Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

Sveikos merginos,
ale žiūriu, kad vestuvių ne taip jau ir mažai, kaip kad valdžios vyrai virkauja smile.gif Bet, matyt, daugumoj bus panašios 4u.gif . Merginos, kam ką siunčiau, būkit kūrybiškesnės smile.gif
Kažkas dėl 12 val. klausė - taigi idėjų gali būti įvairių - 1)jaunųjų priesaika viens kitam (manau ne visi jaunieji norės viešai savo priesaikas mėtyti),2) balionų su norais paleidimas, 3) tiesiog fejerverkas ir po to ilgiausių metų ir t.t. Leiskit mintims laisvai tekėti ir pagalvokit ko pačios tokią dieną tokią valandą norėtumėt ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
MIELI TĖVELIAI

Jūs šiandien išleidžiate savo vaiką, į tą patį gyvenimo kelią, į kurį prieš gerą laiko tarpą, išėjote ir patys. Ir gal būt sudrėks jūsų akys sutinkant jaunąją porą su duona ir druska, vien dėl to, kad gerai žinote nueito kelio skonį ir kainą.

Sunki diena šiandien tėveliams
Palaimint vaikus jau reiks į kelią.
Tad ačiū jums tėveliai už meilę begalinę
Už naktis bemieges, už gerumą rankų, šilumą širdies
Visados jūs buvot, kaip gražiausias žiedas
Gėrio ir kantrybės, gėrio ir vilties.

TOSTAS UŽ TĖVUS
Mieli tėveliai,
Bėga metai,
Jų tėkmės nesustabdysi jokia jėga pasaulyje.
Nemažai metų prabėgo, o jūsų širdyse dar gyvas pirmas vaiko riksmas, pirmas jo šypsnys.
Jūsų rankos dar tebejaučia vaikiško delniuko šilumą.
Jūsų širdyse visas vaikų gyvenimas,
Ir štai atėjo diena, kai tą gyvą širdies dalelę reikia atskirti, dalelę į kurią po lašelį, po trupinėlį dėjote gėrį, grožį, širdies šilumą, gražiausias gyvenimo viltis.
Nėra žemėje tokių žodžių, kuriais galima būtų jums atsidėkoti.
Todėl tegul išlieka tas gilus dėkingumas jūsų vaikų širdyse.
Ir nepamirš jie tada kelio į jūsų namus,
Ateis pasisemti kantrybės, vilties, išminties
Iš jūsų jie mokysis kurti savo gyvenimą.
Gal paskubės, gal daug kur klys, o gal ir įskaudins - neskubėkite jų teisti, o patarkite ir atleiskite.
PRIEŠ TĖVŲ PALAIMINIMĄ

PALAIMINK, MAMA, SŪNŲ TU Į KELIĄ
IR NELINKĖK JAM RŪPESČIŲ SUNKIU.
TEBŪNA DIENOS ŠVIESIOS JAM KAIP SAULĖ,
BE DIDELIŲ SKRIAUDŲ, BE RŪPESČIŲ, VARGŲ.
DAR KARTĄ, MAMA, TU PRIMINKI SŪNUI,
KAIP ŽMONĄ REIK MYLĖTI, MYLĖT VAIKUS.
PRIMINK, KAD IR ŠEIMA BEDALĖ,
JEIGU NEGERAS TĖVAS BUS.
PALAIMINK, MAMA, SŪNŲ TU Į KELIĄ,
TEGUL EINA TUO KELIU TOLI, TOLI.
PALAIMINK TU SŪNAUS GALVELĘ,
TEGUL NURIEDA DŽIAUGSMO AŠARA SŪRI.
O TU, SŪNAU, DĖKOK UŽ RŪPESTĮ BERYBĮ
IR UŽ MARŠKINĖLIUS KADAIS SIŪTUS MAŽUS.
IR ŠIANDIEN BŪTINAI, SŪNAU, ATSIPRAŠYKI
UŽ PLAUKUS MOTINOS PER DAUG ANKSTI ŽILUS.

dar vienas:prieš mamai prisegant vainikėlį
MATAI, KAIP GREITAI VAIKAI UŽAUGA IR EINA KURT SAVOS ŠEIMOS. PRIEIK, PAGLOSTYK DUKROS VEIDĄ SAVO MIELA, ŠVELNIA RANKA. IR PALINKĖK VAIKAMS LAIMINGO KELIO, KAIP TAU LINKĖJO KAŽKADA MAMA. LAIMINGAI BŪTI PALINKĖK JAI, MAMA, LAIMINGO KELIO PALINKĖK. IŠSIVEŽA PIRŠLIAI TAVO ŠIRDIES DALELĘ. NUEIK RŪTAS DARŽELĮ NUGENĖK.
YRA TOKIA GRAŽI TRADICIJA, JEI SUGEBĖJAI UŽAUGINTI DUKRĄ IKI NUOTAKOS, TAI SUGEBĖK IR TĄ VAINIKĖLĮ PRISEGTI.
Tėvai

Tėvai- prie jų pripratom nuo mažens -
Užaugom dideli ir skrist privalom,
Būtin nežinomon, tačiau gyvens
Jie mūsų sielose kaip idealai.

Pastovūs šiam pasauly netvariam
Tėvai- tarytum saulė ir mėnulis
Ir jai nelaimė mus kada prirems,
Jie netikėtą išeitį pasiūlys.

Sumainom žiedus, kuriame šeimas
Ir sekdami vaikams apie ramias
Akis senelių, einame tą patį

Gyvenimo spalvingą kelią, nors
Nė viens nežinom ateities dienos,
Bet ją kur kas ankščiau tėvai pramatė

Gal kam pravers. Šiaip turiu dar kažkur neeiliuotus laaaaabai gražius žodžius, bet reikia paieškoti, kažin kodėl neberandu kompe, taip viskas sumakaluota. doh.gif
Atsakyti
...Greitai bėga laikas. Jūsų akyse prabėgo mūsų vaikystė, pauglystė, tapom savarankiški, suaugę ir gerai suprantame, jog jautresnės širdies už tėvų tikrai nėra. Kantriai skiepijote mūsų širdyse neapykantą blogiui, vedėte mus gėrio keliu, mokėte nepaklysti gyvenimo kryžkelėse.... Kad ir kur Jūs bebūtumėt, mus visada pasieks Jūsų begalinis ilgesys. Mes neleisime, kad Jūs gyventumėte amžinu laikimu. Visada Jūsų balsas pašauks į gimtąją pastogę. Kai pavargsite, mes užstosime Jus nuo gyvenimo audrų ir vėjų..... O dabar leiskt mums atsiremti į Jūsų pečius ir pasiruošti dideliam skrydžiui. Lai Jūsų akių žiburėliai tebus kelrode žvaigžde mūsų gyvenimo kely...
"tėveli sengalvėli, motule mieliausia, dėkoju jums, kad mane išleidot į šį platų pasaulį, dėkoju jums, tėveli motinėle, už ilgas nemigo naktis prie mano lopšio, kad išmokėt žengti pirmuosius žingsnius ir tarti pirmaji zodi, ir kad jusu tvirtos rankos lydėjo man į pirmą klasę, už tai, kad slaugėt mane ligos patale ir atsakydavot į mano vaikišką juoką, kad dovanojot man laimingą ir šviesią vaikystę ir išleidot į suaugusių gyvenimo kelią, esu taip dėkinga, kad abasratsia, už ką ir išgerkim, kur servetėlės
štai vėl kelis radau ir dar ieškosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
ar galėtumėte man padėti, kažkaip ieškau žodžių išlydėti iš namų jaunikį ir vis randu tuos pačius žodžius:
Išauginote gražų ir tvirtą vyra taip jau yra mūsų žmonių giminej, kad priklauso turėti ir antrą svarbią moterį – ...
bet šiuos žodžius sakė per mūsų vestuves ir dalyvavo dabartinis būsimas jaunikis, kažkaip nenoriu tų pačių žodžių sakyti, gal turite kuri kitokių žodžių, ačiū
Atsakyti
Sveikutė, tuoj paieškosiu turėjau tikrai labai gražius žodžius.
jei dabar nerasčiau tai po pietų įdėsiu. Ok?
Atsakyti
Sveikutes, gal galite parasyti 1 dienos vestuviu turini kas ax.gif
na pvz:
I uzsedimas 19val.

1. Dokumentu pristatymas
2. Seimos zidinio uzdegimas
3. karti karti
4. stalo zaidimas

II uzsedimas 23 val.

1. Padeka teveliams
2. Zaidimai
3. 24 val. Ilgiausiu metu
4. Nuometo nuemimas
5. islydejimas miegot ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2005 07 20, 10:00)
na pvz:
I uzsedimas 19val.

1. Dokumentu pristatymas
3. karti karti
4. stalo zaidimas

II uzsedimas 23 val.

1. Padeka teveliams
2. Zaidimai
4. Nuometo nuemimas

Dar turi būti Jaunųjų sūrio įnešimas ir ragavimas.Jaunosios puokštės išmetimas.Svočios karvojaus ( torto ) įnešimas ir ragavimas.Prie pirmo užsėdimo stalo komendantų rinkimas, pirmasis jaunųjų šokis, po nuometo nuėmimo prijuostės ir skarelės užrišimas.

O karti karti pas mus daro po vidurnakčio.ir šeimos židinį degina vėliau.Čia, matyt, kaip kokiame krašte.Su kažkuo šiame forume jau kalbėjome apie šeimos židinio deginimo skirtumus.
Atsakyti
Tema apie vestuvių scenarijus. Nekartokite tai, apie ką jau yra kitose temose.
Padėkos žodžiai tėveliams
Sūris. Kas slėgs?
Vestuvių žaidimai
Piršlio korimas + Piršlio kraujas
Staigmenos jauniesiems
Stalo komendantai
Sugrąžtai
Bromai, kelio užtverimai
Vestuvinis laikraštukas
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2005 07 20, 21:46)

Atsiprašau, Bella, bet ar mano mintys apie tai, kas dar turi būti vienos dienos vestuvėse nesusiję su tema "Vestuvių scenarijai"?Kažkaip truputį pasimetusi pasijaučiau unsure.gif
Atsakyti
sory jai ne i tema klausimas blush2.gif
bet mano drauge tuokiasi ir nori suzinoti kur ir uz kiek kaune galima nusipirkti pirslio juosta ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2005 07 20, 11:00)
na pvz:
I uzsedimas 19val.

1. Dokumentu pristatymas
3. karti karti
4. stalo zaidimas

II uzsedimas 23 val.

1. Padeka teveliams
2. Zaidimai
4. Nuometo nuemimas

uzduotys jauniesiams : malkos kapojimas, leles vystimas, jaunosios nesimas per liepteli -kad sudauzyti lekste)
I uzsedimas 19val.
+ stalo ispirkimas

prisliu zodziai

sveciu supazindinimas

stalo komendantu isrinkimas

pirsliu dovanos jaunieismas (prisiuoste +skarele), kocelas, pypke, kepuure, seimos zidinys, seimos bankas ir pan... )
1. Dokumentu pristatymas
pirmasis jaunuju sokis
3. karti karti
4. stalo zaidimas
tostai ir dainu uzsakymai jauniesiams (renkat pinigus muzikantmas)
II uzsedimas 23 val.

1. Padeka teveliams
padeka pirsliams ir sveciams
2. Zaidimai
4. Nuometo nuemimas
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2005 07 20, 23:14)
Atsiprašau, Bella, bet  ar  mano  mintys  apie  tai, kas  dar  turi  būti  vienos  dienos  vestuvėse  nesusiję  su  tema  "Vestuvių  scenarijai"?Kažkaip  truputį  pasimetusi  pasijaučiau unsure.gif

NERSIM, mano postas apibendrintas ir skirtas ne konkrečiai forumietei, o visoms. Tad tikrai siūlyčiau taip giliai į širdį neimti, netaikiau nieko asmeniško drinks_cheers.gif .
Šiek tiek paaiškinsiu:
kai ši tema pasieks 50 psl., teks pratrinti nereikalingus postus, o besidubliuojančius - perkeldinėti į kitas temas. Tai daug laiko atimantis darbas. O kai viskas sutvarkyta visoms forumietėms tikrai yra maloniau ir lengviau neršyti temose, kuriose rastų reikalingą ir nenusenusią informaciją. Šiemet prisijungė prie forumo labai daug nuotakų, tad stengiuosi rasti optimaliausius variantus, kad visoms būtų gerai. Tačiau taip pat daug kas priklauso ir nuo pačių forumiečių, juk palaikydamos tvarką ir pačios smagiau jausitės savose temose ir aš džiaugsiuosi, jog gerbiate mano darbą, kuriam skiriu savo laisvą laiką.
Štai tokia mano "Gromata". Būtinai aktyviai dalyvaukite, forume jauskitės kaip namuose, kuriose klestėtų tvarka, grožis ir gėris. mirksiukas.gif
Atsakyti