QUOTE(bijanti @ 2007 08 10, 18:16)
isbandziau kuno pienelio su aloe ir laimu meginuka, tai jis labai skystas, is pradziu pasirode nieko kaip vasarai lengvas, bet po valandos supratau kad visai nepadrekino(gal del to kad jame daug alkoholio? ) kvapas citrusiniu vaisiu man nelabai, bet gal po 10min isgaravo visiskai
kiek as zinau is bendro issilavinimo, tai bio kosmetika turi visada daug alkoholio todel kad tai yra konservantas veitoj kitu sintetiniu, tai cia ko gero normalu, tiesiog Jums rreiketu pabandyti kazka kito, man labai aptiko kuno sviestas kuris yra riebus labai riebus bet puikiai susigeria ir nieko nelieka jokio riebalo, viskas susigeria.
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2007 08 07, 14:38)
Na apžiūrėjau tą molį, bet man įtarimas kad visai nusausės plaukų galiukai
tada
Mačiau akių makiažo valiklis jau pasirodė, alijinio pagrindo, kažin gal kuri bandėte
tada
Mačiau akių makiažo valiklis jau pasirodė, alijinio pagrindo, kažin gal kuri bandėte
man atrodo kad kaip tik apdainuotas kuno svietas labai tinka galiukams pries plaunant galva patepti, tada nesissauses arba seip kondiciorieus ar kauke butu ne pro sali po to molio. bet is tiesu tai faians daiktas nes jis yra skirtas riebiems plaukams ir tikrai sausina. aisku pagrindinis argumentas yra tai akd jis visiai naturalus, puiki aprasta sudetis, gal kvapas kiek stiprokas, mano skoniui.