Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

tada reikia jaunųjų paprašyti kad patylėtų kai jų naklaisia tongue.gif bat jeigu rimtai tai tą dieną jie tokie pasimetę jog abejoju ar sugalvotų tokį atsakymą
Atsakyti
Labas raimondamama, ar irgi vestuvės artėja, gal piršliauti pakviesta? Gal jau scenarijų susidarei? Aš tai vis dar rankioju medžiagą ir pritrūko laikraštuko. ax.gif
Atsakyti
Tai ar kas ką galite pasakyti ir patari apie sugrąžtus? smile.gif
Atsakyti
Labas,milnera.Taip pakviesta buti liudininke,bet labai daug baimes.Pas broli,net nezinau kaip del aprangos.Vestuves vyks rugpjucio 29d.Nieko neturiu cry.gif cry.gif ,net nezinau nuo ko pradeti,o kada pas tave visos linksmybes? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutė raimondamama, pas mane linksmybės taip pat rugpjūčio mėnesį 6-7 dienomis. Laaaaaaabai bijau, net nežinau ar pavyks, ar nesusileisiu, kai reikės skaityti. Išteka mano puskė(ji sužinojo, kad laukiasi), tai mane pakvietė tik prieš gerą savaitę ir man atrodo, kad aš taip mažai laiko turiu. O dėl apsirengimo taip pat net neįsivaizduoju ką rengtis. Turbūt, kad nuomuosiuos pirmai dienai, o jau antrai ką nors surasiu. ar tu jau viską turi? nebaisu? o gal jau ne pirmas kartas?
Atsakyti
Labas skrajokle, ko taip pergyventi dėl sugrąžtų? Mano brolis apsivedė prieš du metus ir per sugrąžtus buvo dar geriau nei per vestuves, visi susipažinę, nebebuvo susivaržymo... Piršliai truputį pravedė vakarą, bet visai paprastai, atsipalaidavę, buvo karti, karti degtinė karti...., keli žaidimukai ir viskas. Juk per sugrąžtus nieko daugiau ir nereikia. Tą vakarą dainavau aš su savo vyru, nes mes grojame vestuvėse (tipo muzikontėliai). Ir buvo paprastas balius. nepergyvenk taip baisiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milnera @ 2005 06 23, 08:50)
Labas skrajokle, ko taip pergyventi dėl sugrąžtų? Mano brolis apsivedė prieš du metus ir per sugrąžtus buvo dar geriau nei per vestuves, visi susipažinę, nebebuvo susivaržymo... Piršliai truputį pravedė vakarą, bet visai paprastai, atsipalaidavę, buvo karti, karti degtinė karti...., keli žaidimukai ir viskas. Juk per sugrąžtus nieko daugiau ir nereikia. Tą vakarą dainavau aš su savo vyru, nes mes grojame vestuvėse (tipo muzikontėliai). Ir buvo paprastas balius. nepergyvenk taip baisiai.  smile.gif

Ne ne aš nepergyvenu, tik įdomu ką tenais reiktų pasiruošt, aš galvojau bandyti kažką tokio, kas daroma antrą dieną po vestuvių (nes jos pas mus kaip ir nebuvo) na kaip sakoma, jaunuosius paversti šeiminikais, na su žiūrstais ir kažką... net nežinau, ar užsiimti, ar daryti kažką.. ar šiaip.. man papraščiausiai nežinoma aplamai kas per sugrąžtus daroma, nes niekada neteko juose net dalyvauti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2005 06 22, 09:51)
Ir pas mus buvo labai  thumbup.gif šitie žaidimukai.Tik šiaip tai žaidimui su kopūstais reitkų pasiruošti ir tokį atsakymą, jeigu jaunieji kai duotumėt kopūstus, gali pasakyti - o vaikų kopūstuose gi nebūna blink.gif tada jau viso to cinkelio nebebūtų mirksiukas.gif  doh.gif

QUOTE(DANYTĖ @ 2005 06 22, 10:18)
tada reikia jaunųjų paprašyti kad patylėtų kai jų naklaisia tongue.gif bat jeigu rimtai tai tą dieną jie tokie pasimetę jog abejoju ar sugalvotų tokį atsakymą

Tikrai, jaunieji būna tokie pasimetę, kad jiems tokie dalykai į galvą nešauna schmoll.gif biggrin.gif . Mūsiškiai taip šauniai smulkino tuos kopūstus, kad visi žvengė už pilvų susiėmę thumbup.gif .

Aš scenarijų pamėtysiu rytoj ar poryt blush2.gif , nelabai dabar turiu laiko, o kai bus vyrui išeiginės, aš pasistengsiu pioneer.gif ax.gif .
Atsakyti
Skrajokle,man sugrąžtuose teko pabūti tik kartą ir viskas buvo labai paprastai, bet jei pas tave vestuvės buvo tik vieną dieną, tai aišku, kad galima padaryti jaunuosius šeimininkais, būtų labai įdomu, dar gali kelis žaidimukus pravesti, nebereikia jokių oficialumų mano manymu, jau reikia linksmintis ir pačiai. ar ne taip? ax.gif
Atsakyti
LAbukas,milnera man tai pirmas bus kartas uz tai ir baimes pilnos kelnes tikra to zodzio prasme.Truputi rankiojosi,bet dar prasau jei kam nesunku kad atsiustu man scenarijus.Vestuves bus nedideles,bet zinai vistiek norisi kad butu viskas liuks thumbup.gif .Del sukneles tai gal siusiuosi,bet ilgos nenoriu,bet greiciausiai teks nes su prumpa man atrodo tikrai bus ne fasonas kaip manai? g.gif
Atsakyti
Sveika raimondama, aš tai irgi būsiu su ilga suknele, nes svočia turi būti graži, poniška. o aš taipogi bijau. vestuvių scenarijų vis dar sudarinėju. jis bus daugiau šmaikštus, nei liūdnas, net atsisveikinimą linksmesnį darysiu. padainuosiu dainušką linksmą, o po to keletas graudžių žodelių.
Atsakyti
QUOTE(Skrajoklė @ 2005 06 22, 20:51)
Tai ar kas ką galite pasakyti ir patari apie sugrąžtus? smile.gif

Gal kas nors gali pasakyt kas yra tie sugraztai???????????????
Atsakyti