Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

QUOTE(mama22 @ 2006 12 07, 20:02)
nepykit, bet as vel kibsiu  4u.gif kur matet drugeli ar varlyte ziema? cia juk KALEDU pasakos konkursas, o ne siaip pasakos  4u.gif

Šiltuos kraštuos tongue.gif Varlyčių jei nori ir Lietuvoj zoosode gali pažiūrėt.Tikrai nežinai prie ko kibt. Pasaka tuo ir pasaka, kad jose gali nutikt pačių netikėčiausių dalykų, kad ragana ant šluotos per Kalėdas kažko nekliūva ar kad snieguolė trumpom rankovėm tik sniego pabarstyta. Čia mūsų fantazijos konkursas. Kuriame SAVO Kalėdų pasaką wink.gif Kalėdos toli gražu ne tik sniegas, kailiniai ir besmegeniai. Tai ir ypatinga stebuklinga nuotaika ir dar daug kas. Tai kas mums jose gražu ir svarbu. Čia ne natūralistinės Kalėdų nuotraukos konkursas, o Kalėdų pasakos. Negadinkim jos savo turimais stereotipais ir drugeliai ne atims, o pridės tos stebuklingos kalėdinės nuotaikos wink.gif Mamytės galvoja - neabejok. Tik nebūtinai taip kaip tu.

Nekalbu dėl nuotraukų kompozicijos ar dar ko, tiesiog juokingai atrodo priekaištas kurį suformuluočiau maždaug taip "taip pasakose (Kalėdų) nebūna" cool.gif Pasakose visko būna. Ir ypač kalėdinėse mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.supermama...p...w&phid=9401
na sita man labai nemeniška, dirbtinė kažkokia, o ir temos pavadinimo neatitinka
Atsakyti
Visos nuotraukos, kurios yra konkurse, jau yra pripažintos tinkamomis. Kitaip jos tiesiog nebūtų patvirtintos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucija 74 @ 2006 12 07, 21:20)
  na sita man labai nemeniška, dirbtinė kažkokia, o ir temos pavadinimo neatitinka

na gal mamytes tai pirmas darbelis fotosopu , na nevisos menininkes patampa is karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 12 07, 21:35)
Visos nuotraukos, kurios yra konkurse, jau yra pripažintos tinkamomis.  Kitaip jos tiesiog nebūtų patvirtintos 4u.gif

na tik siaip idomu, kiek zmoniu nusprendzia, kad jos tinkamos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucija 74 @ 2006 12 07, 20:20)

man dar ir kai kurios kitos neatitinka temos, bet jei jau moderatorės patvirtino, vadinasi tinka.

dažnai taip būna, kad mano nuotraukos nepatvirtina, o konkurse pamatau tokių, kurios pagal mane visai netinka, nors yra patvirtintos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2006 12 07, 21:49)
man dar ir kai kurios kitos neatitinka temos, bet jei jau moderatorės patvirtino, vadinasi tinka.

dažnai taip būna, kad mano nuotraukos nepatvirtina, o konkurse pamatau tokių, kurios pagal mane visai netinka, nors yra patvirtintos g.gif

Na matai pasaka toks dalykas ,laisve fantazijai ,tad as cia nematau nei vienos netinkamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lempecka @ 2006 12 07, 21:03)
Na matai pasaka toks dalykas ,laisve fantazijai ,tad as cia nematau nei vienos netinkamos  4u.gif

jo, tu teisi, man irgi visos gražios, tik savaip.čia neįmanoma palyginti, skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama22 @ 2006 12 07, 21:50)
na tik siaip idomu, kiek zmoniu nusprendzia, kad jos tinkamos?  4u.gif

itarimas kyla,kad tamsta neturi ka veikti,tai kimba prie bilen ko..

apskritai tai man visos labai grazios,vienos daugiau,kitos maziau.juk ir su programom mokam skirtingai dirbti. Kaledos stebuklas, vadinasi tinka praktiskai viskas.
Atsakyti
QUOTE(lempecka @ 2006 12 07, 20:07)
na pritariu del drugelio ,be jo but geriau tik ne del tok kad nedera prie pasakos,nes pasaka tai fantzija , o del to kad gal ir gaunasi perkrauta truputi

Man šita nuotraukytė viena gražiausių - pamačiau ir pradėjo skambėti galvoj "Kalėdų rytą rožė pražydo" wub.gif Idėja tikrai puiki thumbup.gif
Kompoziciškai gal iš tikrųjų truputį perkrauta 4u.gif Bet man labiau kliūna ne drugelis, o Kalėdų senelis fone g.gif Na, kad ir kaip keistai dabar nuskambės tai, bet jis man šitoj nuotraukoj tarsi iš kitos operos tongue.gif Gal būtų užtekę to žvaigždėto dangaus mirksiukas.gif
O dėl drugelio - jis fainas, bet lyginant su visa nuotrauka šiek tiek per ryškus, apšviestas, todėl labai traukia dėmesį kaip pagrindinis nuotraukos akcentas g.gif Manau, kad jį buvo galima šiek tiek prigesinti, arba... padaryti jį apšarmojusį, kaip ir tą rožę g.gif Bet suprantu, kad taip galėjo būti daryta sąmoningai, tarsi tas drugelis - stebuklas - bundanti gyvybė ir būtų pagrindinis akcentas unsure.gif Stebuklas juk nebūtinai Kalėdų žvaigždutėmis turi reikštis smile.gif
Žodžiu, va kiek minčių sukelia gera nuotrauka biggrin.gif Sorry, kad įsijaučiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2006 12 07, 23:20)
Man šita nuotraukytė viena gražiausių - pamačiau ir pradėjo skambėti galvoj "Kalėdų rytą rožė pražydo"  wub.gif  Idėja tikrai puiki  thumbup.gif
Kompoziciškai gal iš tikrųjų truputį perkrauta  4u.gif  Bet man labiau kliūna ne drugelis, o Kalėdų senelis fone  g.gif  Na, kad ir kaip keistai dabar nuskambės tai, bet jis man šitoj nuotraukoj tarsi iš kitos operos  tongue.gif  Gal būtų užtekę to žvaigždėto dangaus  mirksiukas.gif 
O dėl drugelio - jis fainas, bet lyginant su visa nuotrauka šiek tiek per ryškus, apšviestas, todėl labai traukia dėmesį kaip pagrindinis nuotraukos akcentas  g.gif  Manau, kad jį buvo galima šiek tiek prigesinti, arba... padaryti jį apšarmojusį, kaip ir tą rožę  g.gif  Bet suprantu, kad taip galėjo būti daryta sąmoningai, tarsi tas drugelis - stebuklas - bundanti gyvybė ir būtų pagrindinis akcentas  unsure.gif Stebuklas juk nebūtinai Kalėdų žvaigždutėmis turi reikštis  smile.gif
Žodžiu, va kiek minčių sukelia gera nuotrauka  biggrin.gif    Sorry, kad įsijaučiau 4u.gif

drinks_cheers.gif ,tiesiog be kaledu senio cia niekas nesuprastu ,kad kaledine pasaka vaizduojama biggrin.gif
Man patinka tavo komentarai , profesionalus ,o ne blink.gif doh.gif it tt Saunu !!!
Atsakyti
Būtų nebloga foto, jei ne tos dvi paildomos nuotraukos fone wink.gif user posted image
Atsakyti