Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

O gi savaitė po vestuvių. susirenka visi svečiai ir vėl švenčiama.
Atsakyti
QUOTE(Skrajoklė @ 2005 06 22, 19:51)
Tai ar kas ką galite pasakyti ir patari apie sugrąžtus? smile.gif

Sveika Skrajokle.Per Sugrąžtus gali paiimti tai, kas priklauso vestuvių antrai dienai padaryti.
Toliau gali sužaisti su jaunaisiais tokį žaidimėlį:"Kaip jie spėjo pažinti save".Prigalvoji įvairiausių kalusimų jaunikiui apie jaunąją, o jaunajai - apie jaunikį.Iš tikro labai įdomu sužinoti, ar jie tikrai vienas apie kitą viską žino.Prieš tai reikėtų išsiklausinėti jaunosios ir jaunikio
( atskirai kiekvieno )šiokių tokių smulkmenėlių ir tada juos patikrini.Pvz. kokio dydžio badus avi?Kaip mėgsta miegoti?Kokia lopšinė už-migdytų jį ar ją?Gal galėtų padainuoti? Ar turi apgamų? ir t.t.
Dar galima sudaryti kryžiažodį ir duoti spręsti.Aišku, jei labai daug žmonių kartu susirenka, gal komandas padaryti ir kas greičiau išspręs.Kryžiažodi turi būti susijęs su vestuvėmis.Galima prigalvoti labai juokingų klausimų.
Galima patikrinti abiejų muzikinius sugebėjimus.T.y karaoke padaryti.Duoti jauniesiems dainuoti vieną kurią nors dainą.Taip bus tikrinamas jų sutarimas šeimoje.
Išjudintų ir mano kažkur minėtas čia žaidimas merginoms ir vaikinams.Kada merginos skaito lapelyje kokio vyro ieško. o vaikinai atsiliepia.Jei įdomu, tai atsiųsiu tuos lapelius, jei tau reikės ir jei dar nesiunčiau tau biggrin.gif
Gal patiks kurios mano mintys smile.gif
Atsakyti
Sveikutė Nersim, gal gali ir man atsiųsti tuos lapelius, labai pravertsų per vestuves. 4u.gif iš anksto dėkoju biggrin.gif
Atsakyti
Nersim turiu išsisaugojus visus tavo siūstus žaidimukus ir su žodžiais, dėkoju už patarimus... reiktų eiti ir ruoštis, ale taip tingisi... cry.gif biggrin.gif biggrin.gif visgi jau ryt tie sugrąžtai... doh.gif tūrbūt pasiliksiu prie žaidimų ir jaunųjų anketų ir viskas... g.gif biggrin.gif gal vakaras bus geresnis, visisškai be jėgų... doh.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
merginos, parašykit kas nors ką piršlienė veikia per mergvakarį? g.gif ar reikia ką nors pasiruošti? pasidalinkit mintimis blush2.gif
Atsakyti
Papasakosiu ką sugalvojam draugės vestuvėms.
Darysime du vakarėlius. Viena su mamom, svočiom, pamergėm ir net močiute.
Kitas vien tik pamergytės. Vat čia tai visos linksmybės bus...
Atsakyti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 25, 09:56)
Papasakosiu ką sugalvojam draugės vestuvėms.
Darysime du vakarėlius. Viena su mamom, svočiom, pamergėm ir net močiute.
Kitas vien tik pamergytės. Vat čia tai visos linksmybės bus...

Jole Pole, greičiau papasakok ką jūs ten darysite, labai laikiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikute ,milnera kaip butu gerai tu neisivaizduoji buciau laaaaabai dekinga.Tos vestuves liepos 29d. matai mano anksciau,Labai apsidziaudiau perskaiciusi tavo zinute tai lauksiu, 4u.gif Aciuuu
Atsakyti
Žinai raimondamama,aš iki šio savaitgalio planuoju pabaigti savo scenarijų. turiu žiauriai daug darbo darbe, o dar tos vestuvės, tai esu užsikasus juodai. dabar dar kuriu puskei dainą, tik jau laaaaabai sunkiai gaunasi, bet tikiuosi pavyks puikiai. matai aš mėgstu dainuoti, su vyru ir jo seserim grojame vestuvėse(vestuvių muzikontėliai). na tai iki kito susirašymo. Milnera
Atsakyti
ka ka , ta pati biggrin.gif tik i viena diena viska sukroviau ir irgi nezinau kaip bus doh.gif o gal tu galetum man savaji parodyt scenariju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2005 06 28, 11:32)
ka ka , ta pati biggrin.gif tik i viena diena viska sukroviau ir irgi nezinau kaip bus doh.gif o gal tu galetum man savaji parodyt scenariju ax.gif

koks tavo emailas?prisiusiu ka prisirinkau:)
Dar man problema su 12 valanda, galvoju ka daryt, nes zidinio nei jaunieji, nei teveliai nenori, gal kas turi kokiu ideju, ka daryt?kazkas rase kad meiles priesaika jaunieji skaite...
Atsakyti
Norėčiau paklaust jau piršliavusių merginų. Kaip jūs su vyrų pasiskirstėt: t.y. ar abudu važiavot iš pradžiu pas jaunąjį, vėliau pas jaunąją. Ar nuo pradžių buvot atskirai: piršlienė (liudininkė, svočia) pas jaunąją, o piršlys (svotas, liūdininkas) pas jaunąjį?
Atsakyti