Turiu klausima:
as savo brolio vestuvese busiu svocia, o mano vyras pirslys. pagal scenarijus svocia buna pas jaunaja, o pirslys pas jaunaji. cia viskas aisku. bet, jeigu mes su vyru esam pora, tai mums nereiketu is pradziu buti pas jaunaji (kartu), o paskui eiti pas jaunaja? Kas buvo vestuvese su savo vyru (t.y. as - svocia, jis - pirslys) atsakykit, kaip daret. aciu
Pasakoju savo variantą: Aš irgi būsiu su savo vyru. Jaunoji iš mūsų pusės. Bet mes nutarėm, kad vyras bus pas jaunikį, o aš lieku pas jaunąją, nes mūsų vestuvės bus su visom tradicijom. Tai ir piršlys atlydės jaunąjį bernęlį pas mergelę. O va prieš porą mėnesių mano draugė buvo piršlienė, tai jos piršlys atsisakė vienas būti pas jaunikį. Jie kartu atvažiavo su jaunikiu, nors jie buvo iš jaunosios pusės. Man atrodo kaip susitarsi su piršliu ir su jaunaisiais.
QUOTE(Ego @ 2005 07 09, 13:09)
Turiu klausima:
as savo brolio vestuvese busiu svocia, o mano vyras pirslys. pagal scenarijus svocia buna pas jaunaja, o pirslys pas jaunaji. cia viskas aisku. bet, jeigu mes su vyru esam pora, tai mums nereiketu is pradziu buti pas jaunaji (kartu), o paskui eiti pas jaunaja? Kas buvo vestuvese su savo vyru (t.y. as - svocia, jis - pirslys) atsakykit, kaip daret. aciu
Piršlys tai turėtų atvažiuoti pas jaunikį, tada su juo keliauja pas jaunąją. Čia jau laukia ir svočia.Jaunikis su piršliu atvažiuoja pasiimti jaunosios.O svočia juos pasitikdama sugalvoja kokias jaunosios atpažinimo rungtis.
mergytes,prasau,pasakykit,kokius zaidimukus galima zaisti gamtoj su pulku ir jaunaisiais?nu niekaip galva neisnesa
QUOTE(vaivita @ 2005 07 11, 22:50)
mergytes,prasau,pasakykit,kokius zaidimukus galima zaisti gamtoj su pulku ir jaunaisiais?nu niekaip galva neisnesa
as kaip tik galvoju, si savaitgaly vestuves, apie dvi valandas laiko reikes vaiksciot parkely ir sugalvot ka veikti, tai sumasciau, kad galima jauniesiems duoti darbus dirbt(lele vystyt, kalti vini, nesti per lenta, padeta ant lentos (kiek sukiu tiek vaiku bus) ir tt., jei dar bus laiko, tada visiem zaidimus galvosiu, siandien del visa ko nusipirkau dartus, cia jie bus labai daug laiko:))
Sveikos mergytės, per mano pačios vestuves tai buvo labai faina, svočiutė sugalvojo žaidimą su buteliu, sustatė kas antrą merginą ir vaikiną ir reikėjo įsodėti butelį į tarpkojį ir perduoti kitam taip pat į tarpkojį, kam iškrenta tie iškrenta ir po to gaunasi, kad vaikinas perduoda vaikinui, ar mergina merginai. buvo labai linksma. po to fotografas sugalvojo žaidimą su balionais, reikėjo prisipūsti po balioną kiekvienai porai ir po to, susprogdinti stipriai suspaudus vienas kita(apsikabinus), kitom porom reikėjo: mergina atsigula ant žemės pasideda balioną sau ant pilvo, o vaikinas gulasi ant jos ir bando susprogdinti tą balioną, nu kaip fainai atrodo visi juokėsi suisriesdami. dar vieną žaidimą sugalvojo fotografas: paėmė butelį degtinės ir stikliuką, merginas sustatė į vieną pusę, o vaikinus priešais jas kokių 2 metrų atstumu. vaikinas paima kitam vaikinui už kojų ir taip eina burgzdami kaip mašinos iki savo pamergės, toji jam sugirdo degtinę ("degalus"), apsisuka ir vėl burgzdami varo atgal. po to pršliui tai juokingiausia buvo, visos pamrgės paėmė piršliui už kojų, aš apsižergiau jo liemenį, užkabinom juostą ant kaklo tipo vadeles padarėm ir varėm taip į vaikinų pusę pas svočią, o jie svočią buvo paėmę ant rankų. taip buvo linskma ir juokinga ir nuotraukos labai fainos gavosi. labai smagiai praleidom laiką gamtoj. gal kam pravers tokie žaidimukai. sėkmės. IKI
Pas mus gan idomiai gavosi tas jaunikio atvažiavimas, mes gyvenam jau senai kartu tai viskas vyko pas mus namie. Jaunikis su vairuotoju pats nuvažiavo pas piršlius ir paskui kartu su jais atvažiavo į namus, nors rytą abu ruošėmės kartu.
Taip lauke, buvom pasitiesę dekutį. bet kaip linksma buvo vaizdajuostėj juokingiausia vieta gamtoj, visi kas pažiūri raitosi iš juoko. labai sunku susprogdinti balioną, tai "tursuojasi" kol sprogsta tas balionas. Pabandyk tikrai labai faina.
Žinau dar vieną čia dar negirdėtą: visi sustoja ratu ir susikabina už parankių. Vedantysis kiekvienam į ausį pasako kokį nors žodį (pvz Kiškis) Tada garsiai pasako: kieno žodį ištarsiu garsiai, tas žmogus griuna, o kiti jį stipriai laiko, kad nekristų ant žemės. Esmė tame, kad visiems yra pasakomas tas pats žodis. Kai žiūrėjau vaizdajuostę - tai pati kritau juokais, vaizdelis
Na nežinau, per mano pačios vestuves taip buvo tai atrodo niekas nesiskundė, fotografo idėja buvo ir visi buvo labai patenkinti. buvo tikrai labai linksma. na bet gal ne visi tai suprastų, per mano vestuves tai buvo visi jauni, o kaip pas tave bus?
QUOTE(DANYTĖ @ 2005 07 09, 04:50)
Na, ne visi akli mato dieną Bet paskaičius ten kur pasakei, tai viskas labai pasenę. Aš norėčiau naujasnės informacijos
musu vestuvese tiesiog maximkoj nupirko diiiideli suri ir tiek