Centro poliklinikoje daro su narkoze, tik susimokėt reikia.
Turiu dar vieną klausimėlį
O jei darant be narkozės,tą šlangą reikia nuryti,ar ją sukiša tiesiog? Man sunku šiuo momentu nuryti maistą,tad aš sunkiai įsivaizduoju tą nurijimą šlangos

QUOTE(LABBRA @ 2014 03 16, 15:12)
Turiu dar vieną klausimėlį
O jei darant be narkozės,tą šlangą reikia nuryti,ar ją sukiša tiesiog? Man sunku šiuo momentu nuryti maistą,tad aš sunkiai įsivaizduoju tą nurijimą šlangos 

siaip tai sukisa.man tik vienu momentu liepe nuryt.
svarbiausia atsipalaiduoti

QUOTE(marytejono @ 2014 03 16, 16:10)
siaip tai sukisa.man tik vienu momentu liepe nuryt.
as dabar jau taip nebijociau,kaip pries proceduRA 

Na aišku,košmaras žodžiu..

QUOTE(LABBRA @ 2014 03 16, 16:16)
Na aišku,košmaras žodžiu..
Atsipalaiduoti aš galiu tik SPA procedūrose,prieš tokį tyrimą niekaip...

ne pries tyr reikia atsipalaiduoti,o kai jau guli irkisa ta zarna

QUOTE(marytejono @ 2014 03 16, 16:22)
ne pries tyr reikia atsipalaiduoti,o kai jau guli irkisa ta zarna
as kol laukiau ir lipau ant tos lovos visa net kraciausi is baimes 

Aš jau turėjau eiti,bet neišdrįsau..

QUOTE(LABBRA @ 2014 03 16, 17:31)
Aš jau turėjau eiti,bet neišdrįsau..
Baisu ..baisu.. baisu.. Na nesu maža mergytė,turėjau ir operaciją ne vieną ir sudėtingą,o šito bijojau visada..

Kaip mano mama sako, vadinasi, ir problemos dideles nera

2 minutes-ir visa procedura, bet paaiskeja daug. Negasdinsiu, dabar nenuejot, nes bijojot, o jei skrandyje vezys? Tai, kad neistyre, tai nereiskia, kad jis praeis savaime, o su tokiais dalykais reikia kaip galima anksciau gydytis. Nesijaudinkit, kad neprarysit tos zarnos, gerklej vis tiek skyle, nera ta zarna stora, kad per gerklas nepraeitu, plius, kaip jus uzdusit, jei zarna kis i skrandi, o ne plaucius? Kvepuojat juk ne per stemple

Mintyse pagalvokit, kad vezys-tai daug baisiau nei zarnos rijimas

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 17, 07:52)
Kaip mano mama sako, vadinasi, ir problemos dideles nera
Kai zmogui tikrai blogai, tai net biopsijas daro be narkozes, tik su vietiniu nuskausminimu. O cia tokia paprasta procedura...
Danti taisyti baisiau ir skausmingiau, nei kad toki spageti gerklen ikisa. Nei skauda, nei ka, visa gerkle uzsaldyta, seiles tik bega, bet tai jokia problema, tam ir ranksluostuka liepia isideti.
2 minutes-ir visa procedura, bet paaiskeja daug. Negasdinsiu, dabar nenuejot, nes bijojot, o jei skrandyje vezys? Tai, kad neistyre, tai nereiskia, kad jis praeis savaime, o su tokiais dalykais reikia kaip galima anksciau gydytis. Nesijaudinkit, kad neprarysit tos zarnos, gerklej vis tiek skyle, nera ta zarna stora, kad per gerklas nepraeitu, plius, kaip jus uzdusit, jei zarna kis i skrandi, o ne plaucius? Kvepuojat juk ne per stemple
Man dare ir bronchoskopija, va ten tai kiso zarnele i bronchus, tikrai buvo baime uzdusti

Na paskaičius daugelį postų,tai nesusidaro toks įspudis,kad tai taip paprasta kaip spagetis burnoje..Žinoma,kai reikia ,tenka ištverti,susiimti,bet ne visiems taip lengva ir paprasta.Kartais didelė baimė aptemdo protą,man šiuo momentu tikrai taip yra

QUOTE(LABBRA @ 2014 03 17, 12:31)
Na paskaičius daugelį postų,tai nesusidaro toks įspudis,kad tai taip paprasta kaip spagetis burnoje..Žinoma,kai reikia ,tenka ištverti,susiimti,bet ne visiems taip lengva ir paprasta.
Ar jus gimdet naturaliu budu? Kodel klausiu? Matot, moterys gimdyti irgi bijo. Ziauriai. Prisiskaito aibe siaubo istoriju ir galvoja, kad joms visos tos istorijos ir nutiks. O pagimdo-ir kaip pacios sako, ne puses baisybiu neivyko, o ir skausmas buvo, bet jis iskenciamas, nebuvo taip baisu.

Pries bronchoskopija as prisiskaiciau tooookiu baisybiu, kad tik didesne baime del sveikatos(istriges svetimkunis bronchuose) isgyne tai procedurai. Ir ka-laukiau laukiau tu baisybiu, kada jau cia as dusti pradesiu, alpti, melti-ir nesulaukiau, procedura praejo lengvai ir be skausmo

Taip ir su gastroskopija, pagalvokit tik, jog jei ta procedura butu tokia baisi, tai nedarytu jos be narkozes.

Numarins ir jusu tonziles, nebijokit

Taip kad susiimkit ir isbandykit, pati nuspreskit, ar tikrai ta procedura tokia baisi, kaip ja apraso jautrios asmenybes

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 03 17, 12:26)
Ar jus gimdet naturaliu budu? Kodel klausiu? Matot, moterys gimdyti irgi bijo. Ziauriai. Prisiskaito aibe siaubo istoriju ir galvoja, kad joms visos tos istorijos ir nutiks. O pagimdo-ir kaip pacios sako, ne puses baisybiu neivyko, o ir skausmas buvo, bet jis iskenciamas, nebuvo taip baisu.
Pries bronchoskopija as prisiskaiciau tooookiu baisybiu, kad tik didesne baime del sveikatos(istriges svetimkunis bronchuose) isgyne tai procedurai. Ir ka-laukiau laukiau tu baisybiu, kada jau cia as dusti pradesiu, alpti, melti-ir nesulaukiau, procedura praejo lengvai ir be skausmo
Taip ir su gastroskopija, pagalvokit tik, jog jei ta procedura butu tokia baisi, tai nedarytu jos be narkozes.
Kita vertus, negi jums neidomu saves isbandyti? Na kas per procedura? Ar tikrai jau ten taip baisu, ar tiesiog jautriu moteriskiu fantazijos vaisius?
Dukart dariau ir galiu pasakyti, jog tai super jautriu moteriskiu fantaziju vaisius, kurios alpsta vien ta zarna pamaciusios ar pauosciusios kvapo
Naudoja ta pacia numarinimo priemone, kuria suleidzia ir traukiant danti, ir jei neskauda zmonems, kai danti rauna, kai dantenas pjauna-tai koks skausmas, kai ta zarna keliauja per tonziles? Jokio. Nejausit absoliuciai.
Skrandyje jausit tos zarnos judejima, nemalonu, bet neskausminga. Ir pykint ims jau tik traukiant zarna atgal, nes baigsis numarinimo vaistu veikimas. Pora kartu ziauktelesit-ir viskas
Taip kad susiimkit ir isbandykit, pati nuspreskit, ar tikrai ta procedura tokia baisi, kaip ja apraso jautrios asmenybes

Su viskuom sutinku

Užsiregistravau į Grybo gatvę su narkoze kitam pirmadieniui..Gal gali atsiliepti tos forumietės,kurios turėjo tą narkozę. Kokia savijauta po to,ar neskaudėjo gerklės,įmanoma vandenuko bent atsigerti po ir panašiai.Man 11 h tik,tai burna bus išdžiuvusi.
QUOTE(LABBRA @ 2014 03 17, 15:14)
Užsiregistravau į Grybo gatvę su narkoze kitam pirmadieniui..Gal gali atsiliepti tos forumietės,kurios turėjo tą narkozę. Kokia savijauta po to,ar neskaudėjo gerklės,įmanoma vandenuko bent atsigerti po ir panašiai.Man 11 h tik,tai burna bus išdžiuvusi.
man 12,30val dare.be narkozes,bet isgyvenau negerus ir nevalgius

o kiek kainuos viskas su narkoze?