Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

Pirmiausiai man istrigo Kaledine lopsine. Po to pastebejau du vienodus nykstukus prie eglutes smile.gif Po keliu dienu tu patraukianciu aki nuotrauku dar daugiau atsirado. As taip zaisti nemoku su nuotraukom verysad.gif Uztat paziuret grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 12 10, 01:12)
Akmenukas į mano daržą, kaip suprantu  blush2.gif  4u.gif  Tai tik atsakau - ir gipsas, kaip kažkas sakė  4u.gif
Vadinasi, jeigu nusimanai šiek tiek daugiau, tai savo nuomonės reikėtų nereikšti net ir geriausių norų vedamai. Supratau  4u.gif 
O kad nepagalvojam, kiek širdies mamytės įdeda - netiesa  schmoll.gif  Puikiai tai suprantu, tik šiek tiek kitaip suprantu (pasirodo, klaidingai) tokių konkursų esmę, skirtingai vertinu pastangas ir rezultatus, ir per daug pasitikiu žmonių supratingumu.
Jeigu ką nors savo pastabomis užgavau - nuoširdžiai atsiprašau, ir pasižadu daugiau nebeįkyrėti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nujau nujau , man asmeniskai tavo komentarai (jau esu minejus) , patys ...kaip cia pasakyt g.gif na normaliausi lotuliukas.gif , tai va mamkos mokykimes is egles kaip reikia grazei ,neizeidziant komentuoti mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Lija @ 2006 12 10, 00:33)
Pirmiausiai man istrigo Kaledine lopsine. Po to pastebejau du vienodus nykstukus prie eglutes  smile.gif Po keliu dienu tu patraukianciu aki nuotrauku dar daugiau atsirado. As taip zaisti nemoku su nuotraukom  verysad.gif  Uztat paziuret grazu  biggrin.gif

pabandyt zaist juk verta 4u.gif ...kiekviena nuotrauka atrodo ypatingai....smagu gi, kai darai viena, o efekta gauni kita lotuliukas.gif ...cia man taip buvo blush2.gif
Atsakyti
Nu jau mamyčių išradingumas thumbup.gif tikrai yra į ką pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 12 10, 00:12)
Akmenukas į mano daržą, kaip suprantu  blush2.gif  4u.gif  Tai tik atsakau - ir gipsas, kaip kažkas sakė  4u.gif
Vadinasi, jeigu nusimanai šiek tiek daugiau, tai savo nuomonės reikėtų nereikšti net ir geriausių norų vedamai. Supratau  4u.gif 
O kad nepagalvojam, kiek širdies mamytės įdeda - netiesa  schmoll.gif  Puikiai tai suprantu, tik šiek tiek kitaip suprantu (pasirodo, klaidingai) tokių konkursų esmę, skirtingai vertinu pastangas ir rezultatus, ir per daug pasitikiu žmonių supratingumu.
Jeigu ką nors savo pastabomis užgavau - nuoširdžiai atsiprašau, ir pasižadu daugiau nebeįkyrėti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikrai ne tau asmeniškai taikiau schmoll.gif schmoll.gif kalbėjau abstrakčiai smile.gif nes pastebėjau (gal ir klaidingai), kad kitos tik kritikuoja, o savo foto nededa g.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2006 12 10, 19:44)
Tikrai ne tau asmeniškai taikiau schmoll.gif  schmoll.gif  kalbėjau abstrakčiai smile.gif nes pastebėjau (gal ir klaidingai), kad kitos tik kritikuoja, o savo foto nededa g.gif

sorry, pakritikavau, bet ir musu foto yra blush2.gif 4u.gif galit kritikuot i valias biggrin.gif
Atsakyti
Vos ne savaitę vargau kad kažką Tokio sukurti unsure.gif bandysim dalyvauti,bet labiausiai tai nesinori išgirsti kaip kritikuoja tavo triūsą schmoll.gif dar jei ta kritika žiauri doh.gif Man asmeniškai visi darbeliai labai gražūs ir visiem duočiau po medalį thumbup.gif žinau kaip yra sunku tai padaryti 4u.gif
nors gerai pagalvojus gal ir gerai kai kritikuoja g.gif tada reiškias darbas vertas dėmesio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 10 gruodžio 2006 - 19:13
QUOTE(elge @ 2006 12 10, 00:12)
.

labai taiklūs ir profesionalūs komentarai mirksiukas.gif tik nenustok komentavusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lempecka @ 2006 12 10, 09:36)
Nujau nujau , man asmeniskai tavo komentarai (jau esu minejus) , patys ...kaip cia pasakyt  g.gif na normaliausi  lotuliukas.gif , tai va mamkos mokykimes is egles kaip reikia grazei ,neizeidziant komentuoti  mirksiukas.gif

biggrin.gif Tai gal tavo nuotraukos neužkabinau? blush2.gif tongue.gif
Ačiū 4u.gif

QUOTE(svelni @ 2006 12 10, 18:44)
Tikrai ne tau asmeniškai taikiau schmoll.gif  schmoll.gif  kalbėjau abstrakčiai smile.gif nes pastebėjau (gal ir klaidingai), kad kitos tik kritikuoja, o savo foto nededa g.gif

Na, aš pati viduj smarkiai kankinuosi - rašyti, nerašyti - vis žiūriu žiūriu į kokią nors nuotrauką ir vis tiek paskui kokia nors mintis tiesiog išsiprašo parašoma ax.gif Ir ne dėl to, kad laikyčiau save daug išmanančia, o kad man įdomu. O internetas - toks daiktas, nesudėliosi tos minties taip, kad būtų galima suprasti vien tik taip, kaip nori pasakyti. Vis tiek kas nors kur nors ką nors negero įžvelgia rolleyes.gif O šitas konkursas man vienas įdomiausių, ir atsidariusi labai atidžiai peržiūriu visas nuotraukas.
O dėl to, kad kažkas gal kritikuoja savo nuotraukos neįdėjęs, tai aš kaip tik jaučiausi tarsi kalta kritikuodama kitas, tarsi manoji būtų be priekaištų g.gif (Net buvo kilusi mintis atsiimti rolleyes.gif )

QUOTE(Rituxx @ 2006 12 10, 19:09)
Vos ne savaitę vargau kad kažką Tokio sukurti  unsure.gif bandysim dalyvauti,bet labiausiai tai nesinori išgirsti kaip kritikuoja tavo triūsą  schmoll.gif dar jei ta kritika žiauri  doh.gif 

Vieniems žiauri kritika yra bet koks neigiamas atsiliepimas, o kitiems ir žiauriausi komentarai kaip vanduo nuo žąsies nubėga biggrin.gif Jeigu mini - vadinasi, įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 12 10, 21:40)
Jeigu mini - vadinasi, įdomu  4u.gif

Va va, dėl to, man ir neramu, mūsiškė šį kartą matyt neįdomi sad.gif Nes taip norėtųsi bent neigiamų komentarų paskaityt biggrin.gif Vis žinočiau, kas negerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 12 10, 22:40)
biggrin.gif  Tai gal tavo nuotraukos neužkabinau?  blush2.gif  tongue.gif 
Ačiū  4u.gif

biggrin.gif nebajau , netgi idomu butu isgirst tavo komentara ax.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...w&phid=9604
va jau anta favorite turiu smile.gif
Atsakyti