Įkraunama...
Įkraunama...

Arijus...

QUOTE(Putlutė @ 2007 01 31, 17:03)
sveikos mamytes mirksiukas.gif turiu toki klausimeli..mums gime sunelis,kaip ir taremes su vyru uzdejom graziausia(mums) varda-Arijus(jis graiku kilmes:senoves karo dievas)
ir susidurem su tokia problema..ka daryti jei mociutei(ir dar porai artimuju) sis vardas baisiai nepatinka? verysad.gif sako nelietuviskas,prie pavardes nedera,neina meiliai vadinti,sutrumpinti ir pan...
aisku mums su teciu  sis vardas siais ar taip pats graziausias,bet noreciau isgirsti kitu mamyciu nuomone?tiek apie si varda?gal ir jus susiduret su panasia problema,kad aplinkiniams nepatiko jusu parinktas vardas?kaip elgtis tokiu atveju?

is anksto aciu uz atsakymus tongue.gif

labai grazus vardas jusu sunelio, ir nekreipkit demesio kas ka sako, kiek zmoniu tiek nuomuoniu 4u.gif
Atsakyti
Man irgi grazus vardas, o mazybiniu vardeliu seneliai gali prisigalvoti, kodel butinai reikia vadinti jiems vardu kuris nepatinka smile.gif Svarbiausia kad Jums ir jusu leliukui patinka wink.gif
Atsakyti
man labai grazus thumbup.gif , tik vyrui nelabai ko tai patiko doh.gif
Atsakyti
man tai grazus
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2007 02 13, 22:56)
man visai nieko ir toks vardas 4u.gif  o musiskio vardas Joris wink.gif

Norejom irgi Joris,bet labai daug kam nepatiko..Man labai grazus 4u.gif

mano sunelis Arijus..ir jis man pats nuostabiausias 4u.gif
Atsakyti
Man negražus schmoll.gif Nepatinka visi Arijai, Adrijai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 01 31, 18:03)
sveikos mamytes mirksiukas.gif turiu toki klausimeli..mums gime sunelis,kaip ir taremes su vyru uzdejom graziausia(mums) varda-Arijus(jis graiku kilmes:senoves karo dievas)
ir susidurem su tokia problema..ka daryti jei mociutei(ir dar porai artimuju) sis vardas baisiai nepatinka? verysad.gif sako nelietuviskas,prie pavardes nedera,neina meiliai vadinti,sutrumpinti ir pan...
aisku mums su teciu  sis vardas siais ar taip pats graziausias,bet noreciau isgirsti kitu mamyciu nuomone?tiek apie si varda?gal ir jus susiduret su panasia problema,kad aplinkiniams nepatiko jusu parinktas vardas?kaip elgtis tokiu atveju?

is anksto aciu uz atsakymus tongue.gif

Man negrazus, o graiku karo dievas yra Arėjas, ne Arijus wink.gif
Atsakyti
Manau kad vaikučio vardas pirmiausia turi patikti patiems tėveliams ,o kiti turi susitaikyti su tuo.Mums keistas atrodė vyro krikšto dukters sūnelio vardas Palmyras,okai pripratom visai nieko atrodo.Tad mielieji nesukit galvos dėl kitų nuomonės .
Atsakyti
man primena viena labai simpatiska berniuka ax.gif grazus vardas.nesukit galvos ka bobutes ir mociutes sako mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi uz tai, kad pirmiausia vardas turi patikti teveliams ir tikti gimusiam vaikeliui, o kitu nuomone neturetu labai rupeti smile.gif
Papildyta:
Beje as ir labai rimtai mastau apie si varda savo busimam suneliui ax.gif
Atsakyti
man visia grazus.arejas gal graziau skamba.gal ir duociau.;]
Atsakyti
tikrai labai grazus vardas mes savo vaikiukui,jei gims berniukas, duosime Kajaus varda bet kad dabar pasimeciau nes sis vardas labai grazus doh.gif
Atsakyti