Įkraunama...
Įkraunama...

Arijus...

Nei vienas iš pateiktų vardų man ne prie širdies. Na, jei rinktis tektų tik uš jų, tai aš už Arijų.
Atsakyti
Arijus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 12 07, 13:05)
Armanis  blink.gif nu absurdas kazkoks. cia tik visiski kaimieciai gali vaika taip pavadint. geriau jau Aramis -- bent jau bus vaizdas kad tevams patiko skaityti Diuma.  lotuliukas.gif

xixixi user posted image Tikrai, kad tuomet geriau Aramis, o ne Armanis... user posted image
O gal teveliai noretu varda koki nors, kaip Versacis, Gabanis ar Dolcis sugalvoti... xixixi user posted image
Tikrai tuomet jau geriau vardas - Arijus! user posted image Nors manau, jog yra ir kitu grazesniu vardu... user posted image
Atsakyti
Arijus man visai grazus, tik jauciu vyrui mano jis nepatiktu
Atsakyti
sveikos mamytes mirksiukas.gif turiu toki klausimeli..mums gime sunelis,kaip ir taremes su vyru uzdejom graziausia(mums) varda-Arijus(jis graiku kilmes:senoves karo dievas)
ir susidurem su tokia problema..ka daryti jei mociutei(ir dar porai artimuju) sis vardas baisiai nepatinka? verysad.gif sako nelietuviskas,prie pavardes nedera,neina meiliai vadinti,sutrumpinti ir pan...
aisku mums su teciu sis vardas siais ar taip pats graziausias,bet noreciau isgirsti kitu mamyciu nuomone?tiek apie si varda?gal ir jus susiduret su panasia problema,kad aplinkiniams nepatiko jusu parinktas vardas?kaip elgtis tokiu atveju?

is anksto aciu uz atsakymus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 31 sausio 2007 - 17:04
QUOTE(Putlutė @ 2007 01 31, 15:03)
sveikos mamytes mirksiukas.gif turiu toki klausimeli..mums gime sunelis,kaip ir taremes su vyru uzdejom graziausia(mums) varda-Arijus(jis graiku kilmes:senoves karo dievas)
ir susidurem su tokia problema..ka daryti jei mociutei(ir dar porai artimuju) sis vardas baisiai nepatinka? verysad.gif sako nelietuviskas,prie pavardes nedera,neina meiliai vadinti,sutrumpinti ir pan...
aisku mums su teciu  sis vardas siais ar taip pats graziausias,bet noreciau isgirsti kitu mamyciu nuomone?tiek apie si varda?gal ir jus susiduret su panasia problema,kad aplinkiniams nepatiko jusu parinktas vardas?kaip elgtis tokiu atveju?

is anksto aciu uz atsakymus tongue.gif

Manau tau reikejo rasyti VAIKU VARDUOSE.
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 31, 18:08)
Manau tau reikejo rasyti VAIKU VARDUOSE.

ok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 31 sausio 2007 - 17:11
QUOTE(Putlutė @ 2007 01 31, 15:09)
oij...o kur cia rasti??

vat tu badar esi NUO 0 IKI1 METU.Tai tu eik zemyn ir ten bus vaiu vardai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 01 31, 18:12)
vat tu badar esi NUO 0 IKI1 METU.Tai tu eik zemyn ir ten bus vaiu vardai. biggrin.gif

dekuij blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 17:07)
iskilo toks klausimas ir parupo aplinkiniu nuomone 4u.gif  mums sis vardas grazus, vienas ir realiausiu varijantu galvojamu siuo metu smile.gif ka manote apie varda ARIJUS? smile.gif ar duotumete ji savo suneliui?  mirksiukas.gif

is anksto aciu uz atsakymus mirksiukas.gif  4u.gif

mes toki uzdejome savo suneliui blush2.gif labai grazus vardas,tik kad nebutu poto ju pilna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 01 31, 17:32)
mes toki uzdejome savo suneliui blush2.gif labai grazus vardas,tik kad nebutu poto ju pilna  verysad.gif

neuždėkit to vardo, geriau pavadinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Arijus, Adrijus man gražu wub.gif

Sati sūnaus vardas irgi Arijus
Atsakyti