Įkraunama...
Įkraunama...

Arijus...

QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 18:22)
broliuko dar neturiu, bet jau visai nedaug liko... wub.gif

gal galite pasiulyti kokiu vardu kurie jums yra grazesni 4u.gif neprasau isiulyti, tik noriu kuo daugiau graziu varijantu, nes norime grazaus, nebanalaus vardo, o pasirinkimo didelio nezinom, tuomet gal jus galite padeti isspresti sia problema pasiulydamos daugiau varijantu 4u.gif

man vardas Arijus labai gražus 4u.gif
man pats gražiausias vardas Kristupas smile.gif
Atsakyti
grazus ax.gif toks stiprus vardelis
Atsakyti
Gražus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 12 01, 17:08)
Tai ką, ***smile***, broliuką turi? Sveikinu!  4u.gif
Arijus = Arėjas = graikų mitologijoje - karo dievas.
Šiaip skamba gražiai, bet gal geriau Aras, Arnas, Arūnas…  g.gif

pasiūlei nuostabius vardus thumbup.gif aš dar pridėčiau Artūrą, man labai gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 12 01, 20:38)
aš dar pridėčiau Artūrą, man labai gražus vardas  thumbup.gif

oj ...tik ne Artūrą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2006 12 01, 19:54)
oj ...tik ne Artūrą  schmoll.gif

o kodėl Artūras netinka? blush2.gif
Atsakyti
nu man tai nepatinka. iš karto kyla asociacijos su hitleriu. tai jis bandė išgryninti arijų rasę. tikrai neduočiau savo vaikui, tokio vardo, kurio reikšmė turi tokį neigiamą atspalvį. br... schmoll.gif
Atsakyti
na Arturas tai senas tevu draugas, tai tokio tevai tikrai neduotu, nors pires ta varda nieko pries neturime rolleyes.gif

del hitlerio tai taip, bet juk kiekvienam vardui bendraamziai gali prigalvot "minusu", vieni pagal istorija, kiti pagal reiksme, treti - kad su kazkuo asocijuojasi, dar kiti pagal varda gali "prilipdyti" nemiela pravarde blush2.gif

is pasiulytu Aras, Arnas ir Arunas tevam patinka Arnas, taciau ir tas "prie sirdies nelimpa" ax.gif
taciau vis tiek didelis aciu mamytems (ir ne tik:)) kurios padeda sioj situacijoj mums, turint didesni pasirinkima daug lengviau bus issirinkti mieliausia 4u.gif
Atsakyti
Mano sunus Aroldas (kirciuojasi pirmoji A, raide L tariasi minkstai). Man asmeniskai jis labai patinka, o kaip gi kitaip - kiekvienai peledai jos peledziukas pats graziausias biggrin.gif. Kai pridedam prie sio vardo ir kriksto varda bei pavarde, tai skamba labai fainai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amica: 01 gruodžio 2006 - 21:58
Skamba gražiai ir vyriškai, tik reikšmė man nelabai priimtina.
Nors manau kad tėveliai geriau jaučia koks vardas "limpa".
Mes tai kai rinkom vardą (jeigu būtų berniukas) tai variantų buvo įvairių: Matas, Lukas, Rokas...
Atsakyti
unsure.gif Šiaip sau vardas..
Atsakyti
man kazkokios raideles truksta varde,tada bus liuks
Atsakyti