Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

Manau visoms "photoshopu pradinukems" tikrai sunku viska padaryti techniskai tvarkingai, bet jei nuotraukyteje yra ideja, ji visvien atrodys puikiai. As tai va butent ideju pasigendu..... Bet graziu darbeliu tikrai yra ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Nuostabios pasakos pas visus dalyvaujančius wub.gif Pats gražiausias konkursas,kiek dar teko matyti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Na šitą nuotraukytę tai iš smalsumo didinausi ir bandžiau įžiūrėti, kas gi tose pasakiškose vaiko akyse taip atsispindi biggrin.gif Vaikas - nuostabus, sumanymas - puikus, tik labai sunkiai techniškai įvykdomas, todėl dešinėje akytėje ten matau truputį broko mirksiukas.gif
http://www.supermama...061_0009554.jpg
Gausiu tuoj į kailį, kad su padidinimo stiklu žiūriu lotuliukas.gif , bet žiūriu tai, kas mane intriguoja 4u.gif
Atsakyti
Man šita gražiausia ir pavadinimas jėgiškas thumbup.gif .Ši nuotrauka jau vieną balsiuką tikrai turi smile.gif
Atsakyti
Man sita labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
P.S...Tik nesupratau kieno tos pedeles sniege........Gal priesingai turetu jos buti i kita puse pasisuke!!!! g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 08 gruodžio 2006 - 14:31
si 4u.gif grazi foto as ir ieskojau 8 nykstuko,labai jau nykstukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 08, 15:57)
si 4u.gif  grazi foto as ir ieskojau 8 nykstuko,labai jau nykstukas wub.gif

lotuliukas.gif aha ir man patiko ,kol suradau ta nykstukeli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 08, 14:25)
P.S...Tik nesupratau kieno tos pedeles sniege........Gal priesingai turetu jos buti i kita puse pasisuke!!!! g.gif

o gal ir ne, gal čia kalėdinė dovanėlė ir nutipeno į pilvelį bigsmile.gif
čia gi pasaka, reik fantazijos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2006 12 08, 16:02)
o gal ir ne, gal čia kalėdinė dovanėlė ir nutipeno į pilvelį  bigsmile.gif 
čia gi pasaka, reik fantazijos  biggrin.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif tiksliai
Atsakyti
Labai grazusir siltas konkursas... Kazkaip maniau, kad bus nedaug dalyvaujanciu. Bet per kelias dienas labai daug kurybingu mamyciu atsirado!!! thumbup.gif Matos, kad fantaziju pilna ir smagu, kad yra kur jas realizuoti. O ir siaip, paziurekit kiek perziuru nuotrauku!!!
Tik keistai jauciuos, kaip aptarinejama nuotrauka musu. Taip noris isiterpti, vos laikausi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2006 12 08, 17:26)
Labai grazusir siltas konkursas... Kazkaip maniau, kad bus nedaug dalyvaujanciu. Bet per kelias dienas labai daug kurybingu mamyciu atsirado!!!  thumbup.gif  Matos, kad fantaziju pilna ir smagu, kad yra kur jas realizuoti. O ir siaip, paziurekit kiek perziuru nuotrauku!!!
Tik keistai jauciuos, kaip aptarinejama nuotrauka musu. Taip noris isiterpti, vos laikausi...  smile.gif

NEIMK I GALVA .JEI SNEKA VADINAS YRA APIE KA SNEKETI thumbup.gif thumbup.gif O APIE MUSU NIEO NESNEKA VADINASI SU.....S verysad.gif verysad.gif NA BET MAN JI wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =SVAJA=: 08 gruodžio 2006 - 18:30
Na bandziau vis banziau ir su kitu Dievulio pagalba manycia kazka sisejo blush2.gif . Dabar lauksim patvirtinimo 4u.gif wub.gif
Atsakyti