Vaje, gal nespės čia užsukti daugiau, o iš tikrųjų, tai juk ir patiems būtų neįdomu viską sužinoti, bent aš taip manau. Nesijaudink nesužinos, o jei ir sužinos, tai tik jiem no tuo bus blogiau, nebus įdomu. Ar ne taip? aš ir norėjau sužinoti scenarijų prieš savo vestuves, bet pagalvojau, kad bus neįdomu. susilaikiau šiaip taip.
Linuse, bet juk tau bus neįdomu per vestuves, jei žinosi scenarijų, dabar jau gailiuosi, kad siunčiau tau medžiagos.
na bet čia tavo reikalas.
QUOTE(milnera @ 2005 08 12, 15:50)
Linuse, bet juk tau bus neįdomu per vestuves, jei žinosi scenarijų, dabar jau gailiuosi, kad siunčiau tau medžiagos.
nieko tokio Milnera manau kad mano svociutei reikejo tik bendro vaizdo,tikiu kad uzteks mums ten ir siurprizu ir siaip visokiu maloniu smulkmenu aciu labai uz info, bent jau zinosim nuo ko pradeti dabar dar suku galva kokia spalva visoms vestuvems pasirinkti... kazkodel norisi siltos oranzines niekaip negaliu apsispresti... o ir pamergiu dar nesukomplektuotas burys... kokios spalvos sukneles jos nores rengtis... ech...
aciu dar karteli
o be to nelabai as ten idemiai ir studiajvau, persiunciau tiesiai jai
Džiaugiuosi už tave. Juk pačiai bus įdomiau kai nežinosi. O spalva pas mus tai vyravo ružava-raudona. buvo labai faina. O svočiutė tavo, tai pati čia tegul užsiregistruoja suteiksim paglbos.
butinai pasakysiu kur tiek daug info gali gauti, o ir jus mergaites labai fainos, nes labai samgu kai pasidalija patirtim kiti, labiau patyre tuose reikaluose...
o su ta spalva tai sunkus atvejis, nes balandi buvom pas draugus vestuvese, tai pamerges buvom su raudonom suknelem ir akcentu raudonu buvo
tik vat dar su tom pamergelem irgi dabar neaisku, viena anglijoj, kitos dar neapsisprendzia, o kitos siauliuose gyvena, tai neprivazines kas savaite... nu bet kaip nors susiorganizuosim leisiu svociutei vadovaut ir bus viskas ok o man dabar juk atostogaut reikia, pries parduodant dusia
smagaus savaitgaliuko mergaites jums ir iki kitos savaites vykstu pas jauniki savaitgaliui pailseti, pradeti gyvenimo tiesas aiskinti cius
o su ta spalva tai sunkus atvejis, nes balandi buvom pas draugus vestuvese, tai pamerges buvom su raudonom suknelem ir akcentu raudonu buvo
tik vat dar su tom pamergelem irgi dabar neaisku, viena anglijoj, kitos dar neapsisprendzia, o kitos siauliuose gyvena, tai neprivazines kas savaite... nu bet kaip nors susiorganizuosim leisiu svociutei vadovaut ir bus viskas ok o man dabar juk atostogaut reikia, pries parduodant dusia
smagaus savaitgaliuko mergaites jums ir iki kitos savaites vykstu pas jauniki savaitgaliui pailseti, pradeti gyvenimo tiesas aiskinti cius
QUOTE(milnera @ 2005 08 12, 08:03)
O po to per vestuves paleisiu visiems svečiams pasižiūrėti, jaunoji nežino, kad tėvai turi kasetę, kur ji maža dainuodavo, deklamuodavo eilėraščius, tai dar ir tą kasetę paleisiu, bus graudoka, bet labai faina manau.
Geros tavo idėjos ,Milnera. Tik įdomu, o kaip jaunoji neržino, kad tėvai turi tokią kasetę, kur ji deklamuoja?
Man tai išėjo daugiau nei 100litų.Ir dar trūksta kelių svarbių daiktelių, kurie iri kainuos.Gerai, kad jaunieji padengs kai kurias išlaidas, nes kitaip tai labai sunku ir eiti į vestuves kaip svočia.Tai kainuoja didelius pinigėlius.Galėtum daug prigalvoti, bet viskas šiais laikais susiję su tais litukais
O žinai metai po metų ir užmiršti ką darei būdamas mažas, jai jau visai iš galvos išėjo ta kasetė, tėvai jos patys neklauso ir jai neleidžia, pasidėję laiko.
Manau, kad bus gan įdomu.
Po vestuvių būtinai įdėsiu savo scenarijų, o gal ir anksčiau pavyks užbaigti ir įkelsiu jums.
šiuo metu paprašiau savo svočiutės, kad man duotų visą scenarijų(kur ji per mano vestuves turėjo pasidariusi) ir būtinai atsiųsiu jums.
Manau, kad bus gan įdomu.
Po vestuvių būtinai įdėsiu savo scenarijų, o gal ir anksčiau pavyks užbaigti ir įkelsiu jums.
šiuo metu paprašiau savo svočiutės, kad man duotų visą scenarijų(kur ji per mano vestuves turėjo pasidariusi) ir būtinai atsiųsiu jums.
QUOTE(milnera @ 2005 08 12, 15:50)
o as pati sudariau visa scenariju ir nekeik nebuvo neidomu, kad viska zinojau is anksto. Pirmiausia scenarijus keitesi nes laiko baisiai truko, antra stebejau sveciu ir pulko reakcija i bajeriukus, kuriuos sugalvojom, visiems patiko, tai mes dziaugemes, kad visus gerai pazistatm ir mokam pritaikyti
merginos, o kai įneša karvojų, ar reikia kokius nors žodžius ten sakyti ar ne, nes aš planuoju jį įinešti antrą dieną per antrą užsėdimą???
Cia gal ne visai i tema paklausiu, bet iskilo toks klausimukas:Kas paprastai per vestuves sako tostus prie stalo? Ar yra kazkokie atrankos kriterijai? Vestuves is 80-90 zmoniu. Einu paprastu sveciu, galvoju, jei reiktu kazka pasakyti, tai pasiruost noreciau, kad neapsipazorinciau