Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(Audrelija @ 2005 07 22, 08:51)
sory jai ne i tema klausimas  blush2.gif
bet mano drauge tuokiasi ir nori suzinoti kur ir uz kiek kaune galima nusipirkti pirslio juosta  ax.gif  4u.gif

Atsakymo ieškok šioje temoje Piršlio juosta
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2005 07 22, 09:26)
NERSIM, mano postas apibendrintas ir skirtas ne konkrečiai forumietei, o visoms. Tad tikrai siūlyčiau taip giliai į širdį neimti, netaikiau nieko asmeniško drinks_cheers.gif .

Kitą kartą taip smarkia nesureaguosiu smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(milnera @ 2005 07 14, 08:47)
Sveikos visos, tai ką kiek matau labai jaudinatės dėl artėjančių vestuvių? o taip nepergyvenkit, svarbu būti geros nuotaikos ir viskas bus laaaabai gerai. ar džastina gavai jau mano laiškiukus. ar pravertė kas nors, o gal jau viską turėjai? aš tai jau niekur nebeskubu, vestuvės nukeltos į spalį, tai esu laaaaaaabai rami tongue.gif

Milnera ir visoms labai aciu uz pagalba!!!
Jau sudalyvavau vestuvese, musu jaunieji buvo principingai nusiteike pries eiliu deklamavimus, tai teko nusileisti, nors dabar nezinau, jei dar karta buciau liudininke, jaunuju turbut nieko neaciklausciau. Tavo atsiustos priesaikos zodziai labai grazus, bet paskutine minute jaunikis supasavo, issigando, kad neperskaitys, tai ir neskaite. Bet muzikantai labai graziai kartu su sveciais uztrauke uz musu jaunas dieneles, tai fainai buvo. Siaip dariau dvi komandas jaunosios ir jaunojo, tai buvo, kurie labai isijaute ir zutbut norejo laimeti:))O kadangi gamtoj daug veiksmo vyko, prie stalu labai mazai sedejom, tai mano zaidimu nepanaudotu liko dar antrom vestuvem:))
Atsakyti
Gal kas nors galite atsiųsti dainos "Buvo gera gaspadinė" šiuolaikišką versiją? rolleyes.gif Būčiau dėkinga 4u.gif wub.gif
Siųskit į AŽ smile.gif
Atsakyti
Jei kam įdomu, tai man mama pasakojo, kad seniau kai nelabai buvo tu medinių dežučių vainikėliams dėti, tai paimdavo stiklaini, ji apipaišydavo ir idėję į stiklainį vainikėlį duodavo jaunąjam su vakavimo mašinėle užsukti ir pasiimti saugojimui.

Dar per vestuves galima paruošti jaunąjai kraitį. Paimti reikia didelę dėžę ir į ją sudėti ant virvės suristus daigtus: pirma lėlę, veliau čiulptuką, buteliuką, barškučių, rubelių ir t.t. o ant pabaigos pririski naktipuodį. Reikia duoti jaunąjam tą dėžę, kurioje daigtai būtų sudėti taip , kad pirmiausia paimtų lėlę ir siūstų ratu aplink stalą jaunąjai. Daigtus reikia surišti maždaug kas metrą, kad būtų kuo ilgesnė virvė. Efektas visai neblogas.
Atsakyti
Sveikutes.SOS! Reikia man ko nors idomaus kaip linkejimus parasyti jauniesiems.Ta prasme duoti ka nors sveciams kad rasytu jauniesiems palinkejimus, bet ant ko? Labai prasau gal kas turi minciu vestuves uz poros dienu tai reika labai greitai.Aciu is anksto.
Atsakyti
Gali linkėjimams nupirkti albumą,tai būtų kaip šeimos metraštis,poto į tą patį galima būtų rašyt linkėjimus gimus vaikui,krištynų proga...
Atsakyti
QUOTE(raimondamama @ 2005 07 27, 12:52)
Sveikutes.SOS! Reikia man ko nors idomaus kaip linkejimus parasyti jauniesiems.Ta prasme duoti ka nors sveciams kad rasytu jauniesiems palinkejimus, bet ant ko? Labai prasau gal kas turi minciu vestuves uz poros dienu tai reika labai greitai.Aciu is anksto.

Aš nusipirkau albumėlį, kaip seniau buvo , ir pirmame lape įklijavau iškarpą iš vestuvių dienos laikraščio.T.y. kas buvo rašoma jauniesiems svarbią dieną:apie ką buvo rašoma tą dieną laikraščiuose,televizijos programą tos dienos, keletą skelbimų ir dienos horoskopas.Juk po keletos metų bus įdomu paskaitinėti, kas tą dieną vyko.Ir dar įklijavau iškarpą iš laikraščio, kuriame rašoma, kas tą dieną tuoksis.O paskui užrašėme palinkėjimus nuo piršlių ir per vestuves siuntėme visiems, kad kažką įrašytų.Tik labai jau sunku berasti tokių albumėlių.
Atsakyti
man biški pasidarė neaišku, pagelbėkite, kodėl radau daugelyje scenarijų, jog skarutę reikia išimti iš dėžutės blink.gif aš maniau šiaip pasiruoši ir vsio o čia pasirodo:

Kad jaunajai širdelė neskaudėtų praradus tokį gražų galvos apdangalą mes su piršleliu pasikrapštėm po vestuvines tradicijas ir suradome antikvarą.
Šioje dėžutėje yra jaunosios nuometas.Tačiau ne žiedų sumainymo ir ne tas laikinas nuometas. O MOTERS nuometas‼ kurį jaunoji galės nešioti visą likusį savo gyvenimą.

gal galite pakonsultuoti šiuo klausimu, ačiū
Atsakyti
man biški pasidarė neaišku, pagelbėkite, kodėl radau daugelyje scenarijų, jog skarutę reikia išimti iš dėžutės  aš maniau šiaip pasiruoši ir vsio o čia pasirodo:

Du kartus buvau svočia ir nė karto neturėjau jokios dėžutės skarelei. Paprasčiausiai išsiėmiau iš kraitelės ir viskas smile.gif Ir sakykit taip (ar ką panašaus), jei jau norit viską daryt būtent pagal scenarijų:
ČIA yra jaunosios nuometas.Tačiau ne žiedų sumainymo ir ne tas laikinas nuometas. O MOTERS nuometas‼ kurį jaunoji galės nešioti visą likusį savo gyvenimą

Atsakyti
QUOTE(Aivariene @ 2005 07 28, 15:00)
man biški pasidarė neaišku, pagelbėkite, kodėl radau daugelyje scenarijų, jog skarutę reikia išimti iš dėžutės  blink.gif aš maniau šiaip pasiruoši ir vsio o čia pasirodo:

Kad jaunajai širdelė neskaudėtų praradus tokį gražų galvos apdangalą mes su piršleliu pasikrapštėm po vestuvines tradicijas ir suradome antikvarą.
Šioje dėžutėje yra jaunosios nuometas.Tačiau ne žiedų sumainymo ir ne tas laikinas nuometas. O MOTERS nuometas‼ kurį jaunoji galės nešioti visą likusį savo gyvenimą.

gal galite pakonsultuoti šiuo klausimu, ačiū

Jeigu neklystu, tai tas nuometas yra ar buvo uždedamas Žemaitijoje.Tai moteriškumo simbolis.Kaip Akštaitijoje skarelė moteriškumo simbolis, taip Žemaitijoje - nuometas , uždedamas jaunajai ant galvos.o IŠ KUR IŠIMSI, PRIKLAUSO KAIP PATI SUGALVOSI smile.gif
Atsakyti
Sveikutė džastina, laaaaabia smagu, kad galėjau tau padėti, bet dėkoju už tai ir aš nuo savęs kitoms forumietėms, kurios nepagailėjo ir pasidalino savo mintimis su manimi, o aš galėjaui jomis pasidalinti ir su tavimi. biggrin.gif
Truputį sirguliuoju tai jau taip seniai čia buvau...
kaip tos tavo vestuvės praėjo, kaip scenarijų sudėliojai?
Gal kuo gali pasidalinti, gal galėčiau kažkuo pasinaudoti?
Man tai dar toli gražu iki tų vestuvių, įsivaizduoji nukėlė į spalio mėnesį. schmoll.gif
kažkaip liūdna.
bet nieko neskubėdama scenarijų gersenį paruošiu.
ar ne taip? ax.gif
Atsakyti