Nu maždaug įkirtau. Sakė pabroliai pakars mano piršlelį O šiaip manau nuos situacijos kaip išeis taip ta natra diena, nes iš patirties žinau, kad antrą dieną nelabai ir norisi tų kalbų ir vadovavimo paradui. Veikia kas ką nori. Svarbu muzika linksma grotų Ane
Paukšti super žaidimų pažėrei, tokiu nebuvau girdėjus
Dėl antros dienos, kiek aš susipažinus, tai vainikėlio deginimas, jaunosios padarymas šeimininke (grubiai tariant) jaunikio šeiminiko, korimas piršlio, nuotakos vagimas... daugiau kaip ir nelabai žinau, baliavojimas matyt
Žaidimuką neblogą pasakė, kaip sakyčiau pradžioje atpalaiduot kolektyvą, padalinti stalą i dvi puses, jaunosios ir jaunikio ir pastatyti po bonkelę, ir dvi taureles, ir kas greičiau paeiliui išgers, manau stebėjimas būtinas
Aš čia mąstau, visko prisirinkus jau, bet žiūriu, kad žaidimų surinkimas niekas palyginus su tuo, kaip reikės pasiruošt jiems, susipirkt priemones ir pan.. daiktus.. ypč kai balius vykls sodyboj, tarp jaunimo
Dėl antros dienos, kiek aš susipažinus, tai vainikėlio deginimas, jaunosios padarymas šeimininke (grubiai tariant) jaunikio šeiminiko, korimas piršlio, nuotakos vagimas... daugiau kaip ir nelabai žinau, baliavojimas matyt
Žaidimuką neblogą pasakė, kaip sakyčiau pradžioje atpalaiduot kolektyvą, padalinti stalą i dvi puses, jaunosios ir jaunikio ir pastatyti po bonkelę, ir dvi taureles, ir kas greičiau paeiliui išgers, manau stebėjimas būtinas
Aš čia mąstau, visko prisirinkus jau, bet žiūriu, kad žaidimų surinkimas niekas palyginus su tuo, kaip reikės pasiruošt jiems, susipirkt priemones ir pan.. daiktus.. ypč kai balius vykls sodyboj, tarp jaunimo
QUOTE(Skrajoklė @ 2005 06 11, 01:01)
mes antra diena dar torta pjausime - tai cia irgi prie atrakcijų
QUOTE(Skrajoklė @ 2005 06 10, 23:01)
Paukšti super žaidimų pažėrei, tokiu nebuvau girdėjus
Dėl antros dienos, kiek aš susipažinus, tai vainikėlio deginimas, jaunosios padarymas šeimininke (grubiai tariant) jaunikio šeiminiko,
Dėl antros dienos, kiek aš susipažinus, tai vainikėlio deginimas, jaunosios padarymas šeimininke (grubiai tariant) jaunikio šeiminiko,
tai kad rūtų vainikėlis, bent jau kiek man teko būt vestuvėse deginamas 1 dieną 12 val.
po to jaunąjai dovanojam prijuostė, skarelė ir pan.
Vainikėlį mes deginome pirmąją dieną po 12 val.Čia manau, kaip kas susitaria ar pagal to krašto tradicijas, nes įsitikinau, kad jos nedaug, bet skiriasi.O jaunąjai skarlę ir prijuostę rišome antrąją dieną, pačioje pradžioje.
Sveikos,as jusu noreciau isgirsti nuomone,ar vedusi moteris bet neissiskyrusi,gyvenanti su vyru gali eiti i liudininkus su issiskyrusiu vyru? ar cia kokie bus abra=kadabra? Tai kaip tam vyrui jaustis kaip jo zmona liudininke, o jis uz borto lieka..Laukiu jusu nuomoniu.Aciu.
Man tai irgi visai nepatinka,o kaip pasielgti kad visiem butu okei tai nezinau.
Čia kiekvieno žmogaus asmeninė nuostata. Žinau ne vieną atvejį,kad taip žmonės eina. Na o kiti galbūt turi principų šiuo atžvilgiu ir nenori nusileisti.
Dar dėl įdėjų štai dovana kurią dovanosim jauniesiems (dar ne pilnas trūksta 33 Lt )
Mintis ta, kad tai skirta juodai dienai, mat vieną ar kitą šimtą litų yra labai paprasta išleisti kai jis yra vienoje stambioje kupiuroje, o šitą panaudos tikrai tik juodai dienai atėjus.
Dovanojant sakysim: dovanojam Jums ir tikimės kad Jūs niekada nesužinosite kiek pinigų mes Jums padovanojom, nes juoda diena Jūsų niekada neužklups.
Vaje vaje kaip greit jau tos vestuvės liko tik 5 dienos, bet mane labaiusiai nustebino balionų kaina paprasti balionai 3 Lt., o kai man reikia 10 ir ne tik balionų reikia
Mintis ta, kad tai skirta juodai dienai, mat vieną ar kitą šimtą litų yra labai paprasta išleisti kai jis yra vienoje stambioje kupiuroje, o šitą panaudos tikrai tik juodai dienai atėjus.
Dovanojant sakysim: dovanojam Jums ir tikimės kad Jūs niekada nesužinosite kiek pinigų mes Jums padovanojom, nes juoda diena Jūsų niekada neužklups.
Vaje vaje kaip greit jau tos vestuvės liko tik 5 dienos, bet mane labaiusiai nustebino balionų kaina paprasti balionai 3 Lt., o kai man reikia 10 ir ne tik balionų reikia
Zmona, labai sauniai sugalvota
O mums pirsliais teks buti liepos 30d. tai irgi jau ne marios laiko
Dar tik pradedu ziurinetis kas kaip kur
O čia tema piršlienėms:
http://www.supermama...showtopic=35329
O mums pirsliais teks buti liepos 30d. tai irgi jau ne marios laiko
Dar tik pradedu ziurinetis kas kaip kur
O čia tema piršlienėms:
http://www.supermama...showtopic=35329
Žmona tikrai puiki idėja gaila, kad mes jau nupirkę dovaną, ir kaip tokiai nelabai yra galimybių padaryt, nes kitaip tikrai būtume pasivoge šią idėją