Neseniai isigyjau logona sampuna su ginkmedziu ir galiu tik pagirti - plaukai minksti, purus - ko labiausiai bijojau kad apsunkins plaukus ka dazniausiai padaro drekinamieji sampunai bet sitas atvirksciai
Dar keleta kartu testavau Logonos krempudra,tai jau tokia tragiska pasirode tepasi plemais,niekaip neimanoma jos lygiai paskirstyti! Akiu zonoj i rauksleles subega ir jos palieka tamsesne,visa pudra tokia kaip atsokusi nuo odos ,nesusigeria(gal todel,kad manoji misri?bet pardaveja sake,kad tikti turi).
QUOTE(Maserati @ 2010 01 10, 15:55)
Dar keleta kartu testavau Logonos krempudra,tai jau tokia tragiska pasirode tepasi plemais,niekaip neimanoma jos lygiai paskirstyti! Akiu zonoj i rauksleles subega ir jos palieka tamsesne,visa pudra tokia kaip atsokusi nuo odos ,nesusigeria(gal todel,kad manoji misri?bet pardaveja sake,kad tikti turi).
Turejau Logona krempudros meginuka-tai irgi sunkiai pasiskirste ir susigere
gal kas naudojo LOGONA kauke riebiai odai http://www.ekolinija...ona-2x75ml.html
domina atsiliepimai
domina atsiliepimai
sveiki ,as isbandziau LGONA HAIR COLOR tai man visai nenudaze zilu o ir tap jokio atspalvio nedave tik gal kiek pgyvino ,2 val prabuvausu maiseliu ant galvos... ir nieko
QUOTE(NIDCKA @ 2010 01 20, 16:38)
sveiki ,as isbandziau LGONA HAIR COLOR tai man visai nenudaze zilu o ir tap jokio atspalvio nedave tik gal kiek pgyvino ,2 val prabuvausu maiseliu ant galvos... ir nieko
mano atsiiepimaivisiskai tokie patys
QUOTE(gatinha2 @ 2009 11 11, 17:24)
as ir sia turiu, tai man kol kas ji geriausia is visu triju bandytu nat. kosmetikos (Bandziau laveros sensitive basis ir laveros kauke su rozemis)
O man Lavera rožių kaukė labiau patiko. Aš dar ne tiek ir daug natūralių kaukių bandžius, tai gal per daug tikiuosi iš jų.
QUOTE(begike @ 2009 12 29, 23:12)
+-->
turi meginuku CUP'e
QUOTE(Simse )
O šios kosmetikos mėginukų būtų galima kur nors gauti?
turi meginuku CUP'e
Meginuku, tai turi, bet pardaveja... Nezinau kaip kosmetika, bet aptarnavimas nesugunde ka nors bandyti Gal darbo pabaiga buvo, gal kazka, bet nemaloniai pasijauciau uzkalbinus
QUOTE(Amellie @ 2010 01 20, 00:41)
gal kas naudojo LOGONA kauke riebiai odai http://www.ekolinija...ona-2x75ml.html
domina atsiliepimai
domina atsiliepimai
kazkada buvau nusipirkusi.. tai pasirode seip sau.. valomojo poveikio nepastebejau, tokia labiau gaivinanti buvo