Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

QUOTE(Ode @ 2006 12 11, 18:42)
Kai atsiranda penki pavadinimai ale "Kalėdinė pasaka" - bala nematė. Bet visą eilėraštį pakartot...  unsure.gif

O jeigu žmonės vieną temoka.... tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip sakant, iš vaikystės.... cool.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkaip ash tu eilerashciu net neskaitau, per ilga... blush2.gif Ziuriu i grazias nuotraukas, kartais perbegu trumpam akim (trumpa) pavadinima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2006 12 11, 10:48)
O jeigu žmonės vieną temoka....  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  taip sakant, iš vaikystės....  cool.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Tuomet užuojauta. biggrin.gif O jei rimtai, tai man pačiai turbūt tas vienintelis užsilikęs, bet niekad nesugalvočiau jo panaudot, jei kažkas jau panaudojo... doh.gif

QUOTE(Pinacea @ 2006 12 11, 11:01)
Kazkaip ash tu eilerashciu net neskaitau, per ilga... blush2.gif Ziuriu i grazias nuotraukas, kartais perbegu trumpam akim (trumpa) pavadinima ax.gif

Aš paprastai irgi ne, bet šitas užkliuvo. Gal dėl to, kad vieną temoku... Iš vaikystės... lotuliukas.gif
Atsakyti
As neskaitau irgi tu eilerasciu. Ir nerasau pati. Man graziau trumpas bet taiklus pavadinimas. Bet cia pasakos.......tokia tema.........
Atsakyti
As tai pat daugiau demesio skiriu nuotraukos isvaizdai,o nei eilerasciui....Net ir dabar nesuvokiu kurios cia dvi nuotraukos su tuo paciu eilerasciu.... biggrin.gif .......
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 11, 15:15)
O aš apskritai be to didžiojo burbulo sukčiausi... unsure.gif

Iš tikrųjų tai įdomus dalykas čia su tuo burbulu mastau.gif biggrin.gif
Tu teisi - informacijos daugoka, ir sunku jos tiek sukišti į tokį mažą darbelį. Ir kažin, ar reikia - iš tikrųjų ta nuotrauka nė kiek nenukentėtų, jeigu tas priekinis burbulas būtų tuščias, be to įpaišyto paveikslo.
Dabar toks labai savotiškas kontrastas: muilo burbulas, kuris iš esmės yra lengvas, žaismingas elementas, neša tokį sunkų ir informacijos prasme, ir stiliaus prasme krūvį, kuris apsunkina visą nuotrauką.
Iš tikrųjų tai ir buvo pirmasis įspūdis atsidarius šią nuotrauką - sunkumas. Apniukęs peizažas, tamsios spalvos, tas burbulas su beveik barokinio stiliaus paveikslu. Bet paskui pagalvojau, kad ir tie angelėliai labai jau "barokiniai" biggrin.gif - putlučiai, garbanoti, tarsi iš to paties paveikslo smile.gif Tad tarsi viskas kaip ir susisieja į visumą, na, ir galima tokią pasakos interpretaciją ir pateikimą priimti, arba ne.
Muilo burbulas kaip simbolis apskritai turi daugybę reikšmių - oi, kiek čia dar būtų galima prišnekėti blush2.gif biggrin.gif
Manau, pati autorė nesitikėjo, kiek muilo burbulų iš jos nuotraukytės galima pripūsti biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 12 11, 23:15)
Iš tikrųjų tai įdomus dalykas čia su tuo burbulu mastau.gif  biggrin.gif
Tu teisi - informacijos daugoka, ir sunku jos tiek sukišti į tokį mažą darbelį. Ir kažin, ar reikia - iš tikrųjų ta nuotrauka nė kiek nenukentėtų, jeigu tas priekinis burbulas būtų tuščias, be to įpaišyto paveikslo.
Dabar toks labai savotiškas kontrastas: muilo burbulas, kuris iš esmės yra lengvas, žaismingas elementas, neša tokį sunkų ir informacijos prasme, ir stiliaus prasme krūvį, kuris apsunkina visą nuotrauką.
Iš tikrųjų tai ir buvo pirmasis įspūdis atsidarius šią nuotrauką - sunkumas. Apniukęs peizažas, tamsios spalvos, tas burbulas su beveik barokinio stiliaus paveikslu. Bet paskui pagalvojau, kad ir tie angelėliai labai jau "barokiniai"  biggrin.gif  - putlučiai, garbanoti, tarsi iš to paties paveikslo  smile.gif  Tad tarsi viskas kaip ir susisieja į visumą, na, ir galima tokią pasakos interpretaciją ir pateikimą priimti, arba ne.
Muilo burbulas kaip simbolis apskritai turi daugybę reikšmių - oi, kiek čia dar būtų galima prišnekėti  blush2.gif  biggrin.gif
Manau, pati autorė nesitikėjo, kiek muilo burbulų iš jos nuotraukytės galima pripūsti  biggrin.gif  4u.gif

Elge, nu man tavo komentarai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Diplomatė tongue.gif
Atsakyti
Man irgi elges komentarus patinka skaityti thumbup.gif thumbup.gif
Tas muilo burbulas... gal kaip tik tame esme ir yra, kad trapus muilo bubulas, i sunku (barokini) pasauli atnesha trapia naujagimio gyvybe.. Kaledu istorija.. Manau idejus i burbula user posted image tokia prakartele, ji nelabai deretu prie bendros kompozicijos nuotaikos.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 11, 23:41)
Diplomatė  tongue.gif

Nedaug prašovei - turiu garbės būti diplomato žmona lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(Pinacea @ 2006 12 11, 23:56)
Tas muilo burbulas... gal kaip tik tame esme ir yra, kad trapus muilo bubulas, i sunku (barokini) pasauli atnesha trapia naujagimio gyvybe.. Kaledu istorija..  Manau idejus i burbula user posted image tokia prakartele,  ji nelabai deretu prie bendros kompozicijos nuotaikos..  g.gif

Tai jau tikrai netiktų biggrin.gif
O gal tas muilo burbulas simbolizuoja tai, kad visos tos mūsų idėjos, pasakos, įsitikinimai - trapūs ir laikini kaip muilo burbulai? lotuliukas.gif Sėdi du angeliukai ir muilina mums akis lotuliukas.gif 4u.gif
Atsiprašau autorės, kad tiek įsijautėm į burbulų temą 4u.gif Manau, kad šaunu, jog nuotraukėlė sukelia tiek minčių thumbup.gif
Atsakyti
Na aš apskritai ne burbulą su sunkiu turiniu galvoj turėjau. Man tiesiog jo ten per daug kompoziciškai. Prakartėlę palikčiau. Bet iš tiesų kiekviena matom iš savo kampo. 4u.gif Plius ten gal ne muilo burbulas, bet kalėdinis žaisliukas lotuliukas.gif ...

QUOTE(elge @ 2006 12 12, 00:10)
Nedaug prašovei - turiu garbės būti diplomato žmona  lotuliukas.gif  4u.gif

Aš tada aiškiaregė cool.gif Einu saloną atidaryt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 12, 00:19)
Plius ten gal ne muilo burbulas, bet kalėdinis žaisliukas  lotuliukas.gif ...

huh.gif Negąsdink unsure.gif Tada visi mano išvedžiojimai subliukštų kaip muilo burbulai doh.gif lotuliukas.gif Bet tokia mintis man irgi šmėkštelėjo biggrin.gif 4u.gif

Šita nuotraukytė man dar tokia fainuoliška, linksma, stilinga, be didelių pretenzijų. Beveik kaip Anne Geddes atvirutė wub.gif
http://www.supermama...061_0009626.jpg
Atsakyti