Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(milnera @ 2005 07 13, 13:36)
Na nežinau, per mano pačios vestuves taip buvo tai atrodo niekas nesiskundė, fotografo idėja buvo ir visi buvo labai patenkinti. buvo tikrai labai linksma. na bet gal ne visi tai suprastų, per mano vestuves tai buvo visi jauni, o kaip pas tave bus?

pas mus dauguma jaunimo bus, bet as pati tai nenoreciau tos mergos gulincios vietoje but:))
Atsakyti
Tada pabandyk poras sustatyti ir tegul apsikabinę susprogdina tą balioną. taip irgi fainai, gan sunku, bet labai linksma. gali pabandyti ir paprastesnių žaidimų, aš tau galėsiu atsiųsti ką aš turiu. OK?
Atsakyti
šiaip ne prie ko:
"patiko" kai poros neva susipažįsta, vienu žodžiu su vyru penki metai kai kartu, o "susipažinti" reikėjo, kai paprašė uošvienė dar ir vestuvinius žiedus nusiimti, ramiai paprašiau nejuokinti žmonių.
Atsakyti
Pati esu gana jauna. Busiu pamerge. Pabrolys vienam vakarui, nors jis nusiteikes mane pakabinti. Ir jei svočia prigalvos visokiu zaidimu su pasitrinimais neatsakau, kad neapvemsiu pabrolio kostiumo. Man būtų labai nemalonu zaisti zaidimus su kazkokiu diedu. del sios priezasties nenoriu dalyvauti vestuvese. Manau, zaidimai su pasiglaustymais tinka kai poros buna realios poros, o ne suporuoti vienam vakarui. ir isvis ar tai kukliems lietuviams skirti zaidimai???
Atsakyti
Norėčiau tau Bela pasakyti tik tiek, kad niekas neatsižvelgia į vieną žmogų, visada reikia taikytis prie kitų. kiek dalyvavau vestuvėse kaip pamergė man irgi nepatiko pabrolys, bet turėjau taikytis prie visų, svočia vien dėl manęs juk nepakeis visų žaidimų kokius sugalvojusi. pabandyk reaguoti šaltai ir niekas juk tavęs ten negrabinės smile.gif o be to svarbiausia per vestuves nepykti ir negadinti kitiems nuotaikos ypač jauniesiems. ar ne taip? negali žinoti ką svočia sugalvojo. bus viskas OK? svarbiausia nebijok ir būk savimi. thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau visas situacijas, žaidimus. Rugpjūtį būsi pamergė. Esu paprašyta pagalvoti žaidimų. Yra visokių tų žaidimų su pošlumo elementais. Paskaičiusi balos nuomonę susimąsčiau. Mano pabrolys taip pat iš šalies ir tiesa sakant nelabai norėčiau glaustytis. Bet teisybės yra ir milneros nuomonėje. Sunki situacija.
Atsakyti
Sveikos visos, tai ką kiek matau labai jaudinatės dėl artėjančių vestuvių? o taip nepergyvenkit, svarbu būti geros nuotaikos ir viskas bus laaaabai gerai. ar džastina gavai jau mano laiškiukus. ar pravertė kas nors, o gal jau viską turėjai? aš tai jau niekur nebeskubu, vestuvės nukeltos į spalį, tai esu laaaaaaabai rami tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(DANYTĖ @ 2005 07 13, 11:08)
Žinau dar vieną čia dar negirdėtą: visi sustoja ratu ir susikabina už parankių. Vedantysis kiekvienam į ausį pasako kokį nors žodį (pvz Kiškis) Tada garsiai pasako: kieno žodį ištarsiu garsiai, tas žmogus griuna, o kiti jį stipriai laiko, kad nekristų ant žemės. Esmė tame, kad visiems yra pasakomas tas pats žodis. Kai žiūrėjau vaizdajuostę - tai pati kritau juokais, vaizdelis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Panašų žaidimuką prisiminiau, visiems pasakai,kad kiekvienam į ausį pašnibždėsi kieno balsą turėsi pamėgdžiot(žvirblio,liūto,varlės).Tada visiems į ausį pasakai,kad tylėtų,o vienam ,dėl kompanijos galima ir dviem pasakai,kad vilką reiks mėgdžiot.Ir duodi komandą,kad visi vienu metu imtų mėgdžiot išvardintus žvėris.Gaunasi,kad visi tyli,op vienas staugia vilko balsu.Dažnai taip įsijaučia,kad net negirdi,kad tik jis vienas kaukia. biggrin.gif
O dėl visokių imtimių žaidimų,tai jie tik aplinkiniams juoką kelia,o ne tiems kurie tai turi daryt.Manau yra daug ir nežeminančių žaidimų.Aš jau po savaitės einu piršliaut,tai stengiuosi rinktis tik linksmus žaidimukus,kad nereiktų pamergėm jaustis nepatogiai.
Atsakyti
Sveikos, prisiskaičiau čia visokiausių idėjų, labai ačiū visoms, kurios negaili patarimų thumbup.gif
Mes su vyru rugpjūtį einame liūdininkais į draugų vestuves. Taigi noriu pasiteirauti-kuo skiriasi piršlių ir liūdininkų pareigos? Aš aišku kalbu apie tikrus liūdininkus, o ne apie tai, kad kviečia kaip į piršlius, o tik vadina liūdininkais doh.gif
Vestuvės bus nedidelės, tik šeimos ratas ir artimi draugai, be jokių tradicinių išlydėjimų ir vainikėlių. Taigi kokios pareigos lieka -tik pasirašyti ir keletą tostų pasakyt, ar dar kas nors? Pirmą kartą dalyvausiu tokiose vestuvėse, tik su liūdininkai, taigi sunku įsivaizduoti blush2.gif
Atsakyti
Čia jau reiktų pasitart su jaunaisiais- ar jie norės, kad tik pasirašytumėt dokumentus bažnyčioje ar CM, ar norės, kad šiek tiek pravestumėt vakarą. Mes irgi buvom liudininkais nedidelėse vestuvėse, bet gavosi taip, kad pravedėm visą vakarą. Kažkas vistiek turi tuo užsiimti, juk nesėdės visi ir nežiūrės vienas į kitą. verysad.gif Pasirink gražių žodelių ir pramogų na vsiakij...
Atsakyti
QUOTE(bala @ 2005 07 13, 16:13)
Pati esu gana jauna. Busiu pamerge. Pabrolys vienam vakarui, nors jis nusiteikes mane pakabinti. Ir jei svočia prigalvos visokiu zaidimu su pasitrinimais neatsakau, kad neapvemsiu pabrolio kostiumo. Man būtų labai nemalonu zaisti zaidimus su kazkokiu diedu. del sios priezasties nenoriu dalyvauti vestuvese. Manau, zaidimai su pasiglaustymais tinka kai poros buna realios poros, o ne suporuoti vienam vakarui. ir isvis ar tai kukliems lietuviams skirti zaidimai???

Na ir nenoreciau tavo vietoj buti. Eiti poroje su nemielu zmogumi cry.gif schmoll.gif negerai... ir ka jaunieji galvoja....? O dar kaip sakai vyresnis uz tave ir dar viliasi kazko doh.gif naivuolis tongue.gif
Atsakyti
Turiu šokius tokius:
Tik pažvelkite, Tėveliai, mes - užaugom
Išskrendam jau paukščiais iš namų gimtų
Tiktai Jūs, mielieji gimtą lizdą saugot
Kad sugrįžt galėtum mes, kai bus mums neramu

Tai atrodo vakar mes maži bėgiojom
Glaudėt Jūs kiekvieną prie savos širdies
Šiandien Jums gėles mes dovanojam
Ir palaimą prašom mums suteikt

Ačiū Jums už meilę, už naktis bemieges
Už švelnumą rankų, virpesį širdies.
Visada mums būkit kaip gražiausias žiedas
Gėrio ir kantrybės, džiaugsmo ir vilties.

Vaikai išeina
Ir liūdit Jūs dabar,
Kaip liūdi, kad visi tėvai.
Vaikai, vaikai...
Jie nori būti dideli
Ir džiaugtis nori jie vieni,
Ir dirbt vieni ir verkti...
Jūs nesisielokit, neklausinėkit.
Ateis dar jie
Ateis vaikai džiaugsmu pasidalint.
Kai liūdna bus, ar bus sunku
Tikrai ateis.
Dažnai ateis.
Jūs nuolat būsit su vaikais

Tu padėkoki mamai, tėvužėliui,
Namų kertelėms, slenksčiui padėkok
Augino, mokė, šluostė ašarėlę
Todėl ties vartais dar sustok.
Sustok ir pasakyk, kad laikas jau atėjo,
Atbėgo meilė ir jau šaukia iš namų
Tėvų švelni glamonė tarsi dvelksmas vėjo
Išlydi iš gimtų namų.
Laiminga būti palinkėki mama,
Laimingo kelio tėti palinkėk,
Išsiveža piršliai širdies dalelę brangią
Nueikit sodan rūtas nugenėt.

Brangūs tėveliai. Rodos taip neseniai margą pasaulį išvydo jūsų vaikai, rodos taip neseniai žengė pirmą žingsnį, tarė pirmą žodį, pažino pirmą raidę. Rodos taip neseniai jūsų namai buvo pilni vaikiško juoko ir krykštavimo. Tačiau laikas bėga nenumaldomai greitai. Niekada nebus tų dienų, kai jūs buvote visai jauni ir prie jūsų šono taip dažnai prisiglausdavo maži vaikai. Šiandieną jūs savo rankomis palaiminsit vaikus. Rankomis, kurios supo, vystė, glostė, glaudė prie krūtinės, kai būdavo sunku. Šiandieną jūsų vaikai dėkoja už gyvybę, už vaikystės džiaugsmą, už meilę ir bemieges naktis, už kiekvieną pamokantį tėvišką žodį, už širdies gerumą, už tai, kad išauginote mokančius mylėti ir būti mylimais. Ačiū jums, brangūs tėveliai, taria Judita ir Arūnas
Tėveliai – laiminkite mūsų jaunąją porą rankų ir širdžių sujungimui, aukso žiedų sumainymui

Liki sveikas mielas Tėti,
Išeinu aš iš namų,
Man laimužės palinkėki
Ir daug saulėtų dienų.
Tau dėkoju aš už viską,
Iš visos, visos širdies.
Ką likimas šiandien lėmė
To jau niekas nepakeis.
Liki sveikas, išvažiuoju
Iš mielų, gimtų namų.
Pasitikti naujo kelio
Einu lydima draugų
Parymokit prie vartelių
Palydėkit takeliu.
Kai sugrįšiu iš kelionės,
Pasitiki mus jau du.

Mamyte, ar prisimeni, kai augau aš ant tavo kelių,
Kaip mūs darželyje baltieji jazminai.
Tiesa, tada Tu nesumerkdavai akelių,
Ir verkiančią dainom tu raminai.
Ir laime mums tada žydėjo dienos,
Ir džiaugsmą nešė bręstantys javai.
Ir nežinojai aš, kas liūdesys per vienas
Nes visad, mama, būdavai šalia.
Dabar įvasarojo, o jazminai nužydo
Ir aš žinau, brangi mamyte,
Jaunystės dienos niekad nesugrįš.
Palaiminki mane, mamyte,
Į tolį kelio išlydėk
Ir lauk parimusi prie vartų,
Tiktai, žiūrėk, nebeliūdėk.
Ir aplankysiu dar tave ne kartą
Kada naktis ant pliko lauko snaus.
Kai vakaras užskleis pavėsį,
Kai rytas naują sapną aus.
Pamoki man ranka prie vartų,
Laimingo man gyvenimo linkėk.
Neverki, neliūdėk, Mamyte,
Laimingi būsim, patikėk.

Mama, mama... Širdgėlą ir džiaugsmą
Vaikiškas svajones pamirštu.
Ach, kodėl gi užgimė toks jausmas
Svetimas vaikinas man brangesnis negu tu.
Likit sveikas brangus tėti,
Išeinu aš iš namų
Man daug laimės palinkėkit
Ir daug saulėtų dienų.

Jums dėkoju aš už viską
Iš visos, visos širdies.
Ką likimas šiandien lėmė
To jau niekas nepakeis.

Viso gero. Išvažiuoju
Iš gimtų mielų namų.
Pasitikti naujo kelio
Išeinu palydima draugų.

Čia gal jau tokie truputį nuvalkioti. g.gif
bet dar turiu kompe,paieškosiu, nes pas mane taip viskas sukuista nieko neina rasti.
Atsakyti