Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(Aivariene @ 2005 08 14, 15:04)
merginos, o kai įneša karvojų, ar reikia kokius nors žodžius ten sakyti ar ne, nes aš planuoju jį įinešti antrą dieną per antrą užsėdimą???

Aš irgi antrą dieną nešiau karvojų, tik ne prie stalo, o kai visi išėjo šokti. Kai pabroliai nešė karvojų aš sakiau šiuos žodžius:
SVOČIOS KARVOJUS

ŽYDĖJO OBELYS IR VYŠNIOS, VIENGUNGIAI BUVOT JŪS.
PRABĖGO DIENOS, NEBEGRĮŠ JAU, SUMAINĖT AUKSO ŽIEDELIUS.

SUDIE, VIENGUNGIŠKA LAISVUŽE KAIP VIESULAS LINKSMA,
NAUJĄ PASITIKITE DALUŽĘ – JŪS VYRAS IR ŽMONA.

NEMESKIT KELIO DĖL TAKELIO - GYVENIMAS SALDUS,
SVOČIOS RAGAUKITE PYRAGO DALINDAMIES PER PUS.

RAGAUKITE, MIELI TĖVELIAI, JUMS MEILĖS DIDELĖS,
IŠLEIDOTE VAIKUS Į KELIĄ, AUGINOT IŠ ŠIRDIES.

RAGAUKIT, PABROLIAI IR SESĖS, JŪS NUOSTABUS BŪRYS,
JAUNI DAR ESAT, NEPATYRĘ, DAR VISKAS PRIEŠ AKIS.

SVEČIAI, RAGAUKITE UŽ DAINĄ, LINKĖJIMUS GERUS.
JAUNYSTĖ VIESULU PRAEINA, UŽ MEILĘ KELKIT BOKALUS!!!!

Gal ir tai tiks ax.gif
Atsakyti
Ačiū DANYTE
Na o aš turiu graius žodžius, gal kuri kur nors panaudosite
Lina ir Dariau,
Mes šiandieną palaiminom Jūsų santuoką.
Jūs esate kartu
Stovėkit kartu, bet ne per arti vienas kito, nes ir šventyklos kolonos stovi atokiau viena nuo kitos tam, kad pajėgtų išlaikyti.
Palikite erdvę, tarp savęs
Tegul Jūsų meilė būna krantai jūros
Sielos bus krantai, o meile bus jūra
Jūs turėsit namus, bet tegul Jūsų namai netampa inkaru
Tegul namai būna stiebas
Ir nepaskęskite savo buityje, o likit Visatos vaikai
Jūs turėsit savo vaikų, bet jie bus ne Jūsų
Jie bus dukterys ir sūnūs, išsiilgę savo ateities.
Jūs galėsit priglausti jų kūnus, bet ne jų sielas
Nes jų sielos gyvens rytojaus rūmuose, o gyvenimas nelaukia ir nelieka vakarykštės dienos.
Mylėkit vienas kitą
Globokit vienas kitą
Gerbkit vienas kitą
Ir tegul Jūsų namai būna visiems atviri
Būkit dosnūs, net gi nieko neturėdami viską atiduokite
Ir tada Jūsų skrynia niekad neištuštės
Nes tiktai duodamas gali gauti
Sėkmės Jums...

Atsakyti
Labas skruzdeliuk,
paprastas svečias sako tostus per prisistatymą(jei muzikantai tokį daro) ir per pageidavimų koncertą(kai renka pinigus jauniesiems). tai būk pora tostelių pasiruošus. tongue.gif
Atsakyti
sveikos mergaites
as jau po vestuviu biggrin.gif viskas buvo labai faina thumbup.gif oras super, nuotaikos super, tik gaila kad labai greitai praejo
is tikruju pirsliu " darbas" daug jegu atima, atsipalaidavom tik tada, kai jaunieji miegot isejo, tada mes su pirsliu sokom i dzinsus ir baliavojom iki ryto drinks_cheers.gif
del scenarijaus tai galiu pasakyti, kad turejau pasiruosus 22 lapus, bet is ju gal maximum 10 panaudojom, tiesiog ziuri pagal situacija kur kada ka sakyt
nuotaika truputi gadino muzikantai, uzsisakem labai gerus, bet gavosi labai pasikele, taigi mergaites jei kada galvosit kviesti " Sauliukus" is Marijampoles, tai nieku gyvu nekvieskit!!!!! schmoll.gif
va, padariau jiems antireklama tongue.gif
dainuoja gal ir gerai, bet pasikele nerealiai, nieko susitart del vedimo neina, o ju bajeriai tokie seni ir leksti, kad net nejuokinga
fool.gif
jei kam reikia mano scenarijaus parasykit i az atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
labas Dainoške, smagu, kad tau viskas kuo puikiausiai pavyko, svarbu, kad oras pasitaisė. o man tai kuo arčiau vestuvės tuo labiau kojos tirta. tongue.gif
Atsakyti
man vestuvės jau šį savaitgalį, tai jau nesmagu darosi.
Dainoske jeigu gali atsiųsk man savo scenarijų galutinį?
Pažiūrėsiu gal kažką dar pasikoreguosiu pas save.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Dainoske @ 2005 08 16, 10:40)
sveikos mergaites
as jau po vestuviu  biggrin.gif  viskas buvo labai faina  thumbup.gif  oras super, nuotaikos super, tik gaila kad labai greitai praejo
is tikruju pirsliu " darbas" daug jegu atima, atsipalaidavom tik tada, kai jaunieji miegot isejo, tada mes su pirsliu sokom i dzinsus ir baliavojom iki ryto  drinks_cheers.gif
del scenarijaus tai galiu pasakyti, kad turejau pasiruosus 22 lapus, bet is ju gal maximum 10 panaudojom, tiesiog ziuri pagal situacija kur kada ka sakyt
nuotaika truputi gadino muzikantai, uzsisakem labai gerus, bet gavosi labai pasikele, taigi mergaites jei kada galvosit kviesti " Sauliukus" is Marijampoles, tai nieku gyvu nekvieskit!!!!!  schmoll.gif
va, padariau jiems antireklama  tongue.gif
dainuoja gal ir gerai, bet pasikele nerealiai, nieko susitart del vedimo neina, o ju bajeriai tokie seni ir leksti, kad net nejuokinga
fool.gif
jei kam reikia mano scenarijaus parasykit i az atsiusiu  4u.gif

dainoske, zinok ir as buvau papuolus kur tie sauliukai grojo (viena karta gimtadienyje, o kita vestuvese)... tai kaip cia pasakius... vyresne liaudis buvo patenkinti nerealiai, o mes tai neypac...
kadangi patys spaly tuokiames, tai irgi iskiles klaustukas nerealus del muzikos, tai maniskis klause kaip ir ka jie siulo ir kiek nori uz ta pagrojima vestuvese... tai sako uz 2 dienas 1000 lt (tik uz grojima), o jei reikia dar ir vakara pravesti tai reikia trecio zmogaus ir dar papildomai moket...
nzn kieno ten kalte buvo tose vestuvese, bet truko kad kas vadovautu paradui, nei pirsliai, nei muzikantai, o liaudis sau - savo nuoziura...
tai ko gero kviesim toki vietini muzikonta ir nesuksim sau galvos, snekos pas ji kaip andens, o ir balsa turi zmogelis tongue.gif 4u.gif mirksiukas.gif
o sauliuku tai jau tikrai nekviesim thumbup.gif drinks_cheers.gif
dar vienas antireklaminis atsiliepimas ax.gif blush2.gif sorry, bet taip jau yra verysad.gif cry.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(milnera @ 2005 08 16, 06:44)
Labas skruzdeliuk,
paprastas svečias sako tostus per prisistatymą(jei muzikantai tokį daro) ir per pageidavimų koncertą(kai renka pinigus jauniesiems). tai būk pora tostelių pasiruošus. tongue.gif

Aciu milnera. O ar tie tostai turi but mandrus, nu, net nezinau, ka cia jiems pasakyti.. g.gif Eilerasciu tikrai nesakyciau blush2.gif , turbut kazka tokio paprasto, gal pvz. turite?
Atsakyti
QUOTE(Aivariene @ 2005 08 15, 19:46)
Ačiū DANYTE
Na o aš turiu graius žodžius, gal kuri kur nors panaudosite
[i] Lina ir Dariau,
Mes šiandieną palaiminom Jūsų santuoką.

na aš čia mažytę pastabėlę, bet man atrodo, kad santuoką laimina kunigas, na gal dar tėvai, bet ne piršliai, tai gal žodį palaiminom, šituose gražiuose posmuose reiktų pakeist.
Ir dar turiu Jums klausimą, kokios vertės dovanas dovanoja piršliai jauniesiems.Nekalbu apie išlaidas vestuvėms, tik apie dovanos vertę ar "vokelio" turinį.
Nes jau visai susipainiojau, kai paskaičiuoji, kiek reiks už visą pasiruošimą, bažnyčią paklot, tai nežinau kokios vertės dovana mūsų turėtų būti...

Ačiū už nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KrissTina @ 2005 08 16, 14:54)
Ir dar turiu Jums klausimą, kokios vertės dovanas dovanoja piršliai jauniesiems.Nekalbu apie išlaidas vestuvėms, tik apie dovanos vertę ar "vokelio" turinį.
Nes jau visai susipainiojau, kai paskaičiuoji, kiek reiks už visą pasiruošimą, bažnyčią paklot, tai nežinau kokios vertės dovana mūsų turėtų būti...

Ačiū už nuomones  mirksiukas.gif

Mes kai pirsliavom prisidejom prie mano uosviu 100 Lt ir daugiau nieko, nes tikrai pakankamai daug pasiruosimui isleidom . Uz baznycia jau patys jaunieji mokejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aima: 16 rugpjūčio 2005 - 15:04

Apie tai yra čia: Vokelis vestuvėms
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 08 16, 18:44)

perskaičiau visą tą temą smile.gif
tik ten daugiausia kalba būsimos jaunamartės ir eiliniai svečiai, o čia tema būtent piršliams, todėl čia ir paklausiau smile.gif
Atsakyti