QUOTE(Svietulka @ 2007 07 31, 19:01)
Na, pasiskaiciau ir as pagaliau, ka apie mus pirkejos sneka siaip esu pardaveja ir malonu girdet, kad musu pastangos itikinti, kad kosmetika tikrai gera ir verta tu pinigeliu, atrodo neliko bevaises siaip tikrai galima daug papasakot, kai prieinat, tai nebijokit tik klaust! Stengsimes pasiulyt tai, kas geriausia
Apie plauku prieziura uzklausiau "Sante" temoj, tai dabar cia uzklausiu jusu apie kuno ir veido prieziura, aisku, jeigu jums nesunku bus atsakyt
Nesuprantu nuo ko, bet mano blauzdu oda keista, ar ji sausa, ar kas jai yra, nezinau...Oda kazkokia blizganti, "issitampiusi", manau sausa. Nesuprantu nuo ko. Ar nuo depiliaciniu kremu ir putu, kuriu jau seniai nenaudoju, ar nuo Johnsons losjono, kurio jau irgi seniai nenaudojau. Baisiausia, kad jokios priemones ar kremai nepadeda. Isnaudojau visa 200ml Avene Trixera losjona, skirta labai sausai odai, bet nieko Viskas kaip buve Kaip man susigrazinti grazia oda? Gal reiktu kazko drekinancio + stangrinancio? Bet as dar labai jauna... Ir dar... Ar turit ko nors po skutimosi sudirgusiai odai? Ar specialiai priemoniu nera? Gal galima logonos kuno sviestu tept?
Taip..o dabar apie veida... Mano odos tipas misrus, labiau i sausuma. Nusiprausus po dusu nemalonus jausmas, atrodo isdziovina oda labai, o pasitepus kremu, ji parausta... Mano oda plona ir balta, tai matosi visokie paraudimai. Koki krema geriau pasiulytumet: raminanti koki ar drekinanti? Ir veido odos spalva tokia netolygi su mazais paraudimais, o pasitepus kokiu kremu, kaip jau sakiau, tie paraudimai tik dar labiau isryskeja..
Uzverciau jus klausimais, tikiuosi nepatingesit atsakyti issamiai nes as jau pavargau klaidzioti nuolatinese paieskose... Aciu