris nors pasidalinti  biggrin.gif jis tikrai išskirtinis, jo kepurė su ausim ir su ragais bigsmile.gif jei neklįstu g.gif
aš tai nors nuspalvinčiau jam kepurytę  smile.gif    biggrin.gif
irnesakyk.gif bet vistiek man ta nuotrauka patinka  4u.gif

man irgi ji grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2006 12 12, 10:37)
koks nykštukas be raudonos kepurės  lotuliukas.gif

Tai kad jis ten, spėju, ne nykštukas, o briedžiukas mirksiukas.gif Tada tik pavadinimas galėtų būti "aštuoni nykštukai ir briedžiukas" biggrin.gif
Nors iš tiesų tai manau, kad ir kepurytės, ir žodis nykštukai čia daugiau simboliškai apibūdina tuos tikrus nykštukėlius, ar jie būtų su kepurėlėmis, ar be wub.gif
Šiaip su kepurėlėmis labai gražiai sužaista - nevienodai, nemonotoniškai thumbup.gif
Atsakyti