QUOTE (mijuta @ 2004 09 03, 14:56) |
Labutis visiems.As visdar del vestuviu Gal kas zinote kaip idomiai pamokyti jaunuosius buciuotis , ir kada juos reikia mokyti |
Jaunuosius mes vestuvese mokinom buciuotis "is visu pusiu". T.y. Liepiam jauniesiems stebeti, o patys vis pasisukdami i juos kita puse pasibuciuojam pvz.:is veino sono, is kito sono, is veino uzpakalio, is kito uzpakalio . O kada reikia buciuotis, tai geriausiai uzveda muzikantai arba sveciai kai pradeda dainuot karti karti degtine karti.... Jeigu bus bent vienas muzikantas, tai galesite pasitarti arba gausis ekspromtu
Jei vestuvėje yra muzikantai tai piršliams tik reikia susiderinti su jais ka po ko ir kada daryti-ir jokiu problemu,juk muzikantai 'atkalę' kas kaip.Musų piršliai taip darė ir viskas labai gerai gavosi.
O jei nėra muzikantų galima pasižiūrėti vestuvių įrašus ir pagal tai daryti.
O jei nėra muzikantų galima pasižiūrėti vestuvių įrašus ir pagal tai daryti.
Mano sesute isteka!!!!!! Ji paprase manes buti liudininke ir as su dziaugsmu sutikau. Taciau veliau ji uzsimine, kad man reix ir vesti visas linksmybes! Vestuves nebus dideles, nebus daig zmoniu...zodziu kukliai... Taciau as net neisivaizduoju ka daryti? Ka rengti? Kaip rengti? Ka sakyti? Kaip elgtis? Gal galetumet patarti?
Sveikute,
o tu pabandyk ka nors paprasta ir be jokiu tradiciju. Nebent to nori jaunieji. Velniop tuos nusibodusius pirslio korimus, nesiojimus per tilta ir pan.
Pajunk fantazija. Mano nuomone, turi buti ispudinga, bet nebutinai brangiai kainuoti. Pavyzdziui, suorganizuok jiems originalu sutikima puotos vietoje (jau kai jie gris is savo fotosesiju). Man pavyzdziui be galo nusibode ir banalus tie stalu uzsedimai. Tu geriau susitark su muzikantais, kad pagrotu jaunuju megiama melodija ar daina, o sveciai padarytu gyva tilta is ranku, ar pintu geliu juostu, pro kuri praeitu jaunieji.
Reiktu prigalvoti originaliu zaidimu. Gal kada veliau man kils kokia ideja, nes siandien jau velu
p.s. Manau, kitos nuotakos galetu pasidalinti bent jau savo sventes isivaizdavimu, o tu jau atsirinksi. Padekit busimai liudininkei, busimos jaunamarteles.
o tu pabandyk ka nors paprasta ir be jokiu tradiciju. Nebent to nori jaunieji. Velniop tuos nusibodusius pirslio korimus, nesiojimus per tilta ir pan.
Pajunk fantazija. Mano nuomone, turi buti ispudinga, bet nebutinai brangiai kainuoti. Pavyzdziui, suorganizuok jiems originalu sutikima puotos vietoje (jau kai jie gris is savo fotosesiju). Man pavyzdziui be galo nusibode ir banalus tie stalu uzsedimai. Tu geriau susitark su muzikantais, kad pagrotu jaunuju megiama melodija ar daina, o sveciai padarytu gyva tilta is ranku, ar pintu geliu juostu, pro kuri praeitu jaunieji.
Reiktu prigalvoti originaliu zaidimu. Gal kada veliau man kils kokia ideja, nes siandien jau velu
p.s. Manau, kitos nuotakos galetu pasidalinti bent jau savo sventes isivaizdavimu, o tu jau atsirinksi. Padekit busimai liudininkei, busimos jaunamarteles.
As buvau du kartus. Abu kartus viska derinau su jaunavedziais. Klausiau, ko noretu, ar su tradicijom, ar tik siaip vesti svente. Kai zinosi, ko pageidauja tavo sesute pradek galvot scenariju ir rinkt medziaga. Jei reiks-padesiu.
Aciu jums! Is tikruju pasiskaitinejau forume ivairiu patarimu ir truputi nusiraminau. Taciau vestuves bus visiskai netradiciskos. Sake nebus nei muzikantu, nei fotografu. Tik nuotraukos foto atelje... Zodziu sesuo pati pasimetus, o as taip noreciau jai ka patarti... O taip norisi, kad si diena sesutei butu pati nuostabiausia
Siaip turiu soki toki scenariju rasykit i a.z. kam reikia, gal kuom nors pasinaudosit.
Ei, cia skyrelis is senarijaus pirsliams tapo pagalbos linija . Vien tik prasymai atsiusti i AZ ir padekojimai uzima 10 psl. O nepaprasciau butu tiems, kurie ismano situos reikalus, tiesiog paskelbti tuos tostus, diplomus, eilerascius etc., o ne rasineti i asmenines.
Tada tai tikrai padetumete. Dabar pvz. man reikia info. Atradau sita tema, pamaciau kad joje 17 psl. ir taip apsidziaugiau, o pasirodo, joje balasto daugiau negu naudos.
Labai dekui visiems, kurie nepagailejo ir turima info apie scenariju vestuvems idejo tiesiai i foruma.
Tada tai tikrai padetumete. Dabar pvz. man reikia info. Atradau sita tema, pamaciau kad joje 17 psl. ir taip apsidziaugiau, o pasirodo, joje balasto daugiau negu naudos.
Labai dekui visiems, kurie nepagailejo ir turima info apie scenariju vestuvems idejo tiesiai i foruma.
AS nelaba noriu visu tradiciju - o vyras tai nori, ka mums daryti, reikia aisku suderinti. Tai va del surio antra dien jau sutarem, kad jo nebus, vaikus kaip nors suvystysim, bet ...
problemele tame, kad neiseina prisimint visu tu tradiciniu dalykeliu (ypac kai "blevyzgoja"), jei kuri pamenat ar zinot pasidalinkit
problemele tame, kad neiseina prisimint visu tu tradiciniu dalykeliu (ypac kai "blevyzgoja"), jei kuri pamenat ar zinot pasidalinkit
Mūsų draugai pas kuriuos vasarą būsim liudininkais taip pat nenori visiskai tradicinių vestuvių, tai bandysim daryti jiems tik mazytes staigmenėles.Pvz; kai pernes per tiltą surakinsim, gal vestuvinį laikrastuką iseis sukurtį (turiu kopiją is savo vestuvių), jei pavyks balandzius prie baznycios jiems atnesim kad paleistų ir t.t. Gal ir jūs kokių idėjų pasiųlytumėt man? Būciau dėkinga
As labai atsiprasau visu cia rasanciu netradiciniu vestuviu salininku, bet noreciau patikslinti, kad tema vadinasi Vestuvių scenarijai: PATARIMAI PIRŠLIUI IR SVOČIAI. O piršlys ir svočia yra tradicinių vestuvių veikėjai. Todėl visiems, kurie atsidaro būtent šią temą, norėtūsi sužinoti kuo daugiau tų tradicijų, kurios priklauso šiems dviems vestuvių personažams.
Beje, norintiems ko nors netradiciško yra net atskira tema Netradicinės vestuvės
Visiems ieškantiems, sėkmės!
Beje, norintiems ko nors netradiciško yra net atskira tema Netradicinės vestuvės
Visiems ieškantiems, sėkmės!