Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 08, 16:57)
si 4u.gif  grazi foto as ir ieskojau 8 nykstuko,labai jau nykstukas wub.gif

jo man irgi ta faina:)
Atsakyti
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 08, 18:11)
NEIMK I GALVA .JEI SNEKA VADINAS YRA APIE KA SNEKETI thumbup.gif  thumbup.gif O APIE MUSU NIEO NESNEKA VADINASI SU.....S verysad.gif  verysad.gif NA BET MAN JI  wub.gif  wub.gif  wub.gif

console.gif Jeigu nešneka, tai dar nereiškia , kad negražu mirksiukas.gif .
Man kartais geriau kai neaptarinėja, nieko prieš kritiką neturiu, ji verčia pasitempti (jeigu ta kritika į kritiką panaši), bet kartais būna tokių doh.gif komentarų, kad nesinori ir skaityti, o kartais aplamai suabejoji ar verta konkursuose dalyvauti verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytule: 08 gruodžio 2006 - 19:20
QUOTE(svistute @ 2006 12 08, 17:26)
Tik keistai jauciuos, kaip aptarinejama nuotrauka musu. Taip noris isiterpti, vos laikausi...  smile.gif

mūsų irgi aptarinėjo, tikrai sunku laikytis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 12 08, 20:40)
mūsų irgi aptarinėjo, tikrai sunku laikytis hihihi.gif

mūsų irgi aptarinėja doh.gif .iš vienos pusės smagu, kad pastebėjo, bet iš kitos pusės nelabai...
bet tegu aptarinėja,tokia esmė konkursų mirksiukas.gif
Atsakyti
ir musiske jau aptare biggrin.gif dziaugiuos, kad liko nepastebetas ir kazkam patinka, kazkam ne ax.gif
Atsakyti
Musu neaptare, bet del to nei kiek neliudna tongue.gif
Atsakyti
K A I P JUMS TAIP ISEINA JAS GRAZIAI SUKURTI? N U O S T B I O S nuotraukos visos! O kad ir as taip mokeciau..... : unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olantukas @ 2006 12 09, 09:40)
K A I P  JUMS TAIP ISEINA JAS GRAZIAI SUKURTI?      N  U O S T B I O S nuotraukos visos!    O kad ir as taip mokeciau..... : unsure.gif

Dar ne vakaras gali ismokt mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai,mamytes saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vytule @ 2006 12 08, 19:16)
console.gif Jeigu nešneka, tai dar nereiškia , kad negražu  mirksiukas.gif  .
Man kartais geriau kai neaptarinėja, nieko prieš kritiką neturiu, ji verčia pasitempti (jeigu ta kritika į kritiką panaši), bet kartais būna tokių  doh.gif komentarų, kad nesinori ir skaityti,  o kartais aplamai suabejoji ar verta konkursuose dalyvauti verysad.gif .

Mus praeitam konkurse apšnekėjo kaip nevykusią foto lotuliukas.gif nu ir ką g.gif vadinasi atkreipė dėmesį lotuliukas.gif
Visos labai fainos foto, tikrai mamytės šaunuolės thumbup.gif
Papildyta:
O man šita kokia graži wub.gif negaliu atsižiūrėti wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lempecka @ 2006 12 06, 11:35)
na nezinau jei pradetu aptarinet mano vaiko isvaizda tipo  blink.gif ,tai tikrai noras dingtu det fotkes

Teisingai thumbup.gif na tik nenulinčiuokit dabar ką pasakysiu lotuliukas.gif pastebėjau, kad dauguma jau tokios žinovės, nusimanančios super apie nuotraukas, o nepagalvojat, kad mamytės daug širdies įdeda kurdamos g.gif juk nevisos moka super ir nufotografuoti, ir sukomponuoti. Manau, kad norima parodyti savo vaikelį, kuris kiekvienai mamai yra pats pačausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2006 12 09, 23:26)
pastebėjau, kad dauguma jau tokios žinovės, nusimanančios super apie nuotraukas, o nepagalvojat, kad mamytės daug širdies įdeda kurdamos g.gif 

Akmenukas į mano daržą, kaip suprantu blush2.gif 4u.gif Tai tik atsakau - ir gipsas, kaip kažkas sakė 4u.gif
Vadinasi, jeigu nusimanai šiek tiek daugiau, tai savo nuomonės reikėtų nereikšti net ir geriausių norų vedamai. Supratau 4u.gif
O kad nepagalvojam, kiek širdies mamytės įdeda - netiesa schmoll.gif Puikiai tai suprantu, tik šiek tiek kitaip suprantu (pasirodo, klaidingai) tokių konkursų esmę, skirtingai vertinu pastangas ir rezultatus, ir per daug pasitikiu žmonių supratingumu.
Jeigu ką nors savo pastabomis užgavau - nuoširdžiai atsiprašau, ir pasižadu daugiau nebeįkyrėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti