Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

Nu maždaug įkirtau. Sakė pabroliai pakars mano piršlelį 4u.gif O šiaip manau nuos situacijos kaip išeis taip ta natra diena, nes iš patirties žinau, kad antrą dieną nelabai ir norisi tų kalbų ir vadovavimo paradui. Veikia kas ką nori. Svarbu muzika linksma grotų Ane tongue.gif
Atsakyti
Paukšti super žaidimų pažėrei, tokiu nebuvau girdėjus thumbup.gif thumbup.gif
Dėl antros dienos, kiek aš susipažinus, tai vainikėlio deginimas, jaunosios padarymas šeimininke (grubiai tariant) jaunikio šeiminiko, korimas piršlio, nuotakos vagimas... daugiau kaip ir nelabai žinau, baliavojimas matyt biggrin.gif biggrin.gif

Žaidimuką neblogą pasakė, kaip sakyčiau pradžioje atpalaiduot kolektyvą, padalinti stalą i dvi puses, jaunosios ir jaunikio ir pastatyti po bonkelę, ir dvi taureles, ir kas greičiau paeiliui išgers, manau stebėjimas būtinas smile.gif

Aš čia mąstau, visko prisirinkus jau, bet žiūriu, kad žaidimų surinkimas niekas palyginus su tuo, kaip reikės pasiruošt jiems, susipirkt priemones ir pan.. daiktus.. ypč kai balius vykls sodyboj, tarp jaunimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrajoklė @ 2005 06 11, 01:01)

Dėl antros dienos, kiek aš susipažinus, tai vainikėlio deginimas, jaunosios padarymas šeimininke (grubiai tariant) jaunikio šeiminiko, korimas piršlio, nuotakos vagimas... daugiau kaip ir nelabai žinau, baliavojimas matyt  biggrin.gif  biggrin.gif

mes antra diena dar torta pjausime - tai cia irgi prie atrakcijų
Atsakyti
QUOTE(Skrajoklė @ 2005 06 10, 23:01)
Paukšti super žaidimų pažėrei, tokiu nebuvau girdėjus  thumbup.gif  thumbup.gif
Dėl antros dienos, kiek aš susipažinus, tai vainikėlio deginimas, jaunosios padarymas šeimininke (grubiai tariant) jaunikio šeiminiko,

tai kad rūtų vainikėlis, bent jau kiek man teko būt vestuvėse deginamas 1 dieną 12 val. 4u.gif
po to jaunąjai dovanojam prijuostė, skarelė ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Vainikėlį mes deginome pirmąją dieną po 12 val.Čia manau, kaip kas susitaria ar pagal to krašto tradicijas, nes įsitikinau, kad jos nedaug, bet skiriasi.O jaunąjai skarlę ir prijuostę rišome antrąją dieną, pačioje pradžioje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 11 birželio 2005 - 13:28
Sveikos,as jusu noreciau isgirsti nuomone,ar vedusi moteris bet neissiskyrusi,gyvenanti su vyru gali eiti i liudininkus su issiskyrusiu vyru? ar cia kokie bus abra=kadabra? unsure.gif Tai kaip tam vyrui jaustis kaip jo zmona liudininke, o jis uz borto lieka..Laukiu jusu nuomoniu.Aciu.
Atsakyti
nu eina taip, aš žinau kad taip eina. Man asmeniškai taip nepatinka, bet ktiems nieko
Atsakyti
Man tai irgi visai nepatinka,o kaip pasielgti kad visiem butu okei tai nezinau.
Atsakyti
Čia kiekvieno žmogaus asmeninė nuostata. Žinau ne vieną atvejį,kad taip žmonės eina. Na o kiti galbūt turi principų šiuo atžvilgiu ir nenori nusileisti.
Atsakyti
Dar dėl įdėjų štai dovana kurią dovanosim jauniesiems (dar ne pilnas trūksta 33 Lt tongue.gif )
user posted image
Mintis ta, kad tai skirta juodai dienai, mat vieną ar kitą šimtą litų yra labai paprasta išleisti kai jis yra vienoje stambioje kupiuroje, o šitą panaudos tikrai tik juodai dienai atėjus.
Dovanojant sakysim: dovanojam Jums ir tikimės kad Jūs niekada nesužinosite kiek pinigų mes Jums padovanojom, nes juoda diena Jūsų niekada neužklups. smile.gif

Vaje vaje kaip greit jau tos vestuvės liko tik 5 dienos, bet mane labaiusiai nustebino balionų kaina wacko.gif paprasti balionai 3 Lt., o kai man reikia 10 g.gif ir ne tik balionų reikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 12 birželio 2005 - 18:36
Zmona, labai sauniai sugalvota thumbup.gif
O mums pirsliais teks buti liepos 30d. tai irgi jau ne marios laiko doh.gif
Dar tik pradedu ziurinetis kas kaip kur unsure.gif

O čia tema piršlienėms:
http://www.supermama...showtopic=35329
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamūškė: 12 birželio 2005 - 18:59
Žmona tikrai puiki idėja smile.gif gaila, kad mes jau nupirkę dovaną, ir kaip tokiai nelabai yra galimybių padaryt, nes kitaip tikrai būtume pasivoge šią idėją 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti