Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(milnera @ 2005 08 08, 16:14)
Sveika Dainoske, gal ne į temą klausimas, bet kodėl jai negalima šios temos skaityti?

o todel. kad as pas ja vestuvese busiu svocia ax.gif
ir ji bando suzinot ka as organizuoju biggrin.gif
Atsakyti
Cha.....Cha....cha...... neblogai. Kieta tavo jaunoji, viską nori sužinoti iš karto. biggrin.gif
Bet juk po to pačiai bus neįdomu per vestuves. Mano jaunoji tai tokio dalyko kaip internetas neturi, tai aš dėl to labai džiaugiuosi. thumbup.gif
gal kokios naujos medžiagos turi vestuvėms? gal galėtum man "pafasuoti" ax.gif , aš vis dar rankiojuosi, kad viskas būtų thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(milnera @ 2005 08 09, 12:14)
Cha.....Cha....cha...... neblogai. Kieta tavo jaunoji, viską nori sužinoti iš karto. biggrin.gif
Bet juk po to pačiai bus neįdomu per vestuves. Mano jaunoji tai tokio dalyko kaip internetas neturi, tai aš dėl to labai džiaugiuosi. thumbup.gif
gal kokios naujos medžiagos turi vestuvėms? gal galėtum man "pafasuoti" ax.gif , aš vis dar rankiojuosi, kad viskas būtų  thumbup.gif .

sveika
o jaunoji beja, mano sesuo biggrin.gif jau tik 3 dienos beliko, o tiek daug darbu dar laukia doh.gif
mano visas scenarijus namu kompe, o jis nusprogo doh.gif , gal siandien pataisys, tai atsiusiu ka turiu
Atsakyti
Sveikutė, tai tau turbūt kojos dreba, žinau kaip per mūsų vestuves buvo kaip svočia nervavosi. tikiuosi, kad viskas puikiai pavyks ir viskas bus thumbup.gif
sėkmės 4u.gif
O dėl scenarijaus būčiau tau laaaaaabai dėkinga.
stiprybės. biggrin.gif
Atsakyti
Lankausi ir aš čia smile.gif
Kadangi scenarijų beveik surašiau, tai kaip ir dabar liko pagrindinis reikalas - viską supirkt sad.gif Oi kiek pinigėlių išeinaaaaa
Atsakyti
Pagaliau atsiradote, jau galvojau, kad aš viena čia vis sau parašau. tongue.gif Man atostogos tik žiemą, o jum smagu. darbe vis nusimuilinu kelioms minutėms ir ateinu čia. O dėl vestuvių, tai ne koks oras ar ne? Visai nesmagi vasara. sad.gif
Ar daug planuoji išleisti vestuvėms pinigėlių Auges? Aš tai nusprendžiau daug nelaidyti, geriau ką linksmiau pakalbėsim žaidimukus pažaisim, keletą smulkmenų nusipirksiu, bet smulkena prie smulkmenos.....
O scenarijus tavo tai labai liuksiškas thumbup.gif laaaaabai tau dėkoju.
Atsakyti
Milnera, ten scenarijaus failiuke paskutiniame lape yra surašyta maždaug ko reikės, tai supirkus apie pusę - man išėjo apie 100Lt, plius dar alkoholis (visoms išpirkoms) ir kitos išlaidos - puokštė, suknelė, t.t. (gerai kad vyras viską turi :lol )

Atrodo perki visokias smulkmenas po 5Lt, o sumoje išeina ohoho.
Vakar nuvažiavom su vyrų į parduotuvę, šiek tiek apsipirkti, pasibaisėjau - maži po 100 ml buteliukai degtinės ir palangos kainuoja pusė tiek, kiek kainuoja pusė litro g.gif: nusišauti galima. O saldainių kainos.... pyyyyp, kažkokie ledinukai kurių gyvenime nevalgyčiau po 8 Lt ohmy.gif Tada jau labiau apsimoka kokius vafliukus su šokoladu paimt Extra ar panašiai jie vadinasi po 9Lt (šiaip perku tik kregždutę sau, todėl niekad nežinojau kokios kainos)
O kur dar dovana jauniesiems, gerai kad jos dalimi pasirūpinau dar pavasarį biggrin.gif
Atsakyti
Taip taip, man tai ir norisi pabūti svočiute ir baisu, kad šitiek daug pinigų išeina, alkoholį pirksim mažais buteliukais tikriausiai, gal dar kokia akcija pasitaikys per tą laiką iki vestuvių, o saldainius kuo pigesnes "bambonkes" ir taip pat exstra.
O šiaip tai pagal visas tradicijas puokštę svočiai turėtų pirkti jaunoji. bent jau kiek aš žinau. blink.gif
O tavo scenarijuje, tai tikrai labai patiko, kad susirašei sąrašiuką ką pirkti, aš pasinaudosiu ax.gif , mano išmintis kuo arčiau vestuvės, tai tuo labiau mažėja, o dar esu sugalvojusi padaryti skaidres su kompu apie jaunųjų vaikystę su kompu, truputuką pagraudinsiu, tai čia dar kiek darbelio laukia. O po to per vestuves paleisiu visiems svečiams pasižiūrėti, jaunoji nežino, kad tėvai turi kasetę, kur ji maža dainuodavo, deklamuodavo eilėraščius, tai dar ir tą kasetę paleisiu, bus graudoka, bet labai faina manau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milnera @ 2005 08 01, 10:15)
Sveikutė Aivariene,kažin ar aš tik ne tau buvau pažadėjus scenarijų? ar atsiunčiau,ar ne? jau nebeprisimenu? cry.gif
kažkaip susimaišiau. matai vestuvės nusikėlė į spalio mėnesį, tai neužbaigiu jo iki galo, vis parašau ir ištrinu, ieškau kažko naujo. o medžiagos tai turiu. jei tik ko reikia sakyk atsiųsiu. ax.gif

biggrin.gif labutis visoms, esu dar naujoke, bet gana daznai paskiatydavau si foruma ir anksciau, o dabar jau ir man reikia pagalbos:) vestuves spalio 15, gal kas koki scenariju galetu persiusti, nes minciu nesudeliojam be pagrindinio karkaso.. doh.gif mirksiukas.gif g.gif
buciau labai dekinga jei kas galetu i asmenine persiusti delukas@one.lt
Aciu ir geros dieneles visoms thumbup.gif
Atsakyti
O, piršliausi spalio 15 dieną, aš taip pat tą pačią, tai gal bendradarbiaukim? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milnera @ 2005 08 12, 10:29)
O, piršliausi spalio 15 dieną, aš taip pat tą pačią, tai gal bendradarbiaukim? rolleyes.gif

Aš tai vis baiminuosi kad mano jaunieji prisilogins šiame forume ir vienokiu ar kitokiu būdu bandysi išvilioti kas gi jiems gręsia biggrin.gif
Per paskutinį susitikimą, prasitarė kad buvo čia apsilankę apsižiūrėt rolleyes.gif , tikiuosi nesugalvos prisijungt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milnera @ 2005 08 12, 10:29)

ax.gif o as tai ta diena tikiuos suknele balta rengtis... tongue.gif tik noriu svociai siek tiek pagelbet, o smulkmenas ji jau pati susidelios thumbup.gif
Atsakyti