Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(Aivariene @ 2005 08 03, 19:42)
merginos, o šie žodžiai 12gh priesaikai kažin tiktųm, noriu tokio kažko romantiško  blush2.gif

Manau labai gražu, tik mano nuomone gal nereikia tos pastraipos, kur "Meilė kantri, meilė maloninga, ji nepavydi....." , nes labai girdėti žodžiai, bent jau man. Šiaip man gražesnė antroji jaunikio priesaika smile.gif tik gal ne tokia ilga smile.gif nebent nori, kad jis tau daugiau prisiektų mirksiukas.gif
Ai, ir dar, man juokingai skamba žodis "cimbolai" (tikiuosi, kad tik man, nepyk), tuo labiau, kad jie visos priesaikos pradžioje, tai gali kai kuriuos iš svečių prajuokinti, o jau vėliau gali būti sunku susikaupti ir rimtai klausytis žodžių.

O dėl jaunosios priesaikos, tai aš gal nesakyčiau tų paskutinių žodžių apie mirtį, kažkaip man liežuvis nesiverstų ax.gif gal kokiais kitais žodžiais pakeisti???

Labai gražu, labai graži idėja, ir gražūs žodžiai. Tikiuosi labai neįžeidžiau su savo komentarais smile.gif
Atsakyti
Manau, kad Aivarienės žodžiai priesaikia tiks ir yra laba labai gražūs.O ypač paskutinieji.
Atsakyti
Tiesa, prie paskutinių Aivarienės žodžių galbūt reikėtų pridėti:"Todėl prašau, kad tu, Linai, prisiektum amžinai mane mylėti, visada leisti žinoti, kad nieko brangesnio pasaulyje už mūsų meilę nėra, visada džiaugtis gražia mūsų šeima, išlylus kliūtims ,jas spręsti kartu..Mylėk ir saugok mane.To prašau tavo ir visų susirinkusiųjų akivaizdoje."

Tada jaunikis sako priesaiką savo.Tiesa, pirmieji žodžiai šiek tiek girdėti, bet galbūt būtų galima juos paimti ne visus.Kai kur pridėti dar šiek tiek savo minčių taip, kad būtų susieta su jaunosios priesaikos žodžiais.
Atsakyti
QUOTE(ALMUŠKA @ 2005 08 03, 20:15)
Labai gražu, labai graži idėja, ir gražūs žodžiai. Tikiuosi labai neįžeidžiau su savo komentarais smile.gif

man svarbi Jūsų nuomonė ir kritika labai gerai drinks_cheers.gif .

Nersim ačiū, bandysiu pataisyti, šiaip aš galvoju g.gif kad reikia daug maž padaryti kaip jaunosios tokia trumpą priesaiką, kad patiems nenusibostų skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivariene: 03 rugpjūčio 2005 - 21:44
QUOTE(milnera @ 2005 08 02, 07:27)
Sveikutė Džastina, matai mane apendicitas užpuolė tokiam karštį, įsivaizduoji kaip dabar nefaina, nei maudytis galiu nieko. o dar šeštadienį buvau baliuje, buvo ten pirtelė, o man negalima, tai taip nesmagu. cry.gif
o dėl vestuvių, tai jo ten bus daugiau jaunimas ir manau, kad tavo mintis labai įdomi, tokia netradicinė, galvoju pasinaudoti. o nuotrauką jaunųjų seną turėjai, ar jau vestuvinę spėjai "iškepti" per naktį? biggrin.gif

Turejau sena nuotrauka tokia kur jie dviese susikabine graziai.
Atsakyti
Sveikutė Džastina, manau , kad pasinaudosiu tavo idėja, ji labai originali. O kaip dabar po tų vestuvių, turbūt jau čia retai užeini, nebeįdomu? tongue.gif aš tai labai dažnai, nes vis dar vargstu su tuo savo scenarijum, atrodo laiko daugybė, bet nekažin kas ir liko. ax.gif
gal galėtum į mano meilą atsiųsti savo scenarijų, gal kuo pasinaudosiu? man labai įdomu, kaip kiti daro, būčiau tau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivariene @ 2005 08 03, 21:43)
man svarbi Jūsų nuomonė ir kritika labai gerai  drinks_cheers.gif .

Nersim ačiū, bandysiu pataisyti, šiaip aš galvoju  g.gif  kad reikia daug maž padaryti kaip jaunosios tokia trumpą priesaiką, kad patiems nenusibostų skaityti.

priesaikai buvau pasirinkusi eiliuotą tekstą, nes man labai gerai sekasi skaityti tokį tekstą smile.gif Ir jau kelioms forumietėms išsiuntinėjau žodžius.Gal ir tau esu atsiuntusi.Nebežinau ax.gif O jei ne,galiu atsiųsti žodžius.Gal ką irgi rastum savo ptriesaikai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 04 rugpjūčio 2005 - 18:23
QUOTE(milnera @ 2005 08 04, 16:12)
Sveikutė Džastina, manau , kad pasinaudosiu tavo idėja, ji labai originali. O kaip dabar po tų vestuvių, turbūt jau čia retai užeini, nebeįdomu? tongue.gif  aš tai labai dažnai, nes vis dar vargstu su tuo savo scenarijum, atrodo laiko daugybė, bet nekažin kas ir liko. ax.gif
gal galėtum į mano meilą atsiųsti savo scenarijų, gal kuo pasinaudosiu? man labai įdomu, kaip kiti daro, būčiau tau labai dėkinga. 4u.gif

Labas milnera, is tikruju rečiau jau čia beužeinu. Savo scenarijaus taip ir nepasirašiau, turiu kitų man siustų, bet tu turbut irgi esi juos susirinkus.
Atsakyti
merginos, gal zinot kur Vilniuje galima nusipirkti ar uzsisakyti, kad iskeptu sausainius is raidziu?????
Atsakyti
QUOTE(Dainoske @ 2005 08 05, 11:55)
merginos, gal zinot kur Vilniuje galima nusipirkti ar uzsisakyti, kad iskeptu sausainius is raidziu?????

Aš galėčiau iškept biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas Džastina, tai niekis turiu medžiagos tik man šiaip buvo įdomu kaip pasidarei.
aš dar ilgai lankysiu šią temą, nes man vis dar aktualu ir kitiems norisi padėti. ax.gif sėkmės.IKI
Atsakyti
QUOTE(loreciukas @ 2005 08 05, 10:59)
Aš galėčiau iškept biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tau sita tema is vis yra draudziama skaityti!!!!! schmoll.gif
Atsakyti