Kazkaip ne, ne lietuviui vaikiukui.
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 16:07)
iskilo toks klausimas ir parupo aplinkiniu nuomone mums sis vardas grazus, vienas ir realiausiu varijantu galvojamu siuo metu ka manote apie varda ARIJUS? ar duotumete ji savo suneliui?
is anksto aciu uz atsakymus
is anksto aciu uz atsakymus
man asmeniskai nelabai vardas
grazus
Mano suneno vardas, vieniem grazus, kiteim ne. Man nelabai patinka, as per 13 metu taip ir nepripratau. Bet ir mano issirinktas sunaus vardas kitiem negrazus, tai koks cia pyp skirtumas, ka kiti galvoja, tavo vaikas duos vardui skoni o ne vardas vaikui.
O apie tuo "lietuviui vaikui" tai isvis marazmai. Kaip stampas - lietuvis, lietuvis, uzbekas, britas, lietuvis, lietuvis.... Varda parink ta kuri jauti.
O apie tuo "lietuviui vaikui" tai isvis marazmai. Kaip stampas - lietuvis, lietuvis, uzbekas, britas, lietuvis, lietuvis.... Varda parink ta kuri jauti.
QUOTE(siekla @ 2015 09 21, 11:14)
tai koks cia pyp skirtumas, ka kiti galvoja, tavo vaikas duos vardui skoni o ne vardas vaikui.
tai kam tada temas uzvedinet ir klaust, jei pyp koks skirtumas ka kiti galvoja????
QUOTE(Terroriste @ 2015 09 21, 13:55)
tai kam tada temas uzvedinet ir klaust, jei pyp koks skirtumas ka kiti galvoja????
Arijus negražu man
QUOTE(Terroriste @ 2015 09 21, 13:55)
matomai tik tam, kad kvailius paerzint
Ne.
Iškart su "arijų rase" pirma asociacija
Iškart su "arijų rase" pirma asociacija
QUOTE(siekla @ 2015 09 21, 15:08)
matomai tik tam, kad kvailius paerzint
tai ko pati paskui pyksti, kai kas tavo isrinkta varda iskritikuoja?
QUOTE(Leksa @ 2015 09 21, 19:46)
tai ko pati paskui pyksti, kai kas tavo isrinkta varda iskritikuoja?
Nes kritika kritikai nelygi, ir laikas jau baikti tuscias diskusijas.
Visai nieko.
Na, be asociacijų su fašizmo ideologija dar kyla asociacijos ir su operos arija - įsivaizduoju tokį pristatymą: "Kavaradosio ariją iš operos "Trubadūras" atlieka Arijus Bambaliauskas". Na, bet ši asociacija bent juokinga.