Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

bet nuo tos kūrybos jau net galvą skauda. Visą vestuvinį laikraštį sukūriau, mergvakarį organizuoju, plius savi rūpesčiai, darbai, mokslai..nukvakt baigiu. Internete tai viskas tas pats. Pati dar niekada nebuvau vestuvese, bet kai skaitau internetinius vestuvinius linkejimus nesuprantu is kur, bet viska moku atmintinai....
Atsakyti
Va iškilo man klausimas, kada jaunieji turi dovanoti dovanas tėvams, piršliams ir t.t. Čia pirmą dieną ar jau antrą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 06 18, 20:16)
Va iškilo man klausimas, kada jaunieji turi dovanoti dovanas tėvams, piršliams ir t.t. Čia pirmą dieną ar jau antrą? g.gif

Jeigu vestuv4s bus dvi dienas, tai be abejo antrą dieną kai jau vestuvės eina į pabaigą cry.gif cry.gif ir jaunieji dėkoja visiems 4u.gif , tuo pačiu ir dovanas dovanoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DANYTĖ @ 2005 06 18, 21:39)
Jeigu vestuv4s bus dvi dienas, tai be abejo antrą dieną kai jau vestuvės eina į pabaigą  cry.gif  cry.gif ir jaunieji dėkoja visiems 4u.gif , tuo pačiu ir dovanas dovanoja thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš taip ir pagalvojau, bet kažkur girdėjau kad kiti dovanoja ir pirmą dieną, bet čia turbūt kai vestuvės vyksta tik vieną dieną. mirksiukas.gif
Atsakyti
na tai turi suspėti per vieną dieną padaryti tai, ką kiti nuveikia per dvi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastina @ 2005 06 17, 13:47)
Idomu, kaip ruošiatės skaityt prie stalo žodžius, iš papkes kokios tai, mintinai išmokt ar dar kažkaip? Man atrodo, kad iš didelės papkės skaityt nelabai patogu, ir nelabai gražu...

Aš skaičiau iš gražios papkutės ax.gif
O mūsų vestuvės buvo 1 dieną ir mes dovanų nedovanojom niekam 4u.gif
Manau kad dovanos dovanojamos kai vestuvės būna 2 dienas rolleyes.gif
Atsakyti
Per vestuves mes nebedovanojame dovanų niekam.Juk sakykime tėvams dovanos yra iš tų pačių pinigų.Todėl mes tik labai gražiais žodžiais padėkojame jiems ir viūskas.Be to, nedovanojame nieko ir šeimininkėms, kaip buvo įprasta.Juk joms ir taip mokame pinigus už valgio ruošimą.Aišku, čia daro kaip kas nori.
O dovanos teikiamos antrą vetuvių dieną.
Atsakyti
Na va, aš jau po vestuvių thumbup.gif . Labai ačiū visoms už patarimus, scenarijus ir t.t. Jeigu kam reikės 1 dienos scenarijaus, galiu įmesti mirksiukas.gif .
P.s Jaunoji buvo be rūtų, tai tos dalies visai nebuvo.

QUOTE(inore @ 2005 06 18, 21:48)
Aš taip ir pagalvojau, bet kažkur girdėjau kad kiti dovanoja ir pirmą dieną, bet čia turbūt kai vestuvės vyksta tik vieną dieną. mirksiukas.gif

Mūsų jaunieji padėkojo tėvams po visų tostų, prie antro stalo užsėdimo. mirksiukas.gif

QUOTE(molli @ 2005 06 19, 14:25)
Aš skaičiau iš gražios papkutės ax.gif
O mūsų vestuvės buvo 1 dieną ir mes dovanų nedovanojom niekam 4u.gif
Manau kad dovanos dovanojamos kai vestuvės būna 2 dienas rolleyes.gif

Aš irgi iš papkutės skaičiau mirksiukas.gif .

Tiesa, žaidimai su kopūstais ir pompa (kur balionus reikia pūsti) - "prikolas" didžiausias thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aisteba: 20 birželio 2005 - 18:05
QUOTE(aisteba @ 2005 06 20, 19:03)

Tiesa, žaidimai su kopūstais ir pompa (kur balionus reikia pūsti) - "prikolas" didžiausias thumbup.gif  thumbup.gif .

O koks čia žaidimas, gal gali pakomentuoti plačiau. Įdomu būtų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 06 20, 21:56)
O koks čia žaidimas, gal gali pakomentuoti plačiau. Įdomu būtų. ax.gif

Neatsimenu, kas buvo įmetus čia, aš tik galiu pakartoti blush2.gif ...

KOPŪSTAI

AŠ:Mes su piršliu vakar pusę dienos žaidėm su tais kopūstais, taigi – kiekvienam kopūste yra išpjautas vidurėlis ir į vidų įdėtas lapukas.Ant vieno užrašyta – mergaitė, ant kito – berniukas.Taigi, jums reiks plėšti kopūsto lapus, ir surasti tą lapuką.Kokį užrašą pirmą surasit, tokios lyties ir gims jūsų vaikelis.Muzikantai duos komandą ir galėsite pradėti.
Kai baigia plėšyt – AŠ:Žiūriu aš į Jus vaikai ir galvoju, per anksti Jūs ženijatės, gi vaikų kopūstuose nebūna.
Dovanojam žaisliukus.Pažaiskit dar.

Reikia:2 kopūstų,
Mašinėlės
Lėlytės

BALIONAI SU POMPA

Pakviečiamos 4 poros ir jaunieji.Ant kėdės dedama pompa.Ant pompos sėdasi vaikinas, pro kojas išsitraukia pompos šlangelį.Ant jo kelių sėdasi mergina.Ji užmauna balioną ant pompos antgalio ir pora, laikui šokinėdama ant pompos turi pripūsti balioną, kol šis sprogs.Matuojamas laikas.Aš rašau.
Laimi pora, greičiausiai pripūtusi balioną.
Laimėjusiam vaikinui sakyti:Kadangi tu toks greitas, dovana – esant reikalui išmušk stiklą.Būtumėm žinoję kad tu toks greitas, būtumėm nupirkę tau stabdžių kaladėles.

Reikia:Kėdės

Pompos
5 balionų(+3 atsarginiai)
Tušinukas, lapukas ir telefonas man matuoti ir rašyti laiką
Prizas – vaikinui:Paveiksliukas“Esant reikalui išdaužk stiklą“
Merginai – statulėlė su dviem senukais

Išlūžo iš juoko ir azarto visi thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2005 06 20, 23:52)
Neatsimenu, kas buvo įmetus čia, aš tik galiu pakartoti blush2.gif ...

BALIONAI SU POMPA

O kokią pompą naudojot ? mašininę ar kitokią ?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Svajukė*: 20 birželio 2005 - 23:28
Sveikos mergytės, aš nauja jūsų forumo narė, gal galėtumėt man pagelbėti, aš šią vasarą pirmą kartą būsiu piršlienė ir noriu jūsų paprašyti, gal kas turit vestuvių scenarijų, gla jau piršliavot ir turit kur nors užsilikusį. būčiau labai jums dėkinga. 4u.gif Laaaabai prašau. jei galit atsiųskit man mano emailas milnera@one.lt
Atsakyti