iskilo toks klausimas ir parupo aplinkiniu nuomone mums sis vardas grazus, vienas ir realiausiu varijantu galvojamu siuo metu ka manote apie varda ARIJUS? ar duotumete ji savo suneliui?
is anksto aciu uz atsakymus
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 17:07)
iskilo toks klausimas ir parupo aplinkiniu nuomone mums sis vardas grazus, vienas ir realiausiu varijantu galvojamu siuo metu ka manote apie varda ARIJUS? ar duotumete ji savo suneliui?
nu man jis pasakiskas labai norejau suneliui duoti,bet vyras buvo pries
Mano mokyklos direktore buvo Arija. Net nezinau kaip toks vardas berniukui . Nera baisus, nera super grazus. O daugiau variantu neturite?
Man tai labai gražus vardas, gal ir duočiau savo sūnui
Tai ką, ***smile***, broliuką turi? Sveikinu!
Arijus = Arėjas = graikų mitologijoje - karo dievas.
Šiaip skamba gražiai, bet gal geriau Aras, Arnas, Arūnas
Arijus = Arėjas = graikų mitologijoje - karo dievas.
Šiaip skamba gražiai, bet gal geriau Aras, Arnas, Arūnas
grazus, bet tikrai yra grazesniu
Arijus -gal ir nieko ,Adrijus -man graziau
Gražus
broliuko dar neturiu, bet jau visai nedaug liko...
gal galite pasiulyti kokiu vardu kurie jums yra grazesni neprasau isiulyti, tik noriu kuo daugiau graziu varijantu, nes norime grazaus, nebanalaus vardo, o pasirinkimo didelio nezinom, tuomet gal jus galite padeti isspresti sia problema pasiulydamos daugiau varijantu
gal galite pasiulyti kokiu vardu kurie jums yra grazesni neprasau isiulyti, tik noriu kuo daugiau graziu varijantu, nes norime grazaus, nebanalaus vardo, o pasirinkimo didelio nezinom, tuomet gal jus galite padeti isspresti sia problema pasiulydamos daugiau varijantu
QUOTE(***smile*** @ 2006 12 01, 17:07)
vardas kaip vardas. savo vaikui tikrai neduočiau, nes turiu daug savo variantų.