bet nuo tos kūrybos jau net galvą skauda. Visą vestuvinį laikraštį sukūriau, mergvakarį organizuoju, plius savi rūpesčiai, darbai, mokslai..nukvakt baigiu. Internete tai viskas tas pats. Pati dar niekada nebuvau vestuvese, bet kai skaitau internetinius vestuvinius linkejimus nesuprantu is kur, bet viska moku atmintinai....
Va iškilo man klausimas, kada jaunieji turi dovanoti dovanas tėvams, piršliams ir t.t. Čia pirmą dieną ar jau antrą?
QUOTE(inore @ 2005 06 18, 20:16)
Va iškilo man klausimas, kada jaunieji turi dovanoti dovanas tėvams, piršliams ir t.t. Čia pirmą dieną ar jau antrą?
Jeigu vestuv4s bus dvi dienas, tai be abejo antrą dieną kai jau vestuvės eina į pabaigą ir jaunieji dėkoja visiems , tuo pačiu ir dovanas dovanoja
QUOTE(DANYTĖ @ 2005 06 18, 21:39)
Jeigu vestuv4s bus dvi dienas, tai be abejo antrą dieną kai jau vestuvės eina į pabaigą ir jaunieji dėkoja visiems , tuo pačiu ir dovanas dovanoja
Aš taip ir pagalvojau, bet kažkur girdėjau kad kiti dovanoja ir pirmą dieną, bet čia turbūt kai vestuvės vyksta tik vieną dieną.
na tai turi suspėti per vieną dieną padaryti tai, ką kiti nuveikia per dvi
QUOTE(Dzastina @ 2005 06 17, 13:47)
Idomu, kaip ruošiatės skaityt prie stalo žodžius, iš papkes kokios tai, mintinai išmokt ar dar kažkaip? Man atrodo, kad iš didelės papkės skaityt nelabai patogu, ir nelabai gražu...
Aš skaičiau iš gražios papkutės
O mūsų vestuvės buvo 1 dieną ir mes dovanų nedovanojom niekam
Manau kad dovanos dovanojamos kai vestuvės būna 2 dienas
Per vestuves mes nebedovanojame dovanų niekam.Juk sakykime tėvams dovanos yra iš tų pačių pinigų.Todėl mes tik labai gražiais žodžiais padėkojame jiems ir viūskas.Be to, nedovanojame nieko ir šeimininkėms, kaip buvo įprasta.Juk joms ir taip mokame pinigus už valgio ruošimą.Aišku, čia daro kaip kas nori.
O dovanos teikiamos antrą vetuvių dieną.
O dovanos teikiamos antrą vetuvių dieną.
Na va, aš jau po vestuvių . Labai ačiū visoms už patarimus, scenarijus ir t.t. Jeigu kam reikės 1 dienos scenarijaus, galiu įmesti .
P.s Jaunoji buvo be rūtų, tai tos dalies visai nebuvo.
Mūsų jaunieji padėkojo tėvams po visų tostų, prie antro stalo užsėdimo.
Aš irgi iš papkutės skaičiau .
Tiesa, žaidimai su kopūstais ir pompa (kur balionus reikia pūsti) - "prikolas" didžiausias .
P.s Jaunoji buvo be rūtų, tai tos dalies visai nebuvo.
QUOTE(inore @ 2005 06 18, 21:48)
Aš taip ir pagalvojau, bet kažkur girdėjau kad kiti dovanoja ir pirmą dieną, bet čia turbūt kai vestuvės vyksta tik vieną dieną.
Mūsų jaunieji padėkojo tėvams po visų tostų, prie antro stalo užsėdimo.
QUOTE(molli @ 2005 06 19, 14:25)
Aš skaičiau iš gražios papkutės
Aš irgi iš papkutės skaičiau .
Tiesa, žaidimai su kopūstais ir pompa (kur balionus reikia pūsti) - "prikolas" didžiausias .
QUOTE(aisteba @ 2005 06 20, 19:03)
O koks čia žaidimas, gal gali pakomentuoti plačiau. Įdomu būtų.
QUOTE(inore @ 2005 06 20, 21:56)
O koks čia žaidimas, gal gali pakomentuoti plačiau. Įdomu būtų.
Neatsimenu, kas buvo įmetus čia, aš tik galiu pakartoti ...
KOPŪSTAI
AŠ:Mes su piršliu vakar pusę dienos žaidėm su tais kopūstais, taigi kiekvienam kopūste yra išpjautas vidurėlis ir į vidų įdėtas lapukas.Ant vieno užrašyta mergaitė, ant kito berniukas.Taigi, jums reiks plėšti kopūsto lapus, ir surasti tą lapuką.Kokį užrašą pirmą surasit, tokios lyties ir gims jūsų vaikelis.Muzikantai duos komandą ir galėsite pradėti.
Kai baigia plėšyt AŠ:Žiūriu aš į Jus vaikai ir galvoju, per anksti Jūs ženijatės, gi vaikų kopūstuose nebūna.
Dovanojam žaisliukus.Pažaiskit dar.
Reikia:2 kopūstų,
Mašinėlės
Lėlytės
BALIONAI SU POMPA
Pakviečiamos 4 poros ir jaunieji.Ant kėdės dedama pompa.Ant pompos sėdasi vaikinas, pro kojas išsitraukia pompos šlangelį.Ant jo kelių sėdasi mergina.Ji užmauna balioną ant pompos antgalio ir pora, laikui šokinėdama ant pompos turi pripūsti balioną, kol šis sprogs.Matuojamas laikas.Aš rašau.
Laimi pora, greičiausiai pripūtusi balioną.
Laimėjusiam vaikinui sakyti:Kadangi tu toks greitas, dovana esant reikalui išmušk stiklą.Būtumėm žinoję kad tu toks greitas, būtumėm nupirkę tau stabdžių kaladėles.
Reikia:Kėdės
Pompos
5 balionų(+3 atsarginiai)
Tušinukas, lapukas ir telefonas man matuoti ir rašyti laiką
Prizas vaikinui:PaveiksliukasEsant reikalui išdaužk stiklą
Merginai statulėlė su dviem senukais
Išlūžo iš juoko ir azarto visi .
QUOTE(aisteba @ 2005 06 20, 23:52)
O kokią pompą naudojot ? mašininę ar kitokią ?
Sveikos mergytės, aš nauja jūsų forumo narė, gal galėtumėt man pagelbėti, aš šią vasarą pirmą kartą būsiu piršlienė ir noriu jūsų paprašyti, gal kas turit vestuvių scenarijų, gla jau piršliavot ir turit kur nors užsilikusį. būčiau labai jums dėkinga. Laaaabai prašau. jei galit atsiųskit man mano emailas milnera@one.lt