Pirmiausiai man istrigo Kaledine lopsine. Po to pastebejau du vienodus nykstukus prie eglutes Po keliu dienu tu patraukianciu aki nuotrauku dar daugiau atsirado. As taip zaisti nemoku su nuotraukom Uztat paziuret grazu
QUOTE(elge @ 2006 12 10, 01:12)
Akmenukas į mano daržą, kaip suprantu Tai tik atsakau - ir gipsas, kaip kažkas sakė
Vadinasi, jeigu nusimanai šiek tiek daugiau, tai savo nuomonės reikėtų nereikšti net ir geriausių norų vedamai. Supratau
O kad nepagalvojam, kiek širdies mamytės įdeda - netiesa Puikiai tai suprantu, tik šiek tiek kitaip suprantu (pasirodo, klaidingai) tokių konkursų esmę, skirtingai vertinu pastangas ir rezultatus, ir per daug pasitikiu žmonių supratingumu.
Jeigu ką nors savo pastabomis užgavau - nuoširdžiai atsiprašau, ir pasižadu daugiau nebeįkyrėti
Vadinasi, jeigu nusimanai šiek tiek daugiau, tai savo nuomonės reikėtų nereikšti net ir geriausių norų vedamai. Supratau
O kad nepagalvojam, kiek širdies mamytės įdeda - netiesa Puikiai tai suprantu, tik šiek tiek kitaip suprantu (pasirodo, klaidingai) tokių konkursų esmę, skirtingai vertinu pastangas ir rezultatus, ir per daug pasitikiu žmonių supratingumu.
Jeigu ką nors savo pastabomis užgavau - nuoširdžiai atsiprašau, ir pasižadu daugiau nebeįkyrėti
Nujau nujau , man asmeniskai tavo komentarai (jau esu minejus) , patys ...kaip cia pasakyt na normaliausi , tai va mamkos mokykimes is egles kaip reikia grazei ,neizeidziant komentuoti
QUOTE(Lija @ 2006 12 10, 00:33)
Pirmiausiai man istrigo Kaledine lopsine. Po to pastebejau du vienodus nykstukus prie eglutes Po keliu dienu tu patraukianciu aki nuotrauku dar daugiau atsirado. As taip zaisti nemoku su nuotraukom Uztat paziuret grazu
pabandyt zaist juk verta ...kiekviena nuotrauka atrodo ypatingai....smagu gi, kai darai viena, o efekta gauni kita ...cia man taip buvo
Nu jau mamyčių išradingumas tikrai yra į ką pažiūrėti.
QUOTE(elge @ 2006 12 10, 00:12)
Akmenukas į mano daržą, kaip suprantu Tai tik atsakau - ir gipsas, kaip kažkas sakė
Tikrai ne tau asmeniškai taikiau kalbėjau abstrakčiai nes pastebėjau (gal ir klaidingai), kad kitos tik kritikuoja, o savo foto nededa
QUOTE(svelni @ 2006 12 10, 19:44)
Tikrai ne tau asmeniškai taikiau kalbėjau abstrakčiai nes pastebėjau (gal ir klaidingai), kad kitos tik kritikuoja, o savo foto nededa
sorry, pakritikavau, bet ir musu foto yra galit kritikuot i valias
Vos ne savaitę vargau kad kažką Tokio sukurti bandysim dalyvauti,bet labiausiai tai nesinori išgirsti kaip kritikuoja tavo triūsą dar jei ta kritika žiauri Man asmeniškai visi darbeliai labai gražūs ir visiem duočiau po medalį žinau kaip yra sunku tai padaryti
nors gerai pagalvojus gal ir gerai kai kritikuoja tada reiškias darbas vertas dėmesio
nors gerai pagalvojus gal ir gerai kai kritikuoja tada reiškias darbas vertas dėmesio
QUOTE(elge @ 2006 12 10, 00:12)
.
labai taiklūs ir profesionalūs komentarai tik nenustok komentavusi
QUOTE(lempecka @ 2006 12 10, 09:36)
Nujau nujau , man asmeniskai tavo komentarai (jau esu minejus) , patys ...kaip cia pasakyt na normaliausi , tai va mamkos mokykimes is egles kaip reikia grazei ,neizeidziant komentuoti
Tai gal tavo nuotraukos neužkabinau?
Ačiū
QUOTE(svelni @ 2006 12 10, 18:44)
Na, aš pati viduj smarkiai kankinuosi - rašyti, nerašyti - vis žiūriu žiūriu į kokią nors nuotrauką ir vis tiek paskui kokia nors mintis tiesiog išsiprašo parašoma Ir ne dėl to, kad laikyčiau save daug išmanančia, o kad man įdomu. O internetas - toks daiktas, nesudėliosi tos minties taip, kad būtų galima suprasti vien tik taip, kaip nori pasakyti. Vis tiek kas nors kur nors ką nors negero įžvelgia O šitas konkursas man vienas įdomiausių, ir atsidariusi labai atidžiai peržiūriu visas nuotraukas.
O dėl to, kad kažkas gal kritikuoja savo nuotraukos neįdėjęs, tai aš kaip tik jaučiausi tarsi kalta kritikuodama kitas, tarsi manoji būtų be priekaištų (Net buvo kilusi mintis atsiimti )
QUOTE(Rituxx @ 2006 12 10, 19:09)
Vos ne savaitę vargau kad kažką Tokio sukurti bandysim dalyvauti,bet labiausiai tai nesinori išgirsti kaip kritikuoja tavo triūsą dar jei ta kritika žiauri
Vieniems žiauri kritika yra bet koks neigiamas atsiliepimas, o kitiems ir žiauriausi komentarai kaip vanduo nuo žąsies nubėga Jeigu mini - vadinasi, įdomu
QUOTE(elge @ 2006 12 10, 21:40)
Jeigu mini - vadinasi, įdomu
Va va, dėl to, man ir neramu, mūsiškė šį kartą matyt neįdomi Nes taip norėtųsi bent neigiamų komentarų paskaityt Vis žinočiau, kas negerai
QUOTE(elge @ 2006 12 10, 22:40)
nebajau , netgi idomu butu isgirst tavo komentara
http://www.supermama...p...w&phid=9604
va jau anta favorite turiu
va jau anta favorite turiu