Įkraunama...
Įkraunama...

Arijus...

Vienas is graziausiu vardu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 05 27, 13:17)
Man irgi grazus vardas,nors graiku dievo tai ne Arijus, o Arejas  4u.gif  Arijus tai cia sulietuvintas  smile.gif

musu sunelio toks vardas! thumbup.gif zinokit, kai ziurejau reiksmes, tai butent taip ir radau-arijus-karo dievas....tai gi labai daug yra vardu, kurie skamba skirtingai (priklauso nuo salies) bet turi vienoda reiksme smile.gif
musu artimieji is pradziu irgi buvo pries, bet po keliu menesiu nusiramino, dabar atrodo kad kitas vardas netiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienas gražiausių vardų... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2010 05 27, 13:24)
O man šis vardas asocijuojasi su Hitleriu ir arijais, nors tu ką blush2.gif

Man taip pat, pirma asociacija su Hitleriu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasikeitusi: 28 lapkričio 2010 - 21:05
Na, mergaitės, kokia jūsų nuomonė apie vardą Arijus? wub.gif Man labai gražus, "stiprus" ir vyriškas vardas atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Musu sunus Arijus,tai tikrai laaabai grazus vardelis,o kaip cia sakoma apie Hitlerius ir t.t..pirma kart girdziu ir nesigilinu i tokius niekus.
Atsakyti
QUOTE(europosbamba @ 2011 01 19, 23:58)
Musu sunus Arijus,tai tikrai laaabai grazus vardelis,o kaip cia sakoma apie Hitlerius ir t.t..pirma kart girdziu ir nesigilinu i tokius niekus.

Atsiprašau, bet fašizmas (nacionalsocializmas) - ne niekai ir, deja, tokie fašizmo simboliai, kaip svastika ar arijų rasės teorija ilgam įgijo neigiamą reikšmę.

Tiesa, lietuviška šio žodžio rašyba smarkiai skiriasi nuo tarptautinės, o Lietuvoje, kaip matosi, daugumos žmonių istorinė atmintis labai trumpa...

Atsakyti
as savo vaiko nei Arija, nei Arijum nevadinciau... schmoll.gif
Atsakyti
Man butu grazus,ir yra grazus,bet ,kad musu vokieciu aviganis buvo vardu Aris ir pries pusmeti mire,tad tenka si varda braukt is berniukisku vardu saraaso... sad.gif bet seip patinka...
Atsakyti
Grazus ax.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas 4u.gif
Atsakyti