Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(DANYTĖ @ 2005 06 14, 22:53)
merginos!! turiu ger patarimą, svarbiausia nesinervuoti tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

lengva pasakyti... tongue.gif biggrin.gif net nemaniau, kad aš tiek pasilikus sau smulkmenų... prisimenu, kaip vakar laksčiau mieste, ir kaip tyčia tai ten nerandu, tai parduotuvės išsikėlė, nu žodžiu.. juokas per ašaras jau darosi doh.gif doh.gif biggrin.gif blink.gif

Vis man su tais žaidimais kažkoks......š........... gaunasi, nesusirenku vis kaip ką daryti... nes bijau, kad sodyboje jaunimui ne tas bus galvoje... doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2005 06 14, 19:27)
joo man irgi kažkoks chaosas wacko.gif dar šiaip turiu įvairių kitų reikalų tai vis užsirašinėju ant lapuko ką dar nupirkt reikia ir vis lapukai dingsta  doh.gif

kaip man viskas dabar suprantama doh.gif unsure.gif ... Baigiu galvą ir aš pamesti schmoll.gif ...

QUOTE(Skrajoklė @ 2005 06 15, 15:33)
lengva pasakyti... tongue.gif  biggrin.gif  net nemaniau, kad aš tiek pasilikus sau smulkmenų... prisimenu, kaip vakar laksčiau mieste, ir kaip tyčia tai ten nerandu, tai parduotuvės išsikėlė, nu žodžiu.. juokas per ašaras jau darosi  doh.gif  doh.gif  biggrin.gif  blink.gif

Vis man su tais žaidimais kažkoks......š........... gaunasi, nesusirenku vis kaip ką daryti... nes bijau, kad sodyboje jaunimui ne tas bus galvoje... doh.gif  g.gif

Mes žaidimus jau apsirankiojom, vieną tik sumąstyti liko thumbup.gif . Leku scenarijaus damušinėti, kol mažasis miega doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dzastina @ 2005 06 15, 13:53)
O jeigu rutu vainikelis nebus segamas?:)Ka tada sakyt?

tada galima paprastai: pakelti taures už jaunąją biggrin.gif ir pasakyti tokias eiles mirksiukas.gif Ateina toks laikas kai nunokęs krinta vaisius. Ateina toks laikas kai pražydę gėlės nuvysta. Ateina toks laikas kai vaikai palieka savo namus, kaip paukščiai savo lizdą. Apsivilko dukra suknią baltą ir prigludo prie rankų tėvų.
ir staiga jūs pajutot kaip bus šalta, kai išeis ji iš jūsų namų. ji prigludo prie jūsų taip švelniai, kaip gali priglusti tik dukra prie mamos. Tu nesuk savo žvilgsnio į šalį ir neslėpki blakstienų rasos. Neramink jos, mamyte, neguoski, dvejones lai pati ji įveiks. Sūrią ašarą dukrai nušluostyk ir tikėki, kad daugiau jų nebus. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pakonsultuokite, gal kuri iš Jūsų besirengdama piršliauti, liudininkauti ieškojotės linkėjimų, posakių knygose. Gal galėtumėte pavadinimų pavardinti. Tiesiog visa popietę prašutau bibliotekoje ir nieko neradau...
Atsakyti
kaip bibliotekoj nezinau, bet Europoj, knygyne maciau keleta knygeliu apie vestuves su sveikinimai ir t. t.
Atsakyti
QUOTE(DANYTĖ @ 2005 06 15, 20:51)
tada galima paprastai: pakelti taures už jaunąją biggrin.gif ir pasakyti tokias eiles  mirksiukas.gif Ateina toks laikas kai nunokęs krinta vaisius. Ateina toks laikas kai pražydę gėlės nuvysta. Ateina toks laikas kai vaikai palieka savo namus, kaip paukščiai savo lizdą. Apsivilko dukra suknią baltą  ir prigludo prie rankų tėvų.
ir staiga jūs pajutot kaip bus šalta, kai išeis ji iš jūsų namų. ji prigludo prie jūsų taip švelniai, kaip gali priglusti tik dukra prie mamos. Tu nesuk savo žvilgsnio į šalį ir neslėpki blakstienų rasos. Neramink jos, mamyte, neguoski, dvejones lai pati ji įveiks. Sūrią ašarą dukrai nušluostyk ir tikėki, kad daugiau jų nebus. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Gera ideja, aciu tau DANYTE, nes man dabar pagrindine problema, ka as sakysiu isleidziant jaunaja is namu, nes jaunoji nenori baisiu pagraudenimu ir uzdraude eilerascius skaityt:))
Atsakyti
Idomu, kaip ruošiatės skaityt prie stalo žodžius, iš papkes kokios tai, mintinai išmokt ar dar kažkaip? Man atrodo, kad iš didelės papkės skaityt nelabai patogu, ir nelabai gražu...
Atsakyti
kokius zodzius ir prie kokio stalo? blink.gif
pas mus jokiu zodziu nebus... jei jau ka sakysim, tai is sirdutes, ne is lapo cool.gif
Atsakyti
As turesiu po ranka papkute ax.gif
Atsakyti
Man tai tos lietuviskos vestuves schmoll.gif
mes darom kita savaitgali biski paprasciau:

1. kai sedam prie stalo - toks paprastas nuosirdus tostas i jaunuju meile (be jokiu ten svajoniu ir svajunu).
2. isrenkam stalu virsaicius
3. isgeriam i tevu sveikata
4. (is anksto sutarus) priverciam tevus pasisakyti tostus
5. (is anksto sutarus) priverciam draugu ir draugiu pasakyti tosta
6. jaunieji padovanoja dovanas
7. prasom jaunuju buciuotis
8. paskalbiam apie puokstes ir keliaraiscio metima
9. tolesne dalis vystosi kaip kas pageidauja - nebesedima prie stalo ir nebevalgoma, o sokama, dainuojama karaoke, pynami vainikai, ieskoma paparcio ir t. t.).

ir jokiu ten uzsedimu karimu verksmu ir pan.

mano pacios vestuves buvo tokios ir su malonumu jas pamenu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GPM @ 2005 06 17, 14:42)
kokius zodzius ir prie kokio stalo? blink.gif
pas mus jokiu zodziu nebus... jei jau ka sakysim, tai is sirdutes, ne is lapo cool.gif

taip as irgi uz toki poziuri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JolePole @ 2005 06 16, 14:21)
Pakonsultuokite, gal kuri iš Jūsų besirengdama piršliauti, liudininkauti ieškojotės linkėjimų, posakių knygose. Gal galėtumėte pavadinimų pavardinti. Tiesiog visa popietę prašutau bibliotekoje ir nieko neradau...

as laikausi nuomones kad geriausi palinkejimai yra savos kurybos
Atsakyti