Turiu bėdą,
Mano brolis sugalvojo tuoktis ir kas svarbiausia, pakvietė mane su vyru piršliais. Nori tradicinių vestuvių. Tik kad jie sugalvojo tuoktis po poros savaičių
Aš visą tėmelę perskaičiau, prisirankiojau visokių įdomybių, LABAI DĖKUI visoms už tai. Tik vat man pagal mano sugalvotą scenarijų trūksta labai etikečių. Gal kuri galit atsiūst, LABAI LABAI reikia, o laiko beveik nėra, reikia dar viską susipirkt, susirankiot
Aš prisižadu po vestuvių visą scenarijų pakabinti čia.
merginos, turiu tostų tokių rinkinuką, jei kam įdomu, rašykit - atsiųsiu, ten daugiau tokie su jumoru arba tiesiog parašykite meila ir įmesiu: kristina.b@dokeda.lt
Sveikutė Aivariene,kažin ar aš tik ne tau buvau pažadėjus scenarijų? ar atsiunčiau,ar ne? jau nebeprisimenu?
kažkaip susimaišiau. matai vestuvės nusikėlė į spalio mėnesį, tai neužbaigiu jo iki galo, vis parašau ir ištrinu, ieškau kažko naujo. o medžiagos tai turiu. jei tik ko reikia sakyk atsiųsiu.
kažkaip susimaišiau. matai vestuvės nusikėlė į spalio mėnesį, tai neužbaigiu jo iki galo, vis parašau ir ištrinu, ieškau kažko naujo. o medžiagos tai turiu. jei tik ko reikia sakyk atsiųsiu.
QUOTE(milnera @ 2005 08 01, 09:15)
Sveikutė Aivariene,kažin ar aš tik ne tau buvau pažadėjus scenarijų? ar atsiunčiau,ar ne? jau nebeprisimenu?
aga, dar negavau kol kas, bučiau dekinga jei įmestym bent kažką, aš tai jau noriu per šią savaitę kaip ir užbaigti, bet su laiku labai blogai, tai jaučiuosi kaip kokiam egzaminui besiruošianti, laukiu scenarijau tavo ačiū
QUOTE(rozyte @ 2005 07 26, 10:24)
Gal kas nors galite atsiųsti dainos "Buvo gera gaspadinė" šiuolaikišką versiją? Būčiau dėkinga
Siųskit į AŽ
Siųskit į AŽ
Aš šitą dainą naudojau kaip jaunosios "priesaiką"
Būsiu gera gaspadinė
Gera Remio žmona
Jį prispausiu aš prie sienos
Nenusuks į šoną
Aš nekepsiu jam kiaušinių
Tegu pats juos kepa
Ir į lovą saldžią kavą
Man kas rytą neša
Vienoj rankoj bus bizūnas
O antroj kočėlas
Kai iš darbo grįžtant lauksiu
Vakarą aš vėlų
Jei tiktai aš sužinosiu
Kad jis algą gavo
Glamonėsiu, išbučiuosiu
Nuo viršaus lyg galo
Na o jeigu galas šitas
Vis kabos nukaręs
Susirasiu vyrą kitą
Kad tave kur galas.
QUOTE(Laimutė0817 @ 2005 08 01, 16:56)
Sveiki
Rašau pirmą, bet, tikiuos ne paskutinį kartą . Man iškilo viena problemėlė dėl piršlio kraujo recepto, nes niekaip jo nerandu, o vestuvės jau ne už kalnų ... Tai, jei kas žino tą receptuką ir gali man padėt, atsiųskit jį man i man e'mailu alea@one.lt.
Is anksto dekoju visiem
Rašau pirmą, bet, tikiuos ne paskutinį kartą . Man iškilo viena problemėlė dėl piršlio kraujo recepto, nes niekaip jo nerandu, o vestuvės jau ne už kalnų ... Tai, jei kas žino tą receptuką ir gali man padėt, atsiųskit jį man i man e'mailu alea@one.lt.
Is anksto dekoju visiem
Tai priklauso tik nuo tavo išmonės Todėl kuo įdomiau sugalvosi, tai ir bus labai gerai. O be to, bandyk pasižiūrėti čia pat, yra atskira tema apie piršlio kraują ir etiketes
QUOTE(milnera @ 2005 07 29, 14:22)
Sveikutė džastina, laaaaabia smagu, kad galėjau tau padėti, bet dėkoju už tai ir aš nuo savęs kitoms forumietėms, kurios nepagailėjo ir pasidalino savo mintimis su manimi, o aš galėjaui jomis pasidalinti ir su tavimi.
Truputį sirguliuoju tai jau taip seniai čia buvau...
kaip tos tavo vestuvės praėjo, kaip scenarijų sudėliojai?
Gal kuo gali pasidalinti, gal galėčiau kažkuo pasinaudoti?
Man tai dar toli gražu iki tų vestuvių, įsivaizduoji nukėlė į spalio mėnesį.
kažkaip liūdna.
bet nieko neskubėdama scenarijų gersenį paruošiu.
ar ne taip?
Truputį sirguliuoju tai jau taip seniai čia buvau...
kaip tos tavo vestuvės praėjo, kaip scenarijų sudėliojai?
Gal kuo gali pasidalinti, gal galėčiau kažkuo pasinaudoti?
Man tai dar toli gražu iki tų vestuvių, įsivaizduoji nukėlė į spalio mėnesį.
kažkaip liūdna.
bet nieko neskubėdama scenarijų gersenį paruošiu.
ar ne taip?
Labas milnera, tikiuosi greit pasveiksi, ir kas tave uzpuole tokiam karsty?
jeigu daug jaunimo, manau pasiteisintu scenarijus maziau kalbu, daugiau zaidimu, pvz jaunojo ir jaunosios komanda, as iskabinau dvieju komandu tablo su balais, uz viena laimeta komandos zaidima vienas balas, tai visai isijaute, o kita diena dalinau prizus, man taip gavosi kad daug zaidimu nesuzaidem, nes buvo silta, sokom daug lauke, tai antrai dienai pasakiau kad laimejo siame zaidime jaunoji ir jaunasis, iteikiau jiem graziai ireminta judvieju nuotrauka su vestuviu data, o komandu visiem nariam padalinau po medali su jaunuju nuotrauka, ju vardais ir vestuviu data
Sveikutė Džastina, matai mane apendicitas užpuolė tokiam karštį, įsivaizduoji kaip dabar nefaina, nei maudytis galiu nieko. o dar šeštadienį buvau baliuje, buvo ten pirtelė, o man negalima, tai taip nesmagu.
o dėl vestuvių, tai jo ten bus daugiau jaunimas ir manau, kad tavo mintis labai įdomi, tokia netradicinė, galvoju pasinaudoti. o nuotrauką jaunųjų seną turėjai, ar jau vestuvinę spėjai "iškepti" per naktį?
o dėl vestuvių, tai jo ten bus daugiau jaunimas ir manau, kad tavo mintis labai įdomi, tokia netradicinė, galvoju pasinaudoti. o nuotrauką jaunųjų seną turėjai, ar jau vestuvinę spėjai "iškepti" per naktį?
sveikos mergaites
perskaiciau viska nuopradziu iki galo ir pasidariau visai nebloga scenariju
kita savaitgali busiu svocia sesers vestuvese
jei kam reikes, tai po visko galesiu atsiusti. gal galit man dar pagelbeti su laikrastuku???
buciau labai dekinga jei kas atsiustumet
perskaiciau viska nuopradziu iki galo ir pasidariau visai nebloga scenariju
kita savaitgali busiu svocia sesers vestuvese
jei kam reikes, tai po visko galesiu atsiusti. gal galit man dar pagelbeti su laikrastuku???
buciau labai dekinga jei kas atsiustumet
merginos, o šie žodžiai 12gh priesaikai kažin tiktųm, noriu tokio kažko romantiško
jaunikis:
Jei kalbėčiau žmonių ir angelų kalbomis, bet neturėčiau meilės, aš tebūčiau žvangantis varis ir skambantys cimbolai. Ir jei turėčiau pranašystės dovaną ir pažinčiau visus slėpinius ir visą mokslą, jei turėčiau visą tikėjimą, kad galėčiau net kalnus kilnoti, tačiau neturėčiau meilės, aš būčiau niekas. Ir jei išdalyčiau vargšams visa, ką turiu, jeigu atiduočiau savo kūną sudeginti, bet neturėčiau meilės, nieko nelaimėčiau.
Meilė kantri, meilė maloninga, ji nepavydi; meilė nesididžiuoja ir neišpuiksta. Ji nesielgia netinkamai, neieško sau naudos, nepasiduoda piktumui, pamiršta, kas buvo bloga, nesidžiaugia neteisybe, su džiaugsmu pritaria tiesai.
Ji visa pakelia, visa tiki, viskuo viliasi ir visa ištveria. Meilė niekada nesibaigia.
ARBA
...aš žinojau, kad būsiu laiminga, jei mylėsiu, jei klausysiu meilės balso, jei eisiu jos keliais, kad ir kokiais stačiais ir pavojingais... ji apipila perlais, papuošia brangakmeniais ir negailestingai viska atima, palikdama nuogą... ji pavydi lyg jauna mergaitė pajutusi pirmą kartą bučinių saldumą... teškia į prarają... veda ir paklaidina.. duoda regėjimą ir apakina.. duoda poetui šviesą ir čia pat jį visai sumaišo... suteikia tikrumą, bet kartu atsiveda blaškimasi... ji didžiausia egoistė ir... labiausiai aukojas... meilei pakanka meilės.. ji yra perdaug didelė, kad ją išsakytum ir perdaug maža, kad apie ją kalbėtum... ir kas atspės, kur jos daugiau: jaunųjų glėbyje, senukų vienatvėje ar vienuolio tikėjime?.. kas ją sugaus, jei ji nepagaunama kaip vėjas, nors... mes jos pačiupti?.. ji laikina kaip lauko gėlė ir amžina kaip žvaigždės. ji viena vienintelė bet neapsigaukim: mylim ne kartą, ji grįžta į širdį tų, kurie jos ilgisi ir net aplanko nepasiruošusius ir nelaukiančius. ji priešingybių vienybė, kurioje lyg dangaus skliautuose sutelpa milijonai mirtingiausių žvaigždžių - kaip kad ašaros būna saldžios ir karčios, kaip kad skausmas malonus. jos sesuo - laimė, brolis - kančia. aš sutikau ją ryto rasoj, o vakaro migloj ją pamečiau...
ji yra tai, dėl ko mes gyvename, dėl ko kenčiame ir dėl to džiaugiamės... ji yra viskas ir be jos nėra nieko. ji yra Meilė...
O Junoji sakytų:
Noriu eiti gyvenimu, bet su tavim, kad kelią rodytum... noriu nešti meilę, bet noriu, kad man padėtum... noriu atsissėsti ant pasaulio krašto, bet su tavim, kad saugotum... noriu pasiketi žvaigždę, bet noriu, kad pakeltum...
jei neisi gyvenimu mano, as pasiklysiu... jei meilės kartu mes nenešim, aš meilės neteksiu... jei nesaugosi manęs ant pasaulio krašto aš nukrisiu...
o jei tu manęs nepakelsi, aš nieko nepasakius numirsiu...
jaunikis:
Jei kalbėčiau žmonių ir angelų kalbomis, bet neturėčiau meilės, aš tebūčiau žvangantis varis ir skambantys cimbolai. Ir jei turėčiau pranašystės dovaną ir pažinčiau visus slėpinius ir visą mokslą, jei turėčiau visą tikėjimą, kad galėčiau net kalnus kilnoti, tačiau neturėčiau meilės, aš būčiau niekas. Ir jei išdalyčiau vargšams visa, ką turiu, jeigu atiduočiau savo kūną sudeginti, bet neturėčiau meilės, nieko nelaimėčiau.
Meilė kantri, meilė maloninga, ji nepavydi; meilė nesididžiuoja ir neišpuiksta. Ji nesielgia netinkamai, neieško sau naudos, nepasiduoda piktumui, pamiršta, kas buvo bloga, nesidžiaugia neteisybe, su džiaugsmu pritaria tiesai.
Ji visa pakelia, visa tiki, viskuo viliasi ir visa ištveria. Meilė niekada nesibaigia.
ARBA
...aš žinojau, kad būsiu laiminga, jei mylėsiu, jei klausysiu meilės balso, jei eisiu jos keliais, kad ir kokiais stačiais ir pavojingais... ji apipila perlais, papuošia brangakmeniais ir negailestingai viska atima, palikdama nuogą... ji pavydi lyg jauna mergaitė pajutusi pirmą kartą bučinių saldumą... teškia į prarają... veda ir paklaidina.. duoda regėjimą ir apakina.. duoda poetui šviesą ir čia pat jį visai sumaišo... suteikia tikrumą, bet kartu atsiveda blaškimasi... ji didžiausia egoistė ir... labiausiai aukojas... meilei pakanka meilės.. ji yra perdaug didelė, kad ją išsakytum ir perdaug maža, kad apie ją kalbėtum... ir kas atspės, kur jos daugiau: jaunųjų glėbyje, senukų vienatvėje ar vienuolio tikėjime?.. kas ją sugaus, jei ji nepagaunama kaip vėjas, nors... mes jos pačiupti?.. ji laikina kaip lauko gėlė ir amžina kaip žvaigždės. ji viena vienintelė bet neapsigaukim: mylim ne kartą, ji grįžta į širdį tų, kurie jos ilgisi ir net aplanko nepasiruošusius ir nelaukiančius. ji priešingybių vienybė, kurioje lyg dangaus skliautuose sutelpa milijonai mirtingiausių žvaigždžių - kaip kad ašaros būna saldžios ir karčios, kaip kad skausmas malonus. jos sesuo - laimė, brolis - kančia. aš sutikau ją ryto rasoj, o vakaro migloj ją pamečiau...
ji yra tai, dėl ko mes gyvename, dėl ko kenčiame ir dėl to džiaugiamės... ji yra viskas ir be jos nėra nieko. ji yra Meilė...
O Junoji sakytų:
Noriu eiti gyvenimu, bet su tavim, kad kelią rodytum... noriu nešti meilę, bet noriu, kad man padėtum... noriu atsissėsti ant pasaulio krašto, bet su tavim, kad saugotum... noriu pasiketi žvaigždę, bet noriu, kad pakeltum...
jei neisi gyvenimu mano, as pasiklysiu... jei meilės kartu mes nenešim, aš meilės neteksiu... jei nesaugosi manęs ant pasaulio krašto aš nukrisiu...
o jei tu manęs nepakelsi, aš nieko nepasakius numirsiu...