Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(*Svajukė* @ 2005 06 21, 00:26)
O kokią pompą naudojot ? mašininę ar kitokią ?smile.gif

Mes Maximoj nusipirkom, 4 Lt. ar pan. Visai tiko, nes reikia su užpakaliu ant jos šokinėti thumbup.gif .
Atsakyti
Jei man kaip pamergei lieptų su kažkokiu pabroliu žaisti balionus su pompom, tai pasiųsčiau visus. Užgautų mano orumą.
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2005 06 21, 11:40)
Mes Maximoj nusipirkom, 4 Lt. ar pan. Visai tiko, nes reikia su užpakaliu ant jos šokinėti thumbup.gif .

Ghmm... įdomu, reikės pažiūrėti? o ji guminė, plastmasinė?smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 21, 11:52)
Jei man kaip pamergei lieptų su kažkokiu pabroliu žaisti balionus su pompom, tai pasiųsčiau visus. Užgautų mano orumą.

O jei pabrolys būtų savas vaikinas, ar sutiktum? Mūsų draugų vestuvėse dauguma bus natūralios poros, tai manau, kad neįsižeis... smile.gif
Atsakyti
Nežinau...Bet man nepatinka visi tie vestuviniai žaidimai su paslėptom mintim ir visokiais pošlais juokeliais. Gal čia mano drovumas veikia...
Atsakyti
Na va jau po veselios biggrin.gif biggrin.gif aš tik dar pradedu atsipaipaliot.... ax.gif ax.gif sutikčiau viską dar 10sykių pakartot, jei žinoma kas pašefuotų biggrin.gif biggrin.gif viskas buvo taip liuks, kad čia ir nepripasakosi 4u.gif biggrin.gif programą visą panaudojau, ir viskas liuks buvo, na man bent jau taip sakė 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tik va penktadienį sugrąžtai... kokių idėjų turite? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.aisteba,jei gali tai atsiusk man ta vestuviu senaiju busiu dekinga.raimonda06@one.lt Cia truputi ne i tema,bet niekur neradau apie tai parasyta apie liudininku apranga,kaip tu buvai pasipuosusi as tai nenoriu ilgu sukniu noriu kazko tokio orginalaus,bet va minciu truputi truksta.
Atsakyti
Sveika skrajokle, gal galėtum man padėti ir atsiųstum man savo scenarijų, laaaabai tavęs prašau. Manęs vestuvės laukia šį rugppjūtį. būk gerutė padėk man. ax.gif aš pimą kartą eisiu piršliauti. mano emailas milnera@one.lt
iš anksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2005 06 20, 16:03)
Na va, aš jau po vestuvių thumbup.gif . Labai ačiū visoms už patarimus, scenarijus ir t.t. Jeigu kam reikės 1 dienos scenarijaus, galiu įmesti mirksiukas.gif .
P.s Jaunoji buvo be rūtų, tai tos dalies visai nebuvo.
Mūsų jaunieji padėkojo tėvams po visų tostų, prie antro stalo užsėdimo. mirksiukas.gif
Aš irgi iš papkutės skaičiau mirksiukas.gif .

Tiesa, žaidimai su kopūstais ir pompa (kur balionus reikia pūsti) - "prikolas" didžiausias thumbup.gif  thumbup.gif .

Aisteba, įmesk ax.gif , pas mus jau kitą savaitė, irgi be vainikėlio ir tik vieną dieną - na trūksta dar kažko doh.gif . ziviliuksj@takas.lt
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2005 06 21, 10:40)

O mes su šita pompa bandėm kitose vestuvėse, tai nelabai gavosi, nes iššokinėjo šlangelis schmoll.gif O geriausia su pompa kur guminei valčiai pūsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2005 06 20, 18:03)

Tiesa, žaidimai su kopūstais ir pompa (kur balionus reikia pūsti) - "prikolas" didžiausias thumbup.gif  thumbup.gif .

Ir pas mus buvo labai thumbup.gif šitie žaidimukai.Tik šiaip tai žaidimui su kopūstais reitkų pasiruošti ir tokį atsakymą, jeigu jaunieji kai duotumėt kopūstus, gali pasakyti - o vaikų kopūstuose gi nebūna blink.gif tada jau viso to cinkelio nebebūtų mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti