dar galvojam apie varda Armanis kokia jusu nuomone apie si varduka?
issakykite savo nuomone, kuris grazesnis - Arijus ar Armanis?
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 06, 17:11)
Arijus
net nezinau. man asmeniskai daug graziau butu ARAS
Armanis nu absurdas kazkoks. cia tik visiski kaimieciai gali vaika taip pavadint. geriau jau Aramis -- bent jau bus vaizdas kad tevams patiko skaityti Diuma.
QUOTE(klopedija @ 2006 12 02, 13:51)
Pagal lietuvių kalbos fonetikos taisykles čia [l] turėtų būti tariamas kietai.
"Aroldas" skamba neblogai, bet yra "Haroldas" vedinys.
"Aroldas" skamba neblogai, bet yra "Haroldas" vedinys.
Gal pagal taisykles L ir turetu buti tariama kietai, bet mes minkstai tariam, man taip graziau. Nors kai kas ir kietai istaria. Nematau tame dideles problemos . O vat Haroldas man nelabai patinka, kazkaip per grubus su ta H
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 03, 18:05)
del sio vardo iskilo dar vienas klausimas: apsiziurejome kalendoriuj kad nera vardadienio, tai ar nebus taip kad vaikas siek tiek paauges paklaus "kada mano vardadienis?" kai kuriem vaikam vardadienis daug reiskia kol buna mazi (zinau is savo vaikystes draugu), tai, kaip manote, ar vaikas mazas nesijaus del to nuskriaustas?
Na ir kas kad nera vardadienio? Baisus cia daiktas. Uztat gimtadienis yra
QUOTE(Dios @ 2006 12 07, 13:56)
net nezinau. man asmeniskai daug graziau butu ARAS
Man ARAS asocijuojasi su papuga ara
Armanis... Man asmeniskai ne prie dusios . Tikrai kaip koks Versacis . Tada jau geriau Arminas. Pazistu vaikina vardu Arnaras. Nezinau kaip toks vardas skambetu lietuvio ausiai, nes tas vaikinas gyvena ne Lietuvoje.
Smile, ziuriu linkstat prie neiprastu vardu. Tai gal patiktu vardas Neiras? Mano kaimynes anukas su tokiu vardu jau 15 metu gyvena . Pradzioje keistai skambejo, kol pripratom.
Gal dar koki varianta viesam svarstymui pateiksi?
Uz Ariju
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 06, 16:11)
Neįsižeisk, bet man Armanis toks , jau geriau Arijus...
QUOTE(Amica @ 2006 12 07, 23:35)
Gal dar koki varianta viesam svarstymui pateiksi?
tai kad is tu keliu varijantu liko tik sie du, turejom daugiau tokiu kurie mums patinka bet "nelipo" prie sirdies ir visus atmetem, tai dabar liko sitie du
mes patys irgi labiau linkstam pire Arijaus, jau kartais net netycia pavadinam, o beje kai pradejom galvot apie varduka tai mama rasesi sarasiuka toki kur rasesi sugalvotus, tai Arijus tam sarase pirmas, pats pirmas sove jai i galva, tai lyg butu dar viena priezastis kodel is to sarasiuko pasirinkti butent ta
Arijus Gražu
Arijus visai nieko, gal kiek neiprasta, bet visai graziai ir kazkaip didingai bent jau man skamba (gal kad su gentim sieju). O apie varda Armanis tai tegaliu pasakyt, kad absurdas kazkoks! Uzejo vardu ir logotipu mada, tai ne tik ant rubu versaciai, fendziai ir vuitonai puikuosis, bet dar ir vaikus pradesim vadint? Tada sesute Armaniui bus Dolcegabana? O jei dar is Klaipedos...
Man tai graziau Arijus,nei Armanis,bet siaip abu vardus pirma kart girdziu