Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(Mamūškė @ 2005 08 24, 12:43)
Aciu 4u.gif laukiu nuotraukyciu mirksiukas.gif

Va kaip atrode

Atsakyti
Auges labai gražu ir mintis liuksiška thumbup.gif
O tu sakei kokius nors žodžius tada kai kirpo?
Atsakyti
Aciu Auges 4u.gif dabar jau aisku doh.gif o jie kirpo ne pagal konturus sirdies ta praejima g.gif
O tu kokia grazi buvai pati per vestuves pirsliene tai wub.gif cia is avataro matau ax.gif galetum kokia didesne fotke visu ugiu ikelt paziuretumem kaip atrode pirsliene ax.gif tada as savaja irgi jei idomu ikelciau kur buvau pirsliene ax.gif
Atsakyti
va cia mano fotkes rasit ax.gif
http://www.supermama...=300&p=2280338
Atsakyti
QUOTE(milnera @ 2005 08 25, 08:18)
Auges labai gražu ir mintis liuksiška thumbup.gif
O tu sakei kokius nors žodžius tada kai kirpo?

Kaip ir rašiau pirminė idėja buvo - širdis ištiesta prie įėjimo, t.y. prieš visus vaikų ir muzikantų bromus, tada sakyčiau pagal scenarijų (jeigu aš tau siunčiau tai ten kažkas panašaus į "štai ir pirma kliūtis Jūsų kelyje. Pašalinkit šią kliūtį kartu"
O išėjo kad ji buvo ištiesta jau po visų bromų, tai sakaiu kad nepakako muzikantams išsipirkti, teks ir priėjimą prie stalo išsikovot...
Nuotraukas sudėsiu kiek vėliau, nes išėjo viena fotkė apie 3MB blink.gif , tai kol aš jas apmažinsiu...
Va tik viena turiu kol kas apkarpius: (bažnyčioj labai rimtai klausomes biggrin.gif , o mintyse "noriu valgyt noriu valgyt... nes iš ryto nespėjau pavalgyt, pas jaunąją irgi beveik nieko tik šampo taurę ir sumuštinuką vieną, ir pirmą kartą valgiau tik gamtoj, tai jau apie 17 val blink.gif )
Atsakyti
Labai gražiai atrodei, tik rimti(na juk aišku bažnyčioje, o dar kai valgyti norisi:))
Aš turiu tavo scenarijų tik tikriausiai kažką praleidau, neperskaičiau gal dar tos vietos. Būtinai padarysiu, nes mintis tai liuksiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2005 08 25, 08:54)
Aciu Auges 4u.gif dabar jau aisku doh.gif o jie kirpo ne pagal konturus sirdies ta praejima g.gif

Ačiū už komplimetus... Tačiau buvau labai paprasta, jokių pūstumų, nes jaunosios suknelė (veikiau kostiumėlis) buvo ganėtinai paprastas - varpelio formos sijonas ir korsažas, tai jeigu būčiau kažką pūsto užsidėjus nebūtų gražu.

Širdį turėjo kirpti pagal kontūrus, bet jaunoji kai pjovė tai pjovė biggrin.gif , jaunasis tai dar pagal kontūrus kirpo, bet po to pamatė žmonelę ir pats nugrybavo.... biggrin.gif
Atsakyti
Auges, labai Liux thumbup.gif ir suknele ir makijazas ir ta gelyte plaukuose thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
O gal dar mergytės kokių idėjų turit naujų? Man dabar rūpi viskas ir laaaaaabai laukiu jūsų pagalbos. 4u.gif
Atsakyti
pas mane tai pusta buvo doh.gif bet nebuvo is ko rinktis sad.gif o tas pasijonis kaip subine nutarkavo cry.gif as durne atvirksciai ji uzsidejau doh.gif
Atsakyti
žiūriu mes čia tik tryse belikom laugh.gif
Kur kitos su įspūdžiais?
Atsakyti
nezinau ar cia buvo rasyta ar ne, bet mes jauniesiems prie stalo kai perskaitem baznycios liudijima iskart dovanojom maza krikstolini angeliuka, kad jis saugotu ju seimos santarve ir pan.
Atsakyti