Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

QUOTE(lempecka @ 2006 12 11, 09:38)

man irgi šita labai faina drinks_cheers.gif
jau nebeužteks balsų, reiks rinktis iš gražių gražiausią g.gif
Atsakyti
http://www.supermama...061_0009604.jpg
tikrai labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 12 11, 10:55)

Komentuot? Nekuomentuot? biggrin.gif
Ne, šita ir man iš tikrųjų graži. Nors angeliukai nėra mano mėgstamiausi veikėjai, bet sugalvota iš tiesų gražiai, gražiai padaryta. Intriguoja 4u.gif Man ta idėja su žaislais - muilo burbulais labai vykusi atrodo thumbup.gif Tik to priekinio pasakos burbulo man norėtųsi vos vos ryškesnio, ir fono už jo nebūčiau "suvėlusi" - tai suteikia, man regis, kažkokio nereikalingo "triukšmo" 4u.gif
Bet iš tiesų tai šita nuotraukėlė irgi prašosi į mano favoritų sąrašėlį thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elge: 11 gruodžio 2006 - 12:08
QUOTE(elge @ 2006 12 11, 13:06)
Komentuot? Nekuomentuot?  biggrin.gif
Ne, šita ir man iš tikrųjų graži. Nors angeliukai nėra mano mėgstamiausi veikėjai, bet sugalvota iš tiesų gražiai, gražiai padaryta. Intriguoja  4u.gif  Man ta idėja su žaislais - muilo burbulais labai vykusi atrodo  thumbup.gif  Tik to priekinio pasakos burbuvo man norėtųsi vos vos ryškesnio, ir fono už jo nebūčiau "suvėlusi" - tai suteikia, man regis, kažkokio nereikalingo "triukšmo"  4u.gif
Bet iš tiesų tai šita nuotraukėlė irgi prašosi į mano favoritų sąrašėlį  thumbup.gif  4u.gif

elge ,gal čia off topic bet norėjau paklausti tu gal esi fotoshope profė rolleyes.gif nes vis ką nors pakoreguoji atvirukuose rolleyes.gif aš pvz. kartais net nepastebiu tų trukumų,nes nesu tame ekspertė, pati tik dabar išmokau šio meno per savaitę tai tikrai negalėčiau taip teigti smile.gif jei esi profė tai žinosiu kur krieptis esant reikalui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 12 11, 12:06)
Komentuot? Nekuomentuot?  biggrin.gif

Tik to priekinio pasakos burbulo man norėtųsi vos vos ryškesnio, ir fono už jo nebūčiau "suvėlusi" - tai suteikia, man regis, kažkokio nereikalingo "triukšmo"  4u.gif

biggrin.gif komentuot 4u.gif

Labai tikslus pastebejimas thumbup.gif tik kol nepasakei, lyg ir to netruko biggrin.gif noretusi, kad centrinis burbulas butu ryskesnis uz egles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2006 12 11, 12:12)
elge ,gal čia off topic bet norėjau paklausti tu gal esi fotoshope profė  rolleyes.gif

Ne, ne, ne schmoll.gif Ne profė 4u.gif Tik sakau, kaip man atrodo, ką jaučiu, ir galbūt esu visai neteisi. Kartais pati ką nors darydama matau, ko trūksta, ar ko reikėtų, kaip norėčiau, bet kaip tai padaryti - nežinau. Esu lankiusi kelių savaičių kurselius, bet to toli gražu neužtenka rolleyes.gif Labai norėčiau kada nors tuo profesionaliau užsiimti 4u.gif
Atsakyti
O aš apskritai be to didžiojo burbulo sukčiausi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 12 11, 14:57)
Ne, ne, ne  schmoll.gif  Ne profė  4u.gif  Tik sakau, kaip man atrodo, ką jaučiu, ir galbūt esu visai neteisi. Kartais pati ką nors darydama matau, ko trūksta, ar ko reikėtų, kaip norėčiau, bet kaip tai padaryti - nežinau. Esu lankiusi kelių savaičių kurselius, bet to toli gražu neužtenka  rolleyes.gif  Labai norėčiau kada nors tuo profesionaliau užsiimti  4u.gif

bet tada turi meno gyslelę mirksiukas.gif nes pastebi visokius minusus ir pliusus smile.gif dabar ir aš jau laukiu kada mano pakomentuos kas darbą biggrin.gif
Atsakyti
O man labai patiko ši kaledinė pasakaatrodo,kad vaikai ištikrųjų mato stebuklingą pasaką smile.gif
Atsakyti
Ale gi ir yra neoriginalių (ar nepastabių?.. ) mamyčių - pavadint savo darbelį lygiai tokiu pačiu pavadinimu, koks jau yra konkurse (ir jau senokai yra wink.gif )...
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 12 11, 17:45)
Ale gi ir yra neoriginalių (ar nepastabių?.. ) mamyčių - pavadint savo darbelį lygiai tokiu pačiu pavadinimu, koks jau yra konkurse (ir jau senokai yra wink.gif )...

Ir beveik kiekviename konkurse tai atsitinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 12 11, 10:01)
Ir beveik kiekviename konkurse tai atsitinka doh.gif

Kai atsiranda penki pavadinimai ale "Kalėdinė pasaka" - bala nematė. Bet visą eilėraštį pakartot... unsure.gif
Atsakyti