Įkraunama...
Įkraunama...

Arijus...

Kazkaip ne, ne lietuviui vaikiukui.
Atsakyti
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 16:07)
iskilo toks klausimas ir parupo aplinkiniu nuomone 4u.gif  mums sis vardas grazus, vienas ir realiausiu varijantu galvojamu siuo metu smile.gif ka manote apie varda ARIJUS? smile.gif ar duotumete ji savo suneliui?  mirksiukas.gif

is anksto aciu uz atsakymus mirksiukas.gif  4u.gif

man asmeniskai nelabai vardas ax.gif
Atsakyti
grazus 4u.gif
Atsakyti
Mano suneno vardas, vieniem grazus, kiteim ne. Man nelabai patinka, as per 13 metu taip ir nepripratau. Bet ir mano issirinktas sunaus vardas kitiem negrazus, tai koks cia pyp skirtumas, ka kiti galvoja, tavo vaikas duos vardui skoni o ne vardas vaikui.

O apie tuo "lietuviui vaikui" tai isvis marazmai. Kaip stampas - lietuvis, lietuvis, uzbekas, britas, lietuvis, lietuvis.... Varda parink ta kuri jauti.
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 09 21, 11:14)
tai koks cia pyp skirtumas, ka kiti galvoja,  tavo vaikas duos vardui skoni o ne vardas vaikui.

tai kam tada temas uzvedinet ir klaust, jei pyp koks skirtumas ka kiti galvoja????
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 09 21, 13:55)
tai kam tada temas uzvedinet ir klaust, jei pyp koks skirtumas ka kiti galvoja????

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Arijus negražu man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 09 21, 13:55)

matomai tik tam, kad kvailius paerzint biggrin.gif
Atsakyti
Ne.
Iškart su "arijų rase" pirma asociacija schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2015 09 21, 15:08)
matomai tik tam, kad kvailius paerzint  biggrin.gif

tai ko pati paskui pyksti, kai kas tavo isrinkta varda iskritikuoja?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 09 21, 19:46)
tai ko pati paskui pyksti, kai kas tavo isrinkta varda iskritikuoja?

Nes kritika kritikai nelygi, ir laikas jau baikti tuscias diskusijas.
Atsakyti
Visai nieko.
Atsakyti
Na, be asociacijų su fašizmo ideologija dar kyla asociacijos ir su operos arija - įsivaizduoju tokį pristatymą: "Kavaradosio ariją iš operos "Trubadūras" atlieka Arijus Bambaliauskas". Na, bet ši asociacija bent juokinga.
Atsakyti