Na va ir mes jau po visko...
Palengvėjo nerealiai, nors kitą vertus liko šiek tiek "abida", nes nepanaudojau 2/3 scenarijaus ir visokito ką buvau suruošus, dabar labai gaila laiko.
Ta gražioji "oficialioji" dalis išlydint jaunąjį ir jaunąją, buvo kiek nesusipratimas, nes kai mano vyras - piršlys pasiūlė jaunojo mami palaimint sūnų, stojo tyla, ji nelaimina, matyt neišgirdo ar kas, vyras stovi laukia kol ji pradės šnekėt, o kadangi pats labai jaudinosi, tai šiek tiek keistai atrodo, visi stovi su taurėm rankoje ir tyli

, žvalgosi nesusipratę. Na tiek tos. Kai išlydinėjom jaunąją - mano paruošti visi paverkšlenimai ir gražūs žodžiai močiutei (kadangi ji išaugino) nuėjo per niek, nes jaunoji pasakė kad neverta, o ir močiutė neprigirdi, sako vis tiek neišgris. Tad iš to lydėjimo gavosi tik 2-3 taurelės ir po visko jau.
Na bet čia toks formalumas, kuris kiek supratau nebuvo labai reikalingas mūsų jauniesiems.
Atvažiavus į šventimo vietą : liepiau perduoti kam nors iš svečių širdį kad jaunieji užeinant iškirptų o tik po to būtų visi bromai...

Ištempė už muzikantų ir visų kitų, ir tai "ištempė" vos ne vinim prie durų prikalė ant šono

, per pusę sulenkę

, sakė nesuprato ką su ja daryti reikia, tai man teko brautis vienai per visus bromus kad tą širdį pataisyt

, o toliau viskas buvo čiki, tik tiek kad iš 8 sugalvotų žaidimų spėjom padaryt tik 2 jauniesiems

, tai kaip man po baliaus gaila buvo visų pinigų išleistų priemonėms ir prizams

, bei laiko sugaišto juos galvojant ir viską perkant
Bet orientavausi pagal situaciją - kaip svečiai reaguoja į muziką, kas noriai eina prie stalo, ko neprisišauksi... ir t.t.
Labai visiems patiko tas bajeris su jaunųjų besibučiuoajnčių nuotrauka prieš "karti karti", jaunasis net išraudo
Labai didelį įspūdį jauniesiems paliko balionai su bengališkom ugnelėm pririšti ir paleisti į dangų

, dar dvi dienas man vis dėkojo
Atsargiai su kopūstais

, mūsų jaunasis taip įsijautė į lapų plėšymą, tiek norėjo greičiau išvyniot, kad vėliau teko pirštus šaldyt su ledu nes taip stengėsi kad po nagais tiek kopūstų susivarė kad net atplyšo nagas biški

...
Iš to kas buvo suplanuota antrai dienai ieįvyko niekas, išskyrus sūrio ragavimo aktą ir psio. Nes matėsi kad žmonės norėtų tiesiog pailsėt, o nežaist žaidimus.
Kitą kartą jeigu dar nuspresim eit (kas labai abejotina

), ruošiu pusę tiek kiek ruošiau dabar
Gero piršliavimo jums