Manau visoms "photoshopu pradinukems" tikrai sunku viska padaryti techniskai tvarkingai, bet jei nuotraukyteje yra ideja, ji visvien atrodys puikiai. As tai va butent ideju pasigendu..... Bet graziu darbeliu tikrai yra
Nuostabios pasakos pas visus dalyvaujančius Pats gražiausias konkursas,kiek dar teko matyti
Na šitą nuotraukytę tai iš smalsumo didinausi ir bandžiau įžiūrėti, kas gi tose pasakiškose vaiko akyse taip atsispindi Vaikas - nuostabus, sumanymas - puikus, tik labai sunkiai techniškai įvykdomas, todėl dešinėje akytėje ten matau truputį broko
http://www.supermama...061_0009554.jpg
Gausiu tuoj į kailį, kad su padidinimo stiklu žiūriu , bet žiūriu tai, kas mane intriguoja
http://www.supermama...061_0009554.jpg
Gausiu tuoj į kailį, kad su padidinimo stiklu žiūriu , bet žiūriu tai, kas mane intriguoja
Man šita gražiausia ir pavadinimas jėgiškas .Ši nuotrauka jau vieną balsiuką tikrai turi
QUOTE(=SVAJA= @ 2006 12 08, 15:57)
aha ir man patiko ,kol suradau ta nykstukeli
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 12 08, 14:25)
P.S...Tik nesupratau kieno tos pedeles sniege........Gal priesingai turetu jos buti i kita puse pasisuke!!!!
o gal ir ne, gal čia kalėdinė dovanėlė ir nutipeno į pilvelį
čia gi pasaka, reik fantazijos
QUOTE(rds @ 2006 12 08, 16:02)
o gal ir ne, gal čia kalėdinė dovanėlė ir nutipeno į pilvelį
tiksliai
Labai grazusir siltas konkursas... Kazkaip maniau, kad bus nedaug dalyvaujanciu. Bet per kelias dienas labai daug kurybingu mamyciu atsirado!!! Matos, kad fantaziju pilna ir smagu, kad yra kur jas realizuoti. O ir siaip, paziurekit kiek perziuru nuotrauku!!!
Tik keistai jauciuos, kaip aptarinejama nuotrauka musu. Taip noris isiterpti, vos laikausi...
Tik keistai jauciuos, kaip aptarinejama nuotrauka musu. Taip noris isiterpti, vos laikausi...
QUOTE(svistute @ 2006 12 08, 17:26)
Labai grazusir siltas konkursas... Kazkaip maniau, kad bus nedaug dalyvaujanciu. Bet per kelias dienas labai daug kurybingu mamyciu atsirado!!! Matos, kad fantaziju pilna ir smagu, kad yra kur jas realizuoti. O ir siaip, paziurekit kiek perziuru nuotrauku!!!
NEIMK I GALVA .JEI SNEKA VADINAS YRA APIE KA SNEKETI O APIE MUSU NIEO NESNEKA VADINASI SU.....S NA BET MAN JI
Na bandziau vis banziau ir su kitu Dievulio pagalba manycia kazka sisejo . Dabar lauksim patvirtinimo