Įkraunama...
Įkraunama...

Arijus...

Amica,2006 12 01, 22:54
Mano sunus Aroldas (kirciuojasi pirmoji A, raide L tariasi minkstai).

Pagal lietuvių kalbos fonetikos taisykles čia [l] turėtų būti tariamas kietai.
"Aroldas" skamba neblogai, bet yra "Haroldas" vedinys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 02 gruodžio 2006 - 13:52
Na gal ir nieko toks vardas ax.gif bet neduociau savo berniukui tokio
Man dabar labai patinka vardas Raulis,(kirtis ant A) mirksiukas.gif pasirodo mano prosenelio vardas, doh.gif buciau suzinojus pries 3 metus, buciau taip ir pavadinus savo vaikinuka
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 01, 21:11)
o kodėl Artūras netinka?  blush2.gif

nu kad labai jau paprastas,atsibodes ir negrazus ax.gif
Atsakyti
Grazus vardas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
del sio vardo iskilo dar vienas klausimas: apsiziurejome kalendoriuj kad nera vardadienio, tai ar nebus taip kad vaikas siek tiek paauges paklaus "kada mano vardadienis?" 4u.gif kai kuriem vaikam vardadienis daug reiskia kol buna mazi (zinau is savo vaikystes draugu), tai, kaip manote, ar vaikas mazas nesijaus del to nuskriaustas? 4u.gif
Atsakyti
labai grazu ir neiprasta
Atsakyti
Hm... Graikų karo dievas;D
Pakariautų su tėveliais doh.gif
Atsakyti
Na man sis vardas normalus,bet buna ir grazesniu.Man grazus vardukas Ugnius biggrin.gif O del vardadienio tai nemanau,kad tai yra svarbu,pati net nezinau kada mano vardadienis bigsmile.gif Bet vaikui tai suprantu,kad buna svarbu ,zinau,kad yra tokiu vardu kurie turi 2vardadienius per metus,tai kai budavom vaikai pavydedavom to,ot svarbu doh.gif
Atsakyti

Niekada neduociau tokio vardo savo vaikui, asocijuojasi su nacistiniu rezimu.

Tada geriau jau Adas ax.gif
Atsakyti
nacis tai arijas, o vardas Arijus, visgi ne tas pats, o asociaciju visiems vardams imanoma isgalvot 4u.gif zinoma, arijas ir Arijus skamba beveik vienodai, bet skirtumas yra ir mums tai reiksmes neturi (na bent jau tevams, man gal siek tiek kaip mokykloj viska apie tai teko neseniai "iskalt" ir man dar tai sviezios zinios ax.gif ) 4u.gif
bet vis tiek aciu uz nuomone visoms, ir uz kritika ir uz minties palaikyma 4u.gif
Atsakyti
As savo sunu pirmagymi siuo vardu pavadinau...Man labai grazus rolleyes.gif
Atsakyti
gražus vardas smile.gif
Atsakyti