QUOTE(Roxetė @ 2009 06 11, 11:21)
Tikejausi daug, nes ir kaina atitinkama, ir visas reikiamas dazymui priemones isigijau, ir pan, o rezultatas menkas Saknys liko isvis nepakite, tik tie dazyti plaukai truputi nutamsejo, suvienodejo ir tiek to gerumo.
Jei mano naturaliu visai nepadaze, tai vadinas ir naturaliems jie nelabai tinka. Nebent atspalvi kita parinkus gal...
Man nenuryzejo, o tokia spaplva isblanko, kad atrodo be spalvos plaukai. Daugiau neberizikuosiu terliotis jokiais augaliniais. griebsiu BASMA
Jei mano naturaliu visai nepadaze, tai vadinas ir naturaliems jie nelabai tinka. Nebent atspalvi kita parinkus gal...
Man nenuryzejo, o tokia spaplva isblanko, kad atrodo be spalvos plaukai. Daugiau neberizikuosiu terliotis jokiais augaliniais. griebsiu BASMA
na,kaina ne visada pranasauja kokybe,bent jau kokybe ne visais aspektais. pvz , tikiu,kad plaukui maziau pakenket dbr nei butumet pakenkus su cheminiais dazais,bet va spalvyte nesigavo kaip norejot,nesilaike
tik su basma irgi atsargiai... nes ji juoda toki atspalvi duoda,kitos sako,kad i violetinuma kartais dauguma maiso chna ir basma savom proporcijom. kazkada,kai buvau uzsimanius dazyt su jais, tai drauge dave gera patarima - is plauku sepecio prisirinkt iskirtusiu plauku ir keliom skirtingom proporcijom dazus sumaisius padazyt juos,o tada atsirinkt,kaip visus plaukus dazyt. aisku, budas toks crazy ir ilga terlione, bet rizika mazeja