Įkraunama...
Įkraunama...

Arijus...

Armanis tai tikrai ne... schmoll.gif Kažkaip keistai skamba, lyg vardas, lyg pavardė, (dar mados pasaulyje žinomas, kaip Armani biggrin.gif ) O Arijus tai gražu smile.gif
Atsakyti
man labai gražu Darijus wub.gif ax.gif
Atsakyti
Labai gražus thumbup.gif ir nelabai girdėtas
Atsakyti
musu seneliai mano dukryti norejo uzdeti Robertos varda g.gif .o as jau tada specialiai nedejau nors ir neblogai skambejo su pavarde. O atsakiau jiems trumpai ir aiskiai pati pasigimdziau ir varda desiu pati. tad vietoj robertos mazoji turi varda Linute
Atsakyti
QUOTE(katiliukas @ 2007 02 01, 16:08)
man labai gražu Darijus  wub.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O Arijus-nelabai.
Atsakyti
Arijus labai fainas vardas,vienos pazistamos berniukas kokiu 7m tokiu vardu man tai toks stiprus ir vyriskas vardas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 17:07)
iskilo toks klausimas ir parupo aplinkiniu nuomone 4u.gif  mums sis vardas grazus, vienas ir realiausiu varijantu galvojamu siuo metu smile.gif ka manote apie varda ARIJUS? smile.gif ar duotumete ji savo suneliui?  mirksiukas.gif

is anksto aciu uz atsakymus mirksiukas.gif  4u.gif

Taip vardas thumbup.gif Mes norejome sunui duoti Arielis, bet visi greit su ariel milteliais susiejo lotuliukas.gif tai atsisakem sios minties. Svarstem ir apie Ariju nu bet kazkaip vaikui nelabai tiko, tai pavadino Kajum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mile_: 04 vasario 2007 - 23:16
mano drauges mociutes vardas Arija ,o suneli arijus.man labai grazu.Tik pats vaikas lllaaabbbbaaaiiii keistas,isigasta net jei durys garsiau uzdaromos,o ir 3 metu dar su pampersu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 01 31, 17:03)
mums gime sunelis,kaip ir taremes su vyru uzdejom graziausia(mums) varda-Arijus(jis graiku kilmes:senoves karo dievas)

QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 02, 17:20)
musu seneliai mano dukryti norejo uzdeti Robertos varda g.gif .

Ir nenukrito dar? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man tai toks vardas asocijuojasi su transporto kompanija, man teko nemažai su ja reikalų turėti "Arijus", bet šiaip tai kažkaip tvirtai skamba šitas vardas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 05, 20:53)
Ir nenukrito dar? mirksiukas.gif  biggrin.gif

Kai uždedi ir priklijuoji, tai nenukrenta hihihi.gif
Atsakyti
man visai nieko ir toks vardas 4u.gif o musiskio vardas Joris wink.gif
Atsakyti