Įkraunama...
Įkraunama...

Endoskopinis tyrimas - gastroskopija

QUOTE(orangesun @ 2017 07 19, 21:45)
Biopsija nepadare??

Taip, biopsijos nepadare, diagnoze liko nepatvirtinta.
Atsakyti
o kada dare? ir kodel nepadare? kokie simptomai? gal ir nereikia daryti be reikalo.
Atsakyti
QUOTE(orangesun @ 2017 07 20, 14:35)
o kada dare? ir kodel nepadare? kokie simptomai? gal ir nereikia daryti be reikalo.

Nežinau kodėl nepadarė, gal kad nepasakiau todėl ir nepadarė (nors man pirmas kartas nežinojau kas tame skrandyje bus reiks ar nereiks), šiaip labai atmestinai procedūrą atliko, jeigu nebūčiau pasakiusi, kad bakterijos testą padaryti tai ir to būtų nepadarę. verysad.gif Apskritai nieko nepaaiškino kas kaip, kelis žodžius užrašė į atsakymą ir viskas. Buvau konsultacijai pas kitą gydytoją, tai sakė be biopsijos tikrai tokios diagnozės negali patvirtinti, nes vien pažiūrėjus neaišku kokia ta situacija.
Atsakyti
o kaip padare bakterijos testa? per purskima? per krauja?

Kai man dare, irgi paziurejo, uzrase kad refleksiukas, o i bakterija jeigu yra nekreip demesio. per kraujo senokai atsimenu kad irgi rasdavo helico bakteri, bet negydziau, beveik visi ja turi, nematau prasmes gydyti, jeigu simptomu nera.

Manau kad ir refliukso nera, jie raso kad tik parasyti.

Tai kokie tavo simptomai? skausmai uz krutines? kumstelis gerkleje?

o kas tau? ir kur dare?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 20 liepos 2017 - 15:34
QUOTE(orangesun @ 2017 07 20, 16:32)
o kaip padare bakterijos testa? per purskima? per krauja?

Kai man dare, irgi paziurejo, uzrase kad refleksiukas, o i bakterija jeigu yra nekreip demesio. per kraujo senokai atsimenu kad irgi rasdavo helico bakteri, bet negydziau, beveik visi ja turi, nematau prasmes gydyti, jeigu simptomu nera.

Manau kad ir refliukso nera, jie raso kad tik parasyti.

Tai kokie tavo simptomai? skausmai uz krutines? kumstelis gerkleje?

o kas tau? ir kur dare?

Turėjau testą iš vaistinės bakterijai nustatyti, tai taip ir padarė, bet nepaėmė biopsijos detalesniam ištyrimui. Diagnozė kita, ne refliuksas, nors jis irgi įrašytas, bet nėra pagrindinis mano rūpestis.
Atsakyti
tau opa gal? na tada reikia bakterija naikinti ir be tyrimu.

uztenka teosto, per krauja ir per purskima kad nustatyti bakterija, o jeigu nustatai tai ir naikinti reikia. Kam tada isvis tikrinti )

tai kas per gydytojas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 20 liepos 2017 - 17:50
QUOTE(orangesun @ 2017 07 20, 18:49)
tau opa gal? na tada reikia bakterija naikinti ir be tyrimu.

uztenka teosto, per krauja ir per purskima kad nustatyti bakterija, o jeigu nustatai tai ir naikinti reikia. Kam tada isvis tikrinti )

tai kas per gydytojas?

Bakterijos atsakymas neigiamas, nors kažkaip man ir tas nepatikimai atrodo. Nenoriu viešai kritikuoti gydytojo, diagnozė reta, pats užsiminė, jog per 30 darbo metų jam antras toks atvejis, gal dėl to nežinojo kaip vertinti ir kokius tyrimus atlikti. Gal ir endoskopas blogai parodė, nes kiek žinau aparatūra tikrai nebuvo naujausia. Užtat ieškau kokio profesionalaus gydytojo, galvoju gal Vėtrungėje jie lyg tais turi naujausią aparatūrą, bet kažin kaip ten gydytojai, gal kas esate darę ?
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2017 07 20, 20:53)
Bakterijos atsakymas neigiamas, nors kažkaip man ir tas nepatikimai atrodo. Nenoriu viešai kritikuoti gydytojo, diagnozė reta, pats užsiminė, jog per 30 darbo metų jam antras toks atvejis, gal dėl to nežinojo kaip vertinti ir kokius tyrimus atlikti. Gal ir endoskopas blogai parodė, nes kiek žinau aparatūra tikrai nebuvo naujausia. Užtat ieškau kokio profesionalaus gydytojo, galvoju gal Vėtrungėje jie lyg tais turi naujausią aparatūrą, bet kažin kaip ten gydytojai, gal kas esate darę ?

kur jurininku poliklinika yra daktaras , eik pakalbek su jo.

Na pazystama irgi atejo po neurologo, uzmokejo uz konsultacija, o jis sako, pas jus rieta liga, sugebat angliskai skaityti? eikit i internete paskaitykit, ziauriai. Zodziu tas gydytojas tavo turbut nekompetitingas, tu pasakyk diagnoze, gal tu ir neturi to.
Atsakyti
QUOTE(orangesun @ 2017 07 20, 23:23)
kur jurininku poliklinika yra daktaras , eik pakalbek su jo.

Na pazystama irgi atejo po neurologo, uzmokejo uz konsultacija, o jis sako, pas jus rieta liga, sugebat angliskai skaityti? eikit i internete paskaitykit, ziauriai. Zodziu tas gydytojas tavo turbut nekompetitingas, tu pasakyk diagnoze, gal tu ir neturi to.

Buvau jurininkuose, tai nieko daugiau pasakyti negalejo, tik kad reikia daryti pakartotinai endoskopija su biopsija. Bet jis pats nedaro endoskopijos, o pas bet ka darytis nebenoriu.
Atsakyti
QUOTE(Klaudijaaa @ 2017 07 21, 09:47)
Buvau jurininkuose, tai nieko daugiau pasakyti negalejo, tik kad reikia daryti pakartotinai endoskopija su biopsija. Bet jis pats nedaro endoskopijos, o pas bet ka darytis nebenoriu.

tai o kokie simptomai? gal ir nereikia daryti? kodel jis sako ad tau yra rieta liga? gal apgaudineja, makaronus kabina? kodel nenori sakyti kokia tai liga? 100% kad apgaudineja.

kokia jo pavarde? paziuresi ka zmones raso apie ji, jeigu nori privaciai parasyk man.
Atsakyti
QUOTE(orangesun @ 2017 07 21, 15:11)
tai o kokie simptomai? gal ir nereikia daryti? kodel jis sako ad tau yra rieta liga? gal apgaudineja, makaronus kabina? kodel nenori sakyti kokia tai liga? 100% kad apgaudineja.

kokia jo pavarde? paziuresi ka zmones raso apie ji, jeigu nori privaciai parasyk man.

O koks tikslas apgaudinėti ? biggrin.gif Gi ne privačiai ėjau, pinigų nemoku, jis tik endoskopiją padarė, mačiau pirmą ir paskutinį kartą, tai jam iš manęs jokios naudos apgaudinėti. biggrin.gif Papildomai konsultacijai buvau visai pas kitą gydytoją, kuris iš to mano endoskopijos atsakymo nelabai norėjo tikėti diagnoze, todėl klausė ar darė biospiją, nes vien iš endoskopijos vaizdo negalima 100 proc garantuoti. Daug pati skaičiau apie tai, tai tikrai reta diagnozė. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudijaaa: 21 liepos 2017 - 15:35
QUOTE(Klaudijaaa @ 2017 07 21, 15:25)
O koks tikslas apgaudinėti ? biggrin.gif Gi ne privačiai ėjau, pinigų nemoku, jis tik endoskopiją padarė, mačiau pirmą ir paskutinį kartą, tai jam iš manęs jokios naudos apgaudinėti. biggrin.gif Papildomai konsultacijai buvau visai pas kitą gydytoją, kuris iš to mano endoskopijos atsakymo nelabai norėjo tikėti diagnoze, todėl klausė ar darė biospiją, nes vien iš endoskopijos vaizdo negalima 100 proc garantuoti. Daug pati skaičiau apie tai, tai tikrai reta diagnozė. verysad.gif

displazija kokia nors??

kaip koks tikslas apgaudineti? as gi sakau pazystama atejo pas neurologa uzmokejo pinigus, jis sako ai jums rieta liga, ir visas galus i vandeni )) tai todel ir apgaudineja, kad daugiau neateitu, ir pretenziju neturetum.

Tai sakyk kokia diagnoze?
Atsakyti