Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

Labas. Einu svočia dirbt ir aš. Negaliu atidaryt prisegtų failiukų, gal galit kuo pagelbėt ir man?
Ta mintis skaityti priesaiką labai nebloga, tik neįsivaizduoju, kaip klausysis jau gerokai įkaušę svečiai 12 val. nakties. Gal kur nors gamtoj ji kitaip nuskambėtų?
Gal galite tekstuką atsiūsti, labai prašau. jolma@mail.ru
Atsakyti
ujui ka d as uzsikasiau lapais su tom vestuvem ir ju scenarijum doh.gif
Na, bet jau lyg darbas ir ipusetas ax.gif
o kiek mazdaug pinigeliu jus isleidot pirkdamos visokias pinzikliuskas vestuvems?
ir kiek ir kokiu gerimu turi tureti pirsliai g.gif
Atsakyti
Toms pinzikliuškoms 100 lt tai tikrai ( židinys, žvakės, apdovanojimai ir t.t); gėrimai, saldainiai 100 lt tai tikrai, kur dar drabužiai, kirpykla, makiažas, gėlės, dovana...Apie 500-800 lt man išeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2005 07 05, 23:42)
Labas. Einu svočia  dirbt ir aš. Negaliu atidaryt prisegtų failiukų, gal galit  kuo pagelbėt ir man?
Ta mintis skaityti priesaiką labai nebloga, tik neįsivaizduoju, kaip klausysis jau gerokai įkaušę svečiai 12 val. nakties. Gal kur nors gamtoj ji kitaip nuskambėtų?
Gal galite tekstuką atsiūsti, labai prašau. jolma@mail.ru

Patikėk manimi, kad apie 12 nakties dar visi labai gerai girdi.Ir pati tokiu laiku skaičiau, ir kiti sakė.Girdėjo visi, net prašė dar kelis kartus pakartoti biggrin.gif neblogai meilės priesaika apie 12 nakties biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 06 liepos 2005 - 21:20
QUOTE(Nersim @ 2005 07 06, 22:19)
Patikėk  manimi, kad  apie  12  nakties  dar  visi  labai  gerai  girdi.Ir  pati  tokiu  laiku  skaičiau, ir  kiti  sakė.Girdėjo  visi, net  prašė  dar  kelis  kartus  pakartoti biggrin.gif neblogai  meilės  priesaika  apie  12  nakties biggrin.gif

Niekaip negaunu meiles priesaikos žodžių, nelabai įsivaizduoju, kas yra sakoma, juk diena ceremonijos bažnyčioje metu jaunieji kaip ir prisiekia vienas kitam...
Atsakyti
Sveikutė Džastina, tai ar tu dar negavai mano laiškiuko bandžiau dar kartelįatsiųsti, net kaip supratau negavai. ir šitaip neturiu laiko tau čia įkelti... cry.gif Na bet prižadu įkelsiu čia, jei jau taip man nesigauna tau čia atsiųsti. OK? Jaučiuosi nekaip. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina @ 2005 07 07, 12:30)
Niekaip negaunu meiles priesaikos žodžių, nelabai įsivaizduoju, kas yra sakoma, juk diena ceremonijos bažnyčioje metu jaunieji kaip ir prisiekia vienas kitam...

Sutinku, kad jaunieji prisiekia vienas kitam bažnyčioje,bet sugrįžę jie vienas ktam pasako žodžius apie meilę.Skirtus tik jiems.Šiaip aš pati per savo vestuves dariau pirmą kartą, nes man pačiai kilo tokia mintis.Ir gana visi puikiai priėmė.O žodžiai gali būti labai įvairūs.Galima panaudoti žodžius ir iš Šekspyro eilių, J.Degutytės eilėrščiuose, labai gražių žodžių galima rasti Salomėjos Nėries kūryboje ir dauag daug kitur.Reikia tik paieškoti.Aš turiu žodžius, kuriuos sakiu per savo vestuves ir dar vienus.Jei reikia, galiu atsisųti.Parašyk e.pašto adresą.
Atsakyti
QUOTE(jolma @ 2005 07 06, 19:50)
Toms pinzikliuškoms 100 lt tai tikrai ( židinys, žvakės, apdovanojimai ir t.t); gėrimai, saldainiai 100 lt tai tikrai, kur dar drabužiai, kirpykla, makiažas, gėlės, dovana...Apie 500-800 lt man išeina  doh.gif

O aš vien tik visokiems šudeliakams jau išleidau 350 Lt. ir dar ne viskas doh.gif cry.gif
Vestuvės įvarys į bankrotą cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina @ 2005 07 07, 12:30)

Dzastin, gal jau ir gavai tuos priesaikos zodzius, bet vistiek parasysiu, gal dar kam prireiks- as paruosiau specialiai atvirute joje irasiau tokius zodzius
PALAIMOS ŠVIESIĄ VALANDĄ
IR NETEKTIES METU
BŪTIES AKIMIRKĄ KIEKVIENĄ
VISUOMET BŪSIME KARTU....

Pries paduodama atvirute jauniesiams sakiau - kad dar karteli visi sveciai isitikintu jusu priesaikos tikrumu, arba negirdejusieji isgirstu, paprasysiu ja pakartoti... (paduodama atvirute is kurios jaunieji priesaika perskaito)
Atsakyti
QUOTE(DANYTĖ @ 2005 07 07, 20:17)
O aš vien tik visokiems šudeliakams jau išleidau 350 Lt. ir dar ne viskas doh.gif  cry.gif
Vestuvės įvarys į bankrotą cry.gif  cry.gif  cry.gif

Mane irgi lengva depresija apėmė pradėjus visokias smulkmenas pirkaliotis.
Atsakyti
Kaip išlydėsit jaunuosius miegoti?
Pameskit idėjų.
Mano pasiūlymas kuri aš jau naudojau: reikia spalvotų kaspinų ir surišti jaunuosius, pasakant posmelius:

Kad jaunieji vienas nuo kito nepasimestų, ypač pirmąją naktį.
Pabrolys ant ištiestų rankų laiko sudėtus kaspinus, pamergė riša

Naujas kelias nusėtas spalvom,
Juo eisit tvirtai susikibę,
Spalvos ką reiškia? – kuždėsit tylom,
Gal sakusmą, gal laimę, ramybę?

Balta Pro baltą sniegą, į saulelę
Snieguolė pakelia galvelę,
Ir į švelnutį žiedą
Saulutės spindulys atrieda

Geltona Pavasaris prikels upelį,
Purienom pasipuoš krantai
Ir supsis kvepiantys žiedeliai
Saulutėje gelsvai gelsvai

Mėlyna Dangus pavasarį mėlynas
Lyg tyras žvilgsnis ežerų
O ten prie šaltinėlio mažo,
Ištikimybę skelbdama
I saulę kelia žiedą mažą Neužmirštuolė mėlyna

Pilka Kaip nuobodžios, tuščios dienos
Bijokite pilkos spalvos
Pilka, kai nebėra jau kuo tikėti,
Pilka, kai jau nebėr ir ką mylėti
Te visad vingiuos ir keliuos
Nebūna tuštumos pilkos

Raudona Raudoną žiedą rožė kelia,
Raudona saulė vakarais
Praminkit meilei tiesų kelią
Dviejų karštų širdžių jausmais

Žalia Kalnais, laukais, gelsvais takeliais
Pas jus ateina ateitis
Pamokite žali berželiai
Lai būna ji šviesi šviesi

Juoda Juoda juoda naktis žėrėjo
Ramybę glausdama namų
O tiek žvaigždžių Ir jas galėjai
Tiktai iš mylimo akučių suskaičiuot

Saldžių sapnų juodoj nakty
Padėki galvą ant peties,
Kaip gera mylimo glėby
Jam pasakyt Labos nakties

Būkit geros, atsiūskit man laikraščio variantą ( JOLEPOLE prašau ), NERSIM gal
ir man atsiustum priesaiką, na ką turi, bo visai laiko neturiu ruoštis.

jolma@mail.ru
Atsakyti
Čia anksčiau buvo pasiūlymas išlydint jaunuosius miegelio įteikti meilės receptą, surašytą ant didelės širdies, kuri užkabinama jauniesiems einant miegoti (Jauna šeima dažnai klausia , kas tai yra MEILĖ ,su kuo ji valgoma ,kokiom dozėm ją vartoti, kad kuo ilgiau užtektų. Čia pateikiame meilės receptą : paimkite 10 šaukštų šviežių jausmų , pridėkite kiek galima daugiau bučinių ir sumaišykite po anklode su apsikabinimais , kol pasidaro saldu. Tokią tešlą , retkarčiais pamaišydami , palaikykite ant karštos aistrų ugnies,kol sukietėja.Vartokite dviese karštam pavidale , vėlai vakare , anksti rytą. Galima ir dieną po vieną porciją ,ypač per išeigines. Tokiom dozėm meilės užteks iki nusibos).
Atsakyti