Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(Dzastina @ 2005 06 28, 11:50)
koks tavo emailas?prisiusiu ka prisirinkau:)
Dar man problema su 12 valanda, galvoju ka daryt, nes zidinio nei  jaunieji, nei teveliai nenori, gal kas turi kokiu ideju, ka daryt?kazkas rase kad meiles priesaika jaunieji skaite...

Sudainuokit ilgiausių metų smile.gif
Atsakyti
Sveika Džastina, ogi reikia atskirai, svočia pas jaunąją atvažiuoja pirmiau, o po to piršlys su jaunuoju, bent man kiek teko dalyvauti vestuvėse, tai visi piršliai taip darydavo.dėl to labai nepergyvenk.
Atsakyti
Sveikutė Auges, o geriausia tai ir būtų jaunųjų priesaika. per mano vestuves buvo priesaika, bet labai trumpa, nes ir židinys buvo. jei reikia galėsiu tau atsiųst. tik parašyk man savo el. pašto adresą.
Atsakyti
QUOTE(Dzastina @ 2005 06 28, 11:50)
Dar man problema su 12 valanda, galvoju ka daryt, nes zidinio nei  jaunieji, nei teveliai nenori, gal kas turi kokiu ideju, ka daryt?kazkas rase kad meiles priesaika jaunieji skaite...

O jaunoji su vainikėliu bus g.gif ? Galima tada su vainikėliu procedūras atlikti mirksiukas.gif .
O mes tai 12 val. pjovėm jaunosios tortą thumbup.gif . Galima kaip nors įspūdingai įvežti, po to pasakyti ką nors apie atsisveikinimą su jaunyste (man kažkaip ekspromtu gavosi tie žodžiai ax.gif blush2.gif ...), paskui abu jaunieji pjauna tortą ir dalina kiekvienai porai ar šeimai po vieną gabalėlį (bendrai) su įsmeigta degančia žvakute, kuri simbolizuoja jaunųjų šeimos židinį, meilę ar dar ką nors panašiai g.gif . O po to "Ilgiausių metų" mirksiukas.gif . Kažkaip mes per savo vestuves taip norėjom, ir visai mums patiko, užtat dabar piršliaudami pakartojom panašiai ax.gif .
Jeigu prie kokio vandens telkinio balius, tai galima kažkokį rėmą suskonstruoti su žvakėm ir paleisti plaukti, kaip nors surišti tas nuplaukiančias žvakes su jaunyste ar pan. g.gif (čia kažkaip dabar tokia mintis šovė biggrin.gif ).
Atsakyti

Labas visoms forumo dalyvėms. Visai neseniai sužinojau apie šį forumą ir labai prašau Jūsų visų pagalbos. Mano sesė su vyru šį savaitgalį bus piršliais ir dar neturi piršlio tastamento, laikraštuko, etiketės piršlio kraujui. Jei būtų nesunku, atsiųskit, prašau man adresu: giedriausma@one.lt. Nuoširdus ačiū. help.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina @ 2005 06 28, 10:50)

Na ką tik dar kartą peržiūrėjau vestuvių juostas ir abejose jaunieji skaito meilės žodžius( priesaiką ) vienas kitam.Gan neblogai atrodo ir kaip tik per 12 valandą.Todėl kaip tik vietoje židinio gali skaityti priesaiką.Dar galima 12 valandą skirti visuotinai maldai už jaunuosius( žodžius galima sugalvoti patiems, atspausdinti ir prieš 12 išdalinti svečiams0 o paskui visi perskaitytų kartu žodžius ,skirtus jauniesiems.
Atsakyti
Kiek teko buti vestuvese, niekur nemaciau, kad seimos zidinys butu iteikiamas 12 val. nakties, juk seima sukuriama jau baznycioje ar santuoku rumuose, o ne kita diena. Paprastai zidini tevai iteikia tik prasidejus puotai, kai sveciai pavalgo, nors gal taip tik Siaures Lietuvoje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ekojura @ 2005 06 28, 19:06)
Kiek teko buti vestuvese, niekur nemaciau, kad seimos zidinys butu iteikiamas 12 val. nakties, juk seima sukuriama jau baznycioje ar santuoku rumuose, o ne kita diena. Paprastai zidini tevai iteikia tik prasidejus puotai, kai sveciai pavalgo, nors gal taip tik Siaures Lietuvoje? rolleyes.gif

Šiaip kiek teko dalyvauti vestuvėse, tai visur židinys degamas ir teikiamas 12 val, nes tai vestuvių pati gražiausia dalis ir ta proga jaunieisiems įteikiamas židinys. smile.gif Bet gal kitose Lietuvos dalyse kiek kitaip.Bet Biržų krašte įteikiam apie 12 valandą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ekojura @ 2005 06 28, 20:06)

kiek teko dalyvaut vestuvese, zidinys iteikiamas pries dvylika, ji inesdavo tevai, svocia tuo metu skaitydavo koki tai eilerasti, po to tevai kazka tai palinkedavo ir iteikdavo jauniesiems
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2005 06 28, 18:52)
Na ką  tik  dar  kartą  peržiūrėjau  vestuvių  juostas  ir  abejose  jaunieji  skaito  meilės  žodžius( priesaiką )  vienas  kitam.Gan  neblogai  atrodo  ir  kaip  tik  per  12  valandą.Todėl  kaip  tik  vietoje  židinio  gali  skaityti  priesaiką.Dar galima  12 valandą  skirti visuotinai maldai  už jaunuosius( žodžius  galima  sugalvoti  patiems, atspausdinti  ir  prieš  12  išdalinti  svečiams0 o  paskui  visi  perskaitytų  kartu  žodžius  ,skirtus  jauniesiems.

gal kartais turi tos meiles priesaikos žodžius?
Atsakyti
Vat tas ir idomiausia, kad cia beveik visi rasote, kad pries dvylika ta zidini teikia unsure.gif O mes kaip tik liepos pabaigoje busime liudininkais, tai ir galvoju, kuris variantas geresnis? g.gif Tai taip iseina, kad tevai sveikina prie stalo per pirma uzsedima, o 12 val. vel sveikina? g.gif
Kiek buvau, tai per pirma uzsedima iteikdavo vaikams seimos zidini ir pasveikindavo. rolleyes.gif O 12 val. tada tik "Ilgiausiu metu" ir visokios dovaneles nakciai. smile.gif Reikes Jaunuju paklausti, kaip jie nori, taip ir darysim. tongue.gif
Atsakyti
Sveikutė Ekojura, gali ir prieš dvylika įteikt tą židinį, po to ilgiausių metų, o jau po to dovanėlės nakčiai.
Atsakyti