QUOTE(raganiukste25 @ 2010 05 27, 13:17)
Man irgi grazus vardas,nors graiku dievo tai ne Arijus, o Arejas Arijus tai cia sulietuvintas
musu sunelio toks vardas! zinokit, kai ziurejau reiksmes, tai butent taip ir radau-arijus-karo dievas....tai gi labai daug yra vardu, kurie skamba skirtingai (priklauso nuo salies) bet turi vienoda reiksme
musu artimieji is pradziu irgi buvo pries, bet po keliu menesiu nusiramino, dabar atrodo kad kitas vardas netiktu
Vienas gražiausių vardų...
QUOTE(ingulia @ 2010 05 27, 13:24)
O man šis vardas asocijuojasi su Hitleriu ir arijais, nors tu ką
Man taip pat, pirma asociacija su Hitleriu
Na, mergaitės, kokia jūsų nuomonė apie vardą Arijus? Man labai gražus, "stiprus" ir vyriškas vardas atrodo
Musu sunus Arijus,tai tikrai laaabai grazus vardelis,o kaip cia sakoma apie Hitlerius ir t.t..pirma kart girdziu ir nesigilinu i tokius niekus.
QUOTE(europosbamba @ 2011 01 19, 23:58)
Musu sunus Arijus,tai tikrai laaabai grazus vardelis,o kaip cia sakoma apie Hitlerius ir t.t..pirma kart girdziu ir nesigilinu i tokius niekus.
Atsiprašau, bet fašizmas (nacionalsocializmas) - ne niekai ir, deja, tokie fašizmo simboliai, kaip svastika ar arijų rasės teorija ilgam įgijo neigiamą reikšmę.
Tiesa, lietuviška šio žodžio rašyba smarkiai skiriasi nuo tarptautinės, o Lietuvoje, kaip matosi, daugumos žmonių istorinė atmintis labai trumpa...
as savo vaiko nei Arija, nei Arijum nevadinciau...
Man butu grazus,ir yra grazus,bet ,kad musu vokieciu aviganis buvo vardu Aris ir pries pusmeti mire,tad tenka si varda braukt is berniukisku vardu saraaso... bet seip patinka...
Grazus
Labai grazus vardas