Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

molliiiiiiiii!!!! Tu nuostabi!!!! Tu saunuole!!!!! Tu angelas!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nuramintai mamyte mano!!! O ir pati as nusiraminau, nes tavo scenarijus super!!!!! thumbup.gif Man labai padejo!!! yahoo.gif Net galvoje prasviesejo yess.gif biggrin.gif Zodziu, emocijos liejasi per krastus:D
Aciu tau labaaaaaai 4u.gif mirksiukas.gif
Tiesa, dar molli... Kad ir kaip gerai bebutu, norisi dar geriau:D Gal galetum vat ta laikrastuka man i mail'a... ax.gif blush2.gif
bambukas@inbox.ru wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bambliuke @ 2005 04 06, 12:16)
molliiiiiiiii!!!! Tu nuostabi!!!! Tu saunuole!!!!! Tu angelas!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nuramintai mamyte mano!!! O ir pati as nusiraminau, nes tavo scenarijus super!!!!!  thumbup.gif  Man labai padejo!!! yahoo.gif Net galvoje prasviesejo  yess.gif  biggrin.gif Zodziu, emocijos liejasi per krastus:D
Aciu tau labaaaaaai  4u.gif  mirksiukas.gif 
Tiesa, dar molli... Kad ir kaip gerai bebutu, norisi dar geriau:D Gal galetum vat ta laikrastuka man i mail'a...  ax.gif  blush2.gif
bambukas@inbox.ru  wub.gif

Ačiū blush2.gif
išsiunčiau mirksiukas.gif
GErų vestuvių 4u.gif
Bambliuke, o ko tu pergyveni, juk viską organizuoja piršliai doh.gif Tau išvis dėl nieko galvos sukt nereikėtų ax.gif
Atsakyti
4u.gif oi kaip ačiū - as tai zadu pati sustyguot visa scenariju - nepalikti tik pirasliams - nu pacia esmę aš, o jau kas ten žodžiai ar juokeliai - tai piršlų ir svočios reikalas

Mes galvojame kviesti piršlį ir piršlienę bei svočią ir svotą - ar kas girdėjot ką nors panašaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 04 06, 18:04)

Mes galvojame kviesti piršlį ir piršlienę bei svočią ir svotą - ar kas girdėjot ką nors panašaus?  g.gif

Žinau kad ankščiau taip visada buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu dideli ACIU pasakyti Molli uz vestuviu scenariju jis tikrai nuostabus thumbup.gif as birzelio menesi esu pakviesta buti liudininke ir pirsliene savo sesers vestuvese. Man tas scenarijaus pavyzdys is tikruju pagelbes, nes nebeatsimenu kada buvau vestuvese ir neisivaizdavau kokios tradicijos ir mados vyrauja dabartinese. Dar norejau taves paklausti kur galima isigyti vestuvines atributikos gal galetum ka patarti? g.gif

Kate0 noriu atsakyti i tavo klausima. Mes tuokemes seniai ir musu vestuvese buvo svotas su svocia is mano gimines o pirslys su pirsliene is vyro. Tai nera bloga ideja, jei darot dideles vestuves ir norite didelio pulko visai faina. Mano sesuo tuoksis ji nenori zodziu pagal savo norus. Man asmeniskai patiko smile.gif ir per vestuves niekas neliudejo. biggrin.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 04 06, 18:04)
4u.gif oi kaip ačiū - as tai zadu pati sustyguot visa scenariju - nepalikti tik pirasliams - nu pacia esmę aš, o jau kas ten žodžiai ar juokeliai - tai piršlų ir svočios reikalas

Mes galvojame kviesti piršlį ir piršlienę bei svočią ir svotą - ar kas girdėjot ką nors panašaus?  g.gif

Kate0, tau siek tiek Jesika paaiskino del tu svotu ir pirsliu. Mano manymu jie tinka irgi tik didelese vestuvese (daugiau nei 50 zm). Dar noriu pridurti, jei buna ir svotai ir pirsliai, tai pirslys atlieka pirslio vaidmeni, o svocia pirslienes, taigi tikroji pirsliene ir tikrasis svotas buna lyg priedas. Nesuprask, kad pirslys su svocia kartu stovi oficialiose nuotraukose, ar kartu eina i baznycia, ne. Bet prie stalo jie vienas kita papildo, o pirslieniai ir svotui daryti nieko nereikia. Ar suprantamai paaiskinau?
Atsakyti
QUOTE(Jesika @ 2005 04 06, 23:39)
Noriu dideli ACIU pasakyti Molli uz vestuviu scenariju jis tikrai nuostabus  thumbup.gif  as birzelio menesi esu pakviesta buti liudininke ir pirsliene savo sesers vestuvese. Man tas scenarijaus pavyzdys is tikruju pagelbes, nes nebeatsimenu kada buvau vestuvese ir neisivaizdavau kokios tradicijos ir mados vyrauja dabartinese. Dar norejau taves paklausti kur galima isigyti vestuvines atributikos gal galetum ka patarti?  g.gif

Kate0 noriu atsakyti i tavo klausima. Mes tuokemes seniai ir musu vestuvese buvo svotas su svocia is mano gimines o pirslys su pirsliene is vyro. Tai nera bloga ideja, jei darot dideles vestuves ir norite didelio pulko visai faina. Mano sesuo tuoksis ji nenori zodziu pagal savo norus. Man asmeniskai patiko  smile.gif  ir per vestuves niekas neliudejo. biggrin.gif  clap_1.gif

Prisidedu prie sveikinimu MOlli, tu nuostabi.... thumbup.gif Padejau daugeliui forumieciu.
Jesika, nezinau is kokio tu miesto Lietuvoj, bet Kaune yra firma lyg tai vestuviu idėjos pas Mildą, draugystės gatvėj prie Maximos, ten priešais boulingo klubą Straikas, ten kirpykla, suknelių nuoma ir t.t., as buvau ten užėjusi, tai galima nusipirkti visus priedus (naktinius, etiketes, ž-idinį, medalius ir t.t.). Sakė galima pirkti už 300 Lt visą dviejų dienų vestuvių scenarijų, kur duos visus visus žodzius ir visus priedus, kokie priklauso per tradicines vestuves. Visą scenarijų pikrti žymiai pigiau, nei atskirus daikčiukus.
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2005 04 07, 09:15)
Prisidedu prie sveikinimu MOlli, tu nuostabi.... thumbup.gif Padejau daugeliui forumieciu.
Jesika, nezinau is kokio tu miesto Lietuvoj, bet Kaune yra firma lyg tai vestuviu idėjos pas Mildą, draugystės gatvėj prie Maximos, ten priešais boulingo klubą Straikas, ten kirpykla, suknelių nuoma ir t.t., as buvau ten užėjusi, tai galima nusipirkti visus priedus (naktinius, etiketes, ž-idinį, medalius ir t.t.). Sakė galima pirkti už 300 Lt visą dviejų dienų vestuvių scenarijų, kur duos visus visus žodzius ir visus priedus, kokie priklauso per tradicines vestuves. Visą scenarijų pikrti žymiai pigiau, nei atskirus daikčiukus.

Tiesiog kai man reikėjo scenarijau neradau niekur, tai dabar galvoju gal kam irgi reikia taip kaip man reikėjo 4u.gif
O apie atributiką radau tik KAune
VESTUVIŲ ATRIBUTIKA
K. Kalinausko g. 21-5, Vilnius / Dirba II-VI 9-15val. 8-5-2336549
Scenarijai piršliams ir svočioms, šmaikščios etiketės, vestuviniai pinigai, vardinės kortelės, vestuviniai medaliai, šeimos židiniai, skrynelės rūtų vainikėliui, vestuvių pakvietimai, svečio kortelės bei kitos mielos ir malonios smulkmenos.
kainos nuo 10 LT
Kadangi man reikėjo Vilniuj tai ir nesidomėjau mirksiukas.gif
O jei scenarijus su viskuo 300 lt. tai tikrai apsimoka, nes man vestuvės išėjo apie 600 lt. cry.gif
Atsakyti
Mollii!!!! Norejau paklausti del zaidimuko "Balionai ir pompa".... O kokia ten pompa? Masinine? ax.gif Ir kokia ten statulele su senukai?
Zaidimukas super! thumbup.gif
Atsakyti
Labas,as tai skaitau ir galva man sukas.Vestuvese buvau gal pries 10metu,tai gi nauju tradiciju nezinau cry.gif .Ar reikia jaunajai kokias padekos kalbas sakyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambliuke @ 2005 04 10, 15:12)
Mollii!!!! Norejau paklausti del zaidimuko "Balionai ir pompa".... O kokia ten pompa? Masinine? ax.gif  Ir kokia ten statulele su senukai?
Zaidimukas super! thumbup.gif

Pompa guminei valčiai pūsti tokia juoda guminė :mirksiukas:Bandėm ir su ta plasmasine kur čiužiniams pūst maximoj buvo, bet ten šlangas iššokinėja schmoll.gif
O kaip tu su mašinine nori g.gif blink.gif Gi vaikinui reikia ant jos atsisėstiū, tada mergina sėdasi ant kelių ir apžergia vaikiną(veidu į veidą) biggrin.gif Pats geriausias vaizdelis tai iš šono žiūrint tongue.gif
O laimėjusiems dovanojom paveiksliuką su prezervatyvu"Esant reiklaui išmušk stiklą" tongue.gif
O statulėlė tai ten buvo tokia su prikolnais senukais tipo deginasi, bet čia šiaip radau namuose tai ir padėjau prie dovanų ax.gif
PAs mus vestuvės buvo vieną dieną tai aš nieko nesakiau, jokių padėkos žodžių, o va kai vestuvės būna 2 dienas, tada antr dieną jaunoji dėkoja tėveliams, seneliams , krikšto tėvams ir t.t mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kartais šis puslapis kam padės. Čia mokama, na bet kartais ir tai priverčia.

http://suranda.w3.lt/vestuv.htm
Atsakyti