QUOTE(EB @ 2011 01 19, 15:58)
Musu sunus Arijus,tai tikrai laaabai grazus vardelis,o kaip cia sakoma apie Hitlerius ir t.t..pirma kart girdziu ir nesigilinu i tokius niekus.
Neisizeiskit, bet jeigu jus pirma karta girdit, tai parodo jusu issilavinimo stoka, o ne tai kad tai yra "niekai". Niekada savo vaikui tokio vardo neduociau.
Nuostabus vardas
Man tai didingai skambantis vardas , vienas graziausiu. O prie ko cia Hitleriu ariju nesamones, gi vardas ne nuo to kiles.
QUOTE(applejuice @ 2012 10 16, 18:01)
O prie ko cia Hitleriu ariju nesamones, gi vardas ne nuo to kiles.
tokie pasakymai tik parodo išsilavinimo stoką
gražus
QUOTE(l'eau @ 2012 10 16, 16:29)
tokie pasakymai tik parodo išsilavinimo stoką
Prasau argumentuoti . Man vienodai ka kas kazkada taip pat skambanciu zodziu vadino, vardo reiksme gi kita.
QUOTE(applejuice @ 2012 10 16, 18:01)
Man tai didingai skambantis vardas , vienas graziausiu. O prie ko cia Hitleriu ariju nesamones, gi vardas ne nuo to kiles.
Iki šiol dar yra gyvų žmonių, kurie buvo pasmerkti mirti dėl to, kad neatitiko fašistinės arijų rasės teorijos. Žinoma, jų jau likę mažai, bet dar yra likę jų giminaičių... Dėl kilmės - žr. žemiau.
QUOTE(applejuice @ 2012 10 19, 22:54)
Prasau argumentuoti . Man vienodai ka kas kazkada taip pat skambanciu zodziu vadino, vardo reiksme gi kita.
Su argumentacija tai, tiesa, ne kas... Šiais laikais negalima protingai pateisinti nei fašistinės arijų rasės teorijos, nei žydų žudynių. Iki šiol "Arijas"/"Arijus" vardas daugelyje Europos tautų/šalių siejamas su fašizmu, lygiai taip pat, kaip senas indoeuropiečių ir, tuo pačiu, lietuviškas, svastikos simbolis.
Na man vistiek tai vardo maziau graziu nepadaro. Plius dabar ganetinai populiarejantis vardas, ir niekas is to bedos nedaro. Nereikia taip uzsiciklinti ties viena is vardo asociaciju.
QUOTE(applejuice @ 2012 10 19, 22:54)
argumentavau. nesugebėjimas perskaityti kas parašyta bei tokie pasisakymai kaip 'man vienodai' išsilavinimo taipogi nerodo tai nėra 'kažkada', tai yra dabar. tai yra istorija.
Nea, istorija buvo seniau, dabar yra dabar